Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mahulenka87 no vsak to, mozme sa len snazit to udrzat v co najprijatelnejsej miere, ale mne uz robili testy na internom na vsetko mozne, hlavne na cholesterol, lebo s nim mam evidentny problem a doktor sa vyjadril, ze to bude asi problem niektorym konkretnym cholesterolom, len si to musi potvrdit tymi testami, 28. mam kontrolu, tak som zvedava co mi povie
@rybca no inak to by aj mna straaasne zaujimalo, fakt
Tak a ze preco sa teraz vobec neviem sustredit na pracu, Tu to mam (len pre anglicky hovoriace)
In the first trimester, fatigue and morning sickness can make many women feel worn out and mentally fuzzy. But even well-rested pregnant women may experience an inability to concentrate and periods of forgetfulness.
A preoccupation with the baby is partially the cause, as are hormonal changes. Everything — including work, bills, and doctor appointments — may seem less important than the baby and the impending birth.
@rybca ja si idem zase dnes po výsledky na endokrinológiu...
@rybca @nefertitka A kolko ste celkovo pribrali vtedy pocas tehotenstva?
@lucka188 cca 22 kil, 10 som nechala rovno v nemocnici, maly mal 4 kila, plus placenta a tak a plus voda, raz som tusim curala niekolko minut vkuse co zo mna isla prec ta voda, a potom doma uz len par kil a to som byvala prvy polrok sama, na piatom poschodi bez vytahu, so psom, plus balenie na stahovanie, no na nepohyb sa stazovat nemozem a napriek tomu nic...:( ako necakala som, ze budem opat ako lan, ale ze to vobec neslo dolu ma deprimovalo
@mahulenka87 drzim prsty 🙂
Prave som prisla z NT vysetrenia a bolo to uuuzasne.Krasne si tam plava 🙂
Este nebolo vydier.myslim ze na to je este skoro. Klop klop vsetko v poriadku.Trvalo to asi 5 min.len si dieta pomeral,ykazal nam kde co mame a to bolo vsetko.Ale naozaj krasny pohlad ako si chyta tvaricku a kopka nozkami 🙂
no, baby, čo ste z BA, som volala do Gynfivu a majú to tam tak ako pred 3 rokmi som bola, ak pôjdete na malý 3/4d utz - do 17tt - ten stojí 17 eur a potom veľký 3/4D utz - to je ten normálny do 30tt - ten stojí 47 eur, teda 2 ultrazvuky výjdu 64 eur, lebo jednorazový 3/4D utz u nich stojí 64 eur...ja som bola s prvým synom v 16tt a potom v 27 tt....a pojdem aj teraz tak 🙂
@barchee V ruzinovskej poliklinike, k doktorovi Zackovi - http://milly-gynekologicka-ambulancia.sk/
@mahulenka87 Ja som pribrala od začiatku tehu cca 5 kg 🙂
@penelope111 ja už skoro 2 kg...ale to mám všetko asi len v prsiach 😀 😀 😀
@lucka188 aha, ja chodím k Predajňovi vo Vrakuni - teda teraz som sa k nemu prehlásila, on má len obyčko utz.
@barchee No to máš dobré 😀 Ja zas asi všetko v bruchu a v stehnách. Boky som si merala a tie mám stále rovnaké.
@cora41 jasne....to urcite ..🙂 najskor sa musis citit dobre..tak mne nie je vobec zle takze ja toto nepoznam, dnes prvykrat mi bolo rano nevolno.....ale nezvracala som, prisla som do prace a hned som sa najedla a bolo lepsie...kazdopadne som zistila ze je to aj tymi ranajkami (odkedy som tehotna nikdy nevynecham a jem vyzivu s piskotami🙂), treba hned rano dat nieo na zaludok aby ti nebolo zle..
Inak baby, hlavne tie ktore uz mate deticky, mate niekde zoznamco vstko je potrebne zakupit pri prvom babetku a kolko to vsetko stoji? to ja si normalne musim urobit financny plan🙂 nam sa akurat v auguste dostavia byt a kedze to bude holobyt tak mame co robit aby sme ho dokoncili a akurat v auguste pride aj babetko.....takze nas caka naozaj zajimavy a financne narocny rok🙂)) preto sa pytam ze aka je prvotna financna investicia ked mate prve babo a ziadnu pomoc co sa tyka obnostenych veci......lebo my nemame od koho:(
@cerkutka ja ziadne zoznamy nemam, ani financny rozvrh, ale mozem ti poradit, na von a k doktorke si kup nieco pekne, nove a na doma a len tak do kocika si mozes veci pokupovat cez MMB (mimibazar), ja mam vela veci z druhej ruky, no a bodynka a take som kupovala v Cherokee v Tescu, maju viacbalenia a celkom kvalitnu bavlnu, a este sa daju aj vychytat zlavy, ono aj tak najvacsia polozka bude kocik, a ak nebudete mat na postielku, tak na zaciatku moze babo spat aj v kociku, my si to sice nevieme predstavit, lebo chceme pre babatka len to najlepsie, ale technicky to ide, clovek si musi pri financiach urcit priority, ci chces nove zaclony, alebo postielku..🙂))))
@cerkutka no ja som nasla par stranok na nete s postielkami, kocikmi atd, tak som pozerala ceny, taka postielka to tiez je pekne polozka ale zas rozpatie je od 60e do 200e da sa vybrat aj pekna lacnejsia z masiv. dreva ( to uz som pozrela 😉 ) ale asi si to budem musiet zapisovat co treba , hlavne postel, kocik, nejake veci na prebalovanie toho treba si vela, a veci na babtko budem mat od kamosiek, pekne zachovale, resp. kupim cez bazar a zopar veci novych(asi tych najkrajsich) dostanem od kolegyn hehe 😀 😀 😀 ale nie, nieco aj kupim ale chcem co najmenej, aj tak to vyrastie vsetko rychlo
dievcata, idem ja sa pomaly chystat na dnesnu kontrolu. som nervozna, asi ako kazda z nas pred kazdou navstevou dr. teraz v tehu. drzte mi prsty prosim, nech sa vratim a vycapim tu nejaku krasnu fotocku, ako rastieme. uz mam pred sebou len posledne dva kriticke tyzdne kvoli tomu mojmu myomu a ked nimi prejdeme, uz bude pravdepodobnost spontanneho potratu minimalna. dakujem vam vsetkym vopred za vase pozitivne myslienky a ozvem sa, hned jak budem spat doma.

@nefertitka tak mne sa to ani po 3 rokoch nepodarilo..🙂) a chcela by som vediet ako to robia tie, co vyjdu z porodnice a uz ani vytrcajuce brucho nemaju..🙂))