icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

henriett19
10. jan 2013

@marin.frist heej dakujem viem kde to je kupovala som tam malej topánočky aj autosedačku, dakujem ti velmi pekne určit ho pojdem obzriet 🙂

barchee
10. jan 2013

@penelope111 ja som vedela, že prvý bude syn. cítila som to a už v 16 tt sme aj vedeli zo sona, že je chalan 😀 v Gyn-Five v Bratislave mali 2 roky vlastne skoro 3 roky dozadu takú akciu, že ak ste išli do 17tt a potom do 30tt - 2x - platili ste za jeden 3D/4D ultrazvuk. Tak som bola v 16 tt, tam bolo vidno šulina a potom som bola v 26tt, ale bol otočený hore chrbátikom, tak nebolo nič vidieť, ale ma preobjednali o týždeň neskôr a tam už krásne bolo vidno bábo 🙂 idem aj kuk na ich stránku, či zas nemajú nejakú akciu na 3/4D utz 😀
@henriett19 a muž má akú RH? ak má aj on RH- tak nebude problém nikdy, ale ak má RH+ tak teraz pri druhom budeš viac sledovaná...

henriett19
10. jan 2013

@barchee má RH+ a bola som aj pri prvom tehu viac sledovaná 🙂

barchee
10. jan 2013

@henriett19 hej, lebo kamoška mala tento istý prípad, ale jej aj pichli tuším antikoagulant či ako sa to volá pre pôrodom tuším, alebo skôr, neviem už presne 😅 ona čakala prvé dieťatko a už a dostala hneď aj tú injekciu. Lebo viem, že prvé je v pohode, ale každé ďalšie dieťa je rizikovejšie.

henriett19
10. jan 2013

@barchee aj mne pichali voľačo ale neviem čo to bolo 😀 hej to som nevedela ale tak verim tomu, ze nebude ziaden problem 🙂

kamca93
10. jan 2013

@barchee ani na nieco ako vstup ze prakticky dojdem ku nemu prvy krat?,

barchee
10. jan 2013

@kamca93 nie 😀

barchee
10. jan 2013

@henriett19 to bolo asi ono 😝

pasad
10. jan 2013

dievcata, mne uz ustupuju skoro vsetky priznaky. uz citim len unavu a slabe svrbenie v bradavkach, nic ine. na jednej strane sa tesim, lebo to moze vraj suvisiet s prechodom do druheho trimestra, kedy je vraj tehotnym zenam najlepsie. na druhej strane sa zasa obavam, ci to neznamena, ze sa embryjko prestalo vyvijat ☹. kontrolu mam az v utorok poobede. prezili ste, alebo prezivate nieco take?

katuskad
11. jan 2013

@pasad pravdaže, je to normálne, ja som to prežívala pri oboch tehu, príznaky ustúpili a ja som stresovala do dalšej kontroly či je všetko ok a teraz mi tiež začína byť lepšie a už zase tiež rozmýšlam či je to ok..... 😅

marin.frist
11. jan 2013

@pasad
@katuskad hej, presne to mam aj ja. rano mi sice stale byva tak vselijako, ale uz cez den nepotrebujem spavat ani nemam citlive prsia, len bradavky na dotyk.... a tiez mi presne ako vam napadlo, ze ktovie, ci je malicke v poriadku 😅

midu6
11. jan 2013

@pasad ja som presne tak isto.vobec necitim ze som tehotna.akurat len prsia a ako aj ty pises unava,ale uz ani to nie je tak jak na zaciatku.....neboj vsetko budeme mat v poriadku a utorok je tu raz dva.....aj ja idem na pol deviatu a uz mi maju aj krv brat.....inak aj ja citim ze to bude chlapec.aj podla cinskeho kalen.mi vychadza chlapec.a ja by som taaak chcela dievcatko 🙂

marin.frist
11. jan 2013

@henriett19 za malicko 😉 potom daj vediet dojmy z neho a este som zvedava, ake farby su schopni objednat z tej 2012... to len keby nahodou si sla na kukacku skor nez ja 😀 😀 😀

katuskad
11. jan 2013

včera sme konečne rodičom aj svokrovcom oznámili že čakáme bábätko, tešili si veľmi, aj ked moja mama zostala mierne zaskočená a hned sa začala strachovať, aby bolo všetko ok, aby som to zvládla a tak dalej, ale tešili sa, no najviac sa tešila dcérka, tak jej očká iskrili, až mi slzy vyhrkli 😵

enynka30
11. jan 2013

Viete co mi moj synator vcera zahlasil?? Hovorim mu, ze nemozes mi skakat uz po bruchu, musis davat pozor, rastie tam babatko, a on ze: Lebo by som ho mohol pripucit a bola by z neho oplatka??

