icon

Termín pôrodu august 2014

voskovka
25. nov 2013

tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Termín pôrodu august 2014
janicaopica
20. jan 2014

@voskovka aj ja by som chcela ist do sukromky, dakujem 🙂

voskovka
autor
20. jan 2014

@janicaopica malo by ti to uz ist 🙂

katarina6
20. jan 2014

@voskovka ano myslela som si ze uz to tu nik necita... tak som potom ta uz oznacila 😀..... tak diky!

janicaopica
20. jan 2014

@voskovka dakujem

monulik0209
20. jan 2014

@voskovka mne to vobec nechce otvorit :(

cicak
21. jan 2014

babenky, je tu nejaká z NR? 🙂

tinka0312
22. jan 2014

Ahojte tak ja by som mala podľa poslednej ms mať termín 18 augusta....ešte to nemám potvrdené od lekára nakoľko som prišla nato že som tehotná asi pred 3 dňami...som po dvoch potratoch minulého roku a myslím si že je dosť zlé že som otehotnela mesiac po spontánnom potrate neviem čo si mám o tom myslieť ale dúfam že konečne to dotiahnem až do konca...tak v utorok sa ozvem čo mi na to povedal doktor...

katarina194
22. jan 2014

@katarina6 ahoj no moja mama ma 29 juli meniny.V pondelok mi umrel dedko ani na pohreb nemozem ist.Ako sa mas co nove?

katarina194
22. jan 2014

@tinka0312 ahoj to nieje zle ze si otehotnela mesiac po potrate niektori lekari odporucaju cim skor aj ked podla inych tam ma byt pauza min pol roka podla inych lekarov.Pri synovi som otehotnela 4 mes po potrate mame ziveho krasneho syna.Nedaj na reci.Nedvihaj tazke setri sa.Drzim prsty aby ti to vyslo.Nestresuj sa to viac uskodi ako cokolvek ine...

tinka0312
22. jan 2014

@katarina194 ďakujem za povzbudenie...prvé dva tehotenstvá som mala dosť blbý pocit z toho že som tehotná ale teraz mám pocit že je všetko tak ako má byť a že je to v poriadku.....mám z toho dobrý pocit uvidíme čo povie lekár.....

katarina194
22. jan 2014

@tinka0312 tak ved uz si iste bola u lekara nie? V 6 tyzdni uz bije krasne srdiecko.Ak si doteraz nemala krvacanie alebo velke bolesti pravdepodobne je zatial vsetko ok.Neviem v ktorom tyzdni si potratila ale vravi sa ze prve tri mesiace su kriticke.Uz si aspon objednana k lekarovi?

tinka0312
22. jan 2014

@katarina194 no ja som potratila v 14 tt....už som objednaná idem v utorok tak uvidíme...ale určite to bude ok

katarina194
22. jan 2014

@tinka0312 a smiem sa spytat co sa stalo dvihala si tazke? Mas stresujucu pracu?Verim,ze to uz bude ok.Daj vediet,ked budes u lekara ako to dopadlo.

tinka0312
23. jan 2014

No ja som ešte študent VŠ a vtedy som mala voľno bola som doma...začala som mierne krvácať, šli sme na pohotovosť nechali si ma na pozorovanie všetko bolo ok dali mi lieky na udržanie no brali mi výter na rozbor a bol tam mladý doktor ktorý mi ho vzal tak bolestivo že som si myslela že z tej kozy zoskočím a kopnem ho.....a na druhý deň som potratila...

lubassa
23. jan 2014

voskovka môžeš prosím ťa aj mňa pridať do súkromnej? díky

rejkaa
23. jan 2014

Ahojte tehulky, jaja som dostala krasny darcek den pred Vianocami a potvrdenie u doktora, ze som tehotna... Velmi velmi sa tesime a velmi rada by som sa k vám pripojila do súkromného fora, termin nam vychadza 25.8.2014 😅

katarina194
23. jan 2014

@tinka0312 Ahoj teda by sa dalo povedat,ze to bolo vinou lekara?

tinka0312
24. jan 2014

@katarina194 vtedy som to neriešila lebo som bola úplne mimo....áno obviňovala som lekára....ale asi to tak malo byť a premeškala som možnosť riešiť to....jednoducho som to vypustila z hlavy a idem ďalej....tentoraz ani za nič nepôjdem do tej nemocnice radšej niekam ďalej a preverím si lekárov či náhodou niektorý len teraz nedokončil školu aby som sa vyhla takýmto situáciám.....a taktiež mi príde choré dať lekára ktorý sa zaúča k pacientkám ktoré v tehotenstve krvácajú....

katarina194
24. jan 2014

@tinka0312 vies si mysleli,ze nemoze ten lekar nic pokazit,ale to ma mrzi,ze mas taku zlu skusenost aj ze to tak dopadlo.Snad sa to tento krat uz podari a nebudes musiet do nemocnice vobec.A ako sa mas? Co nove?

leria
24. jan 2014

@voskovka ahoj, možem aj ja poprosiť o prijatie do súkromky? Dakujem 🙂

tinka0312
24. jan 2014

@katarina194 No mam sa fajn žiadne komplikácie ani zle mi nie je takže mám z toho super pocit...v utorok sa chystám prvý krát ku gynekológovi a bojím sa toho že ma vykričí za to že som mesiac po potrate otehotnela ale už sa neviem dočkať....pripravujem si 100 eur na 4D ultrazvuk.....takže mi bude robiť 4D stále...manžel sa konečne prestal