Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

ahoj 🙂 tak mne je našťastie dobre, občas mi je na žalúdok ťažko, ale nemôžem sa sťažovať 🙂 No a sladké nemôžem ani ja a to pred otehotnením som musela mať každý deň niečo sladké a ani mäso nemôžem cítiť :( tak fičím väčšinou na zemiakoch... . Neboj bude lepšie 🙂
a som už pridaná v súkromnej skupine len neviem do akej a kde to mám hľadať :(
@lenocka123
ahoj emoticon tak mne je našťastie dobre, občas mi je na žalúdok ťažko, ale nemôžem sa sťažovať emoticon No a sladké nemôžem ani ja a to pred otehotnením som musela mať každý deň niečo sladké a ani mäso nemôžem cítiť :( tak fičím väčšinou na zemiakoch... . Neboj bude lepšie emoticon
a som už pridaná v súkromnej skupine len neviem do akej a kde to mám hľadať :(
Ahojte maminky, pridavam sa k vam 😉 test som si robila tyzden pred Vianocami, jednoznacne pozitivny, ale este som manzelovi zahrala jednu ms, aj ked mi uz vynechala, aby som ho mohla prekvapit tou spravou pod stromcekom. kupila som papucky a on sa ma len nechapavo opytal, ze co to je??!! No nezabili by ste ho 😝 Asi po 30 sekundach mu to doslo a tak sme si od radosti spolu poplakali. Podla poslednej ms by mal byt termin az okolo 20.8. k lekarovi sa chastam az niekedy v januari, lebo chcem zmenit doktorku, moja nema vlastne sono a v prvom tehotenstve som mala problemy s malym mnozstvom plodovej vody, tak by som to rada mala pod kontrolou.... 🙂
Nam uz poopravili termin. Povodne som mala mat termin 3.8.2014 ale na tehotenskej knizke je termin 1.8. Este sme ale ziadnu vybavu nekupovali. Myslite, ze uz by sme mali?
Ahojte, mohla by som aj ja do vasej sukromnej skupinky? dakujem. neviem presne co to znamena, ale rada by som sa pridala k zienkam s podobnym ocakavanim ako mam ja.DAKUJEM 🙂
@vrtulienka
@oksu
@tatis pridala som vas 🙂
ahojte mamulky tehulky, aj ja sa pridavam ak mozem aby som si mala s kym popisat kedze sme v tom,, spolu" :D
ja som v 9+6tt byva mi strasne zle, mame uz chlapceka 14 mes. Patrik, ale tesime sa na druhe. Chcela by som velmi dievcatko tak uvidime :D predpokladany termin mam 1.8 dufam ze bude rychlejsi a lepsi ako ten prvy :D ps: neviete daky zazracny recept na bolest zaludku a kazdodenne dohovaranie sa s toal. misou? :D nevladzem zit, este ze ma manzel dovolenku neviem ako by som krpca zvladla ked cele dni prelezim, prespim a preg... :D
Ahojte aj ja sa pridavam, test som si robila na 28. den cyklu este 29.11.a behom par sekund vysli poriadne ciarky 🙂 takze sa tesime a dufam, ze vsetko bude bezproblemov ako pri dcerke,ktora bude mat 1.februara 2 roky 🙂 termin podla PM mam 7.8.2014 ,ale podla ultrazvuku o tyzden neskor...tak uvidime 16.1. idem do poradne ci sa nieco zmeni 🙂
mozte aj mna pridat do sukromnej skupiny? Dakujem Vam
môžem k vám do súkromky?
mozem sa aj pridat do sukromky?termin mi vychadza na 27.8.
ahojte, pridáte aj mna do súkromnej? neviem ako to funguje tu zatiaľ
Milé žienky, mamičky, poraďte mi prosím čo jedávate, lebo mesiac a pol mám neskutočné nevoľnosti, zvraciam - to by som ešte aj zvládala v pohode, ale vkuse mi je špatne, žalúdok ako na vode, ani len suchár neviem niekedy dostať do seba. Hlavne čo jedávate na večeru, vtedy som nejaká najhladnejšia 🙂 vďaka za rady.
AHojte vobec neviem ako to tu chodi 🙂 aj ja sa k vam chcem pridat, som na zaciatku 8 tyzdna 🙂
Ahojte tehulky..pridavam sa k vam 🙂
Ahojte pridávam sa tiež 🙂
ahojte,aj ja poprosim o pridanie,dakujem 🙂
ahojte mamicky, ja rodim na konci augusta..som podla dr. v 9.tt. som najstastnejsia na svete...od tejto stredy viem,podla sona ze som tehotna,
PS: nic krajsie nie je,ako ked vidite vlastne dieta ako mu bije srdiečko na sone :*
Poprosim o pridanie 🙂
ahojte, aj ja sa pridavam 🙂 pridate ma aj do sukromnej skupiny? aj ked neviem ako to funguje...
Ahoj, poprosim, aj mna pridajte do sukromnej temy. Vdaka
@bejkabejka
@sarah00
@virginia pridane 🙂

@v.luccy Ahoj 🙂, no tak nijako,jeden den sa to da prezit a potom zas 3 dni mi je nanic. Zaludok mam ako na vode, sladkosti nemozem ani vidiet, tak len s nechutou pozeram na tie kolace. A ty ako? Uz ta pridali do sukromnej skupiny?