icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

darka2001
15. jan 2013

@lucka188 tak ja sa troska vymikam tabulkam lebo ja som zatial tie 2 kg schudla

mistrall
15. jan 2013

@pasad drzim palceeeee, urcite je vse ok 😉

lucka188
15. jan 2013

@barchee Jezis k tomu som chodila ked som este byvala vo Vrakuni 😀

lucka188
15. jan 2013

@cerkutka Ja sa tiez chystam si to vsetko spocitat 🙂 Inak take zoznamy najdes aj na nete, minule som jeden vygooglila ale uz ho nemam

nefertitka
15. jan 2013

@lucka188 ja som pribrala 14kg, ked som rodila, mala som 64kg, ked som odisla domov, tak som mala 58 a to sa mi drzalo nalepene 3 roky... a ja ked mam 58 tak fakt vyzeram tlsto...teraz mam asi 53, tak som zvedava, ko to bude vyzerat teraz tie kila dalej

lucka188
15. jan 2013

@nefertitka A kolko merias?

nefertitka
15. jan 2013

@lucka188 164cm

cerkutka
15. jan 2013

.....dakujem baby....ono najhorsie na tom vsetkom je ze si to clovek nenakupuje dopredu lebo sa boji......a potom to pride vsetko uplne naraz...masaker🙂)))

cora41
15. jan 2013

@cerkutka presne tak🙂 ale ja som sa minulu sobotu nezdrzala a kupila som tomu svojmu levikovi dupacky🙂 proste som neodolala, takze ak bude nieco zle, tak jedny uuuplne nove a krasne pustam aj zadarmo 🙂 ( ale bolo by fajn, keby som nemusela) 😀 😀

lucka188
15. jan 2013

@cerkutka Mne uz svagrina odklada komplet vybavu ako jej syncek pomaly rastie, takze ja budem asi co sa tyka oblecenia kupovat len par ruzovych kuskov pokial to bude dievcatko 🙂

lucka188
15. jan 2013

@darka2001 A trpis nevolnostami alebo nechutenstvom? Lebo v takom pripade je to normalne

darka2001
15. jan 2013

@lucka188 ano je mi pekne zle,niekedy cely den potom je to zase 1den super to sa vytesujem a na druhy den je to uplne pod psa,ale zase mam pocit,,ze plet vyrazky sa mi zlepsuje.

marley7
15. jan 2013

@ darka2001 Tie vyrážky si mala už pred otehotnením, alebo sa ti vyhodili, až keď si tehotná?!

marley7
15. jan 2013

Zmenila sa vám nejak pleť na tvári, ako ste otehotneli?!

lucka188
15. jan 2013

@darka2001 @marley7 Ja som zatial s pletou spokojna, mam pocit ze sa mi praveze zlepsila, lebo ja som mala problem s akne, hlavne v case okolo menstruacie a tento problem teraz nemam 😀

bubich
15. jan 2013

@marley7 mne sa tiez plet zlepsila (chvala bohu, cakala som na tento okamih asi tak 15 rokov 🙂 vzdy pred menstruaciou sa mi vyhodilo nieco take exkluzivne, liecilo sa to 3 tyzdne, dva dni som bola bez vyrazky a znova sa mi vyhodila na opacnej strane, kedze uz som zase bola pred menstruaciou. takze som jak pubertacka vyzerala vlastne cely mesiac 🙂 teda s vynimkou tych dvoch krasnych dni 😀

drnduliak
15. jan 2013

@marley7 ja mam horznu plet, pri prvom tehu som bola ako babika, plet krasna a teraz som uplne vyhadzana, aj na prsiach hrozne 😠 dufam, ze mi to prejdeeee, lebo sa mi to teda vobec nepaci 😖

cora41
15. jan 2013

@marley7 mne vobec, ale vlasy ano, umyvam si ich kazdy druhy den a pred tym tak raz do tyzdna☹ ale inac v pohode..

drnduliak
15. jan 2013

@nefertitka ja som uz kilo pribrala pocas tohto tehu, pri prvom to bolo 15 kg, bodaj by som to teraz neprekrocila 😅

cora41
15. jan 2013

@drnduliak tak to vyzera na dievcatko 🙂

darka2001
15. jan 2013

@marley7 vacsinou len slabe vyrazky pred ms ,ale inak som problem nemala ani pocas puberty,ale teraz v posl 4 tyzdne je zo mna tazky pubertak a slabo sa to hoji,ale dufam,ze sa to postupne zlepsi spolu s nevolnostami

