Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mistrall a ktory tt si vlastne?
jezis, ja z celej duse nenavidim granadir, a teraz mam nanho taku chut, ze by som vrazdila, to co je 😅
@nefertitka ja som 10tt, teraz podla kalukacky a ovu 9+5 😉
dakujem vam krasne, ze ste sa podelili so svojimi skusenostami/pocitmi. uz som trosku kludnejsia, na to je toto forum skvele, ze sa clovek neciti sam so svojjimi obavami. takze len vydrzat 4 dni do kontroly.
inak si asi idem kupit stetoskop. citala som, ze od 12.tyzdna cez neho pocut tlkot srdiecka, ak si ho zena prilozi na podbrusko-na miesto, kde jej lekar dava ultrazvuk. ide mi len o to, aby som bola kludna, pokial este nebudem citit pohyby. a myslim si, ze ked zacujem tlkot, budem kludna. co myslite?
pozerala som aj nejake masinky na to, ale nasla som ich zatial iba na e-bay, na slovensku vyzera, ze ich nikto momentalne nedovaza: http://www.darceky-eshop.sk/angelsounds-p-50542...
@sisulqa m as pravdu, nefunguje, my sme to skusali so svokrou este kedysi a absolutne nebolo nic pocut, ani vo vyssom stadiu
podla akeho cinskeho kalendara to tu vypocitavate tie pohlavia prosim vas???
@penelope111 aj ja idem na kontrolu az 6.2, a nepripada ti to neskoro?? lebo mne ano, a uz mas tehotensku knizku? lebo mne povedal ze toho 6 mi ju vystavi az..
podla mna su tie stetoskopy a podobne veci zbytocne vyhodene peniaze, pretoze clovek sa len zbytocne stresuje, kedysi ludia dokazali prezit bez toho, aj teraz vacsina ludi zije bez toho, lebo k tomu nemaju pristup atd, aj tie babymonitory dychu a podobne, naco to je? len to dokaze cloveka zbytocne vystresovat, co sa ma stat sa stane, nijako tomu nezabranime, tak naco sa zbytocne stresovat, a stale doma sledovat...tot moj nazor 😉
@enynka30 No neviem sa dočkať pomaly to uteká 🙂 Ja mám knižku hneď od prvého dňa ako som tam bola to bolo v nejakom 6 tt.
@penelope111 fiiiha tak to ja preco ju este nemam 😕
@enynka30 ja som tiez v 10tt ako ty a idem 25.1 to budem v 11+5, cize 12tt, mne vraveli ze meranie by mali byt v 12tt aj odbery krvi, tie mozu byt aj skor, neskor. Resp v 13tt cize na konci I.trimestra su najpresnejsie merania, potom sa presnost vyrazne zmensuje. ale zas ked ta takto objednali, tak asi vedia co robia , ci? 😎 a knizku davaju niektori lekari az v 12-13tt ani ja nemam, moj dava neskor, podla mna to vobec nevadi, aj tak su najdolezitesie meranie na konci 1.trimestra, skor je to viacmenej jedno 🙂
@penelope111 No podobne, ja som v 6.tt absolvovala krvne testy, v 7.tt som dostala knizku a teraz musim cakat az do 13.tt :( Pocitam dni, co ti poviem
@enynka30 aha co som nasla : http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
ahojte, tak sme spat z kontroly, vsetko je v poriadku, mame 14.6 mm a som v 8+1 tt....🙂) srdiecko bolo krasne pocut a aj trosku blikalo..🙂))
ja som stetoskop tiez skusala, pri prvom tehu aj vo vyssom stadiu, ale pocula som len nejaky sum, nevedela som rozoznat, ci to je srdiecko, ci moje creva, ci nejake sumy z marsu..🙂)))
@enynka30 Neviem až od 10 týždňa sa zapisuje do knižky. Každý lekár dáva ináč tu knižku. Mne ju dala hneď a mám tam aj zápis že nevidí akciu u bábätka a o týždeň že už vidí takže chvalabohu zatiaľ všetko v poriadku. Bola som aj na krv asi na zistenie nejakých chorôb alebo neviem na čo 🙂 A toho 6. 2. idem zas na krv už kvôli bábätku.
@lucka188 Presne aj ja počítam dni 🙂 Je to ďaleko 🙂
@nefertitka konečne si mi dala tip, že na čo mám aspoň trochu chuť, granadííír, s kyslou uhorkou, mňam! 😵
baby, dnes mi je akosi plano 😖 haha, len slintám, napína ma, ale držím sa 😅 večer som cítila kovovú chuť v ústach, mali ste to niektorá? v koľkom tt? to je riadne fuj!
babulky máte teraz počas tehu výtok taký bielokrémový? ja sa už bojím všetkého aj ked mám duphaston a lieky ak by som náhodou začala krvácať. a neviete mi niektorá , ktorá má zapchu poradid čo je dobbré? ja už mám také nafúknuté brucho z toho a na WC nič ☹
@misha1986 ahoj, pripadne skus viac vlakniny a mliecne vyrobky - mne pomaha ovsena kasa, pripadne acidofilne mlieko 😉

@pasad hej aj ja som to tu uz pisala 😉 ze ma prisa trochu prestali boliet resp. len vecer citim, bradavky su citlive, podbrusko neboli, dokonca mi je uz lepsie, aj jest mozem bez toho aby sa mi obracal zaludok, a vraj je to ok, tak dufam ze babatko je v pohode, ja idem az 25.1