Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

aj ja prosim do sukromky.. podla MS termin 13.8., doky mi to urcil na 26.8. 🙂
@lubka1983 no viem ja ako to kto počíta? 🙂 posledná MS prišla 6.11., takže aplikácie v mobile a na internete vypisujú 13.8., u dokyho som bola včera a ten dostal rovnaké údaje, no povedal mi, že vyzerám na 5.-6. týždeň, otehotnenie predpokladá, že bolo okolo 18.-teho a podľa veľkosti (dutinka centimeter) červíčka - asi pol centimetra, určil taký dátum 🙂
Ahojte, moje druhe tehotenstvo, vsetkym sme to oznamili na Vianoce 😀 Tesiiiim 🙂
tiez by som isla rada do sukromnej temy 🙂
Ahojte, tak asi sa k vam pridam aj ja, dostalu sme velmi necakany vianocny darcek, este zajtra robim digi test a potom volam doktorovi 🙂
Ahojte kočky, tak sa až neskôr pridávam k vám, TP 5.8., môžem aj ja do súkromnej témy?
Takze testiky zopakovane po tyzdni uz vyzeraju omnoho lepsie. Uz som sice nechcela testovat, ale nevydrzala som to a teraz vecer vybehli // hned. Inak podla poslednej MS mam termin 14.8., ale myslim, ze sa mi to tiez bude posuvat, ako @lubka1983 kedze mam dlhsie cykly. Jedna kalkulacka mi podla dlzky cyklu urcila TP 26.8. K lekarovi pojdem az po Novom roku.
@voskovka pridas prosim aj mna do sukromky?
Pridate aj mna do sukromky 🙂
Ahojte, rada by som sa k vam pridala 🙂 u mame doma jedneho dvojrocneho loptosa a na prelome augusta a septembra by mal pribudnut surodenec. Velmi sa tesime, aj ked tak opatrne, kedze tento rok som uz raz tehotna bola, ale nedopadlo to dobre. Takze vsetkym drzim palce nech su babatka v brusku zdrave a silne a hadam budeme mat tentokrat s drobcekom viac stastia.
@voskovka mozes ma prosim pridat, dakujem
@pistaciaa
@jajao
@lucifera12 pridala som vas 🙂 oznacim vas potom v tej nasej skupinke aby ste vedeli 🙂
Poprosim o pridanie do sukromky,termin mam zaciatkom augusta ;)
Ahojky...tak strašne sa teším že som tu 🙂 ...Moc Vám kazdej jednej gratulujem a držím palce,nech to dotiahneme do víťazneho konca... Ja som podľa poslednej ms už 8tt, k lekarovi idem 8.1.2014... ak by sa vytvarala sukromna skupina, rada by som sa pridala..
ahojte ja som dnes v 7+5tt a je to moje prvé bábo, tak sa strašne tešíííme 🙂 Termín mám 12.8. Zle mi nebýva, ale občas mi je ťažko, keď sa najem, ako napríklad teraz :D Len mám trošku obavy, lebo som v 5 - 6tt brala antibiotiká síce to boli penicilínové a tie sa môžu aj v tehu, tak som trošku v strese, či bude všetko OK :(
@voskovka rada by som bola keby si aj mňa pridala do súkromnej skupiny 🙂
@lenocka123
ahoj čítam, že termín pôrodu máme rovnaký 🙂 ako tie je?
ahojte, pridajte pls aj mna do sukromky, termin mam zatial 23.8. 🙂
@michaela9
@katka248
@dominikamiklosova
@v.luccy pridane 🙂
ahojte dnes mi doktor povedal že mám termín 6.8. pls pridajte aj mňa do súkromnky 🙂
caute, aj ja chcem ist k vam do sukromky, termin mam 20.8. 🙂
Prosiiim aj ja do súkromný,termín 1.8..Narozdiel od prvého tehu,teraz s poriadnymi nevolnostami.
ahojte aj ja mam termin v auguste (27.8.) a uz sa strasne na toho drobceka tesime 🙂 k lekarovi idem 14.1.2014 a uzivam kyselinu listovu a duphaston, kedze moje prve tehotenstvo nedopadlo dobre (anembryomola). no verim, ze tentokrat vsetko dobre dopadne!

@voskovka ahoj mozem sa k vam pridat do skupiny? vcera mi vysiel tt s // tak sa opatrne tesiiiim 🙂 ak vsetko pojde ako ma, tak tp je 30.8.2014 😵