anka56
15. jan 2013

@cora41 a ako to vies, ze dievcatko? bola si na ultrazvuku kedze si v 12tt bolo to uz vidiet 🙂 Ja by som velmi chcela chlapceka, ale samozrejme rovnaku radost budem mat aj z dievcatka. Ale mam taky vnutorny pocit, ze to bude dievcatko 🙂

anka56
15. jan 2013

@darka2001 no darka a co by si chcela viac chlapceka ci dievcatko? je to tvoje prve babätko? ked si sama vyrazka to skor podla babskych povier naznacuje dievcatko 🙂. ja nemam ziadne vyrazky ani som nikdy nemala pocas puberty ci z prechladnutia herpesy ..tak hadam ani teraz nebudem nic mat 🙂. Ale aj tak si myslim, ze to bude dievcatko 🙂

luculele
15. jan 2013

Caute, no ja mam plet hroznu, vysusenu, cervenu. Teraz lezim, bo mi nebolo dobre od zaludka, a cakam kym mi donesu pizzu. Mam slabulinke tiky v bruchu, ale asi su to len creva, na pohyby je asi skoro. Po dvanastom mesiaci sa chystam dat zistit z krvi, ci to bude dievca, alebo chlapec (tak, ako pri prvom) lebo to chcem vediet cim skor. Kvoli menu a vybave 🙂

zelovocka
15. jan 2013

@marley7 keď už hovoríte o tej pleti, tak mne sa zlepšila 😵 😵 😵 mám asi najkrajšiu pleť v období po puberte 😀 tak dúfam, že to vydrží 😉

enynka30
15. jan 2013

ffffuuuha, tak ja mam vyrazok az az, komu mozem darovat? 😀
s tymi kilami, ja som uz pribrala nejake 2 kila...a mam problem, velky problem,...ake gate nosite???? 😀 rifle ma tlacia, na leginy je zima, co mam nosit??? 😀

barchee
15. jan 2013

ja mám pleť teraz ok, veľmi sa mi zlepšila keď som schudla teraz pred tehu 😝 jak nedošli krámy, tak na xichte hneď dva drbáky fajné, ale teraz je to super, pleť mám peknú, ale ani pri malom som nemala problém s pleťou 🙂 vlastne s ničím...až na tú tehu cukrovku 😉 dokonca pri malom som mala krásne vlasy, husté, lesklé...ale keď som bola u kaderníčky, mi vravela, že mi dosť vypadali a tie rastúce nové mi dávali pocit takých hustých vlasov...teraz nemám odvahu ísť ku kaderníčke, aj keď by som konce potrebovala ošmekať, bo jak mi tak strašne furt padajú, sa bojím normálne 😅 tá lopúchová voda z lekárne mi to troška zmiernila, ale ajtak padajú dosť, pri malom som nemala také chumáče na gumičke ani na kefe...vlastne som nevnímala, že by mi nejak zvlásť silno padali ako teraz.....

barchee
15. jan 2013

@enynka30 šak kúp tehu gate 😉 ja nosím rifle keď niekam idem, sú mi ešte trocha voľné ako som schudla, takže ich zapnem a kúpila som si taký dlhý svetrík pletený, až po kolená a dám k tomu legíny pootm, keď bruško vyleze...lebo už začína vykúkať akosi 🙂 pri prvom synovi som si nakúpila kadečo a moc som toho nenosila potom, teraz je celkom fajn, že na jar mi postačia legíny a vestička a tričko a v lete sukňa, tielko, šaty nejaké..teraz už zbytočne nenakúpim vecí, som sa poučila 😝 pri prvom sa človek vytešuje so všetkým, aj s oblečením aj vecami pre bábätko....teraz už nenakúpim tolo hovadín ako prvom synovi, teraz už aj rozmýšlať budem 😀 😀 po tom malo 3/4D v tom 17tt začneme nakupovať pomaly postupne veci. Ja mám všetko po synovi odložené, oblečenie aj hračky tie úplne bábätkovské , uvidím, či sa to oblečko bude dať využiť alebo nie 😝

lucka188
15. jan 2013

@enynka30 Ja mam v tomto strasne stastie, zaciatkom novembra som si uplne neplanovane kupila v USA nove rifle a maju taky nizko polozeny a navyse aj pruzny pas, takze myslim ze ich este dost dlho budem moct nosit 🙂 stare rifle uz ale nenosim, sice ich este vpohode zapnem, ale potom ma strasne tlacia ked sedim.

cora41
15. jan 2013

@anka56 no hovori sa, ze dievcatko berie krasu a ked mate problemy s pletou, tak to obycajne tak je 🙂 Ja zatial neviem, co to bude, nechame sa prekvapit 🙂