😀 😵 tie deti su inak vynaliezave 😵

henriett19
11. jan 2013

@marin.frist Dobre ak pôjdeš skôr ty tak ty daj vedieť 🙂

henriett19
11. jan 2013

Malej som ukazovala bruško a hovorím jej, že Laurika v brušku mám schované bábätko, ideš ho počúvať? A hneď si dala ucho na bruško a počúvala, potom ešte pohladkala a dala božtek 🙂 a dneska ráno sa mi vydvihlo pyžamo a hneď si dávala uško na brucho a hovorila, že bábo 🙂

marin.frist
11. jan 2013

@henriett19 dohoda 😉

cerkutka
11. jan 2013

@nefertitka my podla cinskeho cakame dievca🙂 s0om zvedava ci to vyjde🙂

rybca
11. jan 2013

Ja som Matkovi povedala, ze ho uz nemozem dvihat a nosit, lebo mam v bruchu babatko a ukazala som na podbrusko a on, ze tam je susula, susula nie je v bruchu a bolo, odvtedy je babo v susule..🙂 najlepsie, ked o tom zacal rozpravat cestou zo skolky, esteze nam iny nerozumeli..🙂)

rybca
11. jan 2013

inak dnes idem na prve sono a vobec kontrolu u doktora, tak myslite na nas, nech je vsetko ok..🙂)))

lucka188
11. jan 2013

@rybca Drzime palce 🙂

katuskad
11. jan 2013

@rybca aj ja držím palce 😉

nefertitka
11. jan 2013

@rybca aj ja drzim palce;)
aj moja mala Nikolka je taka zlata, vcera toho bolo vecer na mna uz moc, som sa rozplakala a ona za mnou prisla a mojkala ma a hladkala mi brucho a ze mama vydrz🙂
Ja uz proste nevladzem z tych puchov, aj dnes rano som skoro uz vypenila, co tricko, to smrad, od prasku alebo avivaze, alebo od skrine...nemam si co obliect, tak tu beham vo svetriku, co nema skoro ziaden puch,od susedov nam cez zachod ide taky smrad, ze dovidenia, cigarety zmiesane s nejakou cibulou ci cim, zakurila som, lebo mi bolo zima, tak ten puch co ide zo zakureneho radiatora ma skoro zabil a toto stale dokola riesim a kedze to trva uz tak dlho, tak som z toho aj patricne zhnusena uz. kedy toto akoze mieni konecne prejst?

lucka188
11. jan 2013

@nefertitka Co takto stipec na nos? 🙂 Dobre ti to Nikolka povedala, len vydrz. Baby co su v 11. tyzdni pisu ze uz nemaju skoro ziadne priznaky, takze uz len tyzden 🙂 Ja by som asi navrhovala vypadnut z toho bytu, ist sa niekam von prejst, krasne snezi 😉

penelope111
11. jan 2013

@pasad Mne ustúpili príznaky tiež už pár dní akurát mi je jeden deň zle jeden dobre a na kontrolu idem až 6.2. 🙂 Sa do vtedy zbláznim 😀

penelope111
11. jan 2013

@rybca Držím palce 🙂

nefertitka
11. jan 2013

@lucka188 no ved poobede sa chystame vypadnut na prechadzku na Drazdiak...teraz uz nie, je vela hodin, stipec na nos nie je riesenie, tak sa neda fungovat 😝
keby si sa doma nudila, tak sa pridaj 😉

lucka188
11. jan 2013

@nefertitka Ani si nevies predstavit ako rada, ale ja bohuzial musim sediet v praci 😀

nefertitka
11. jan 2013

@lucka188 jaj ty zarezavas 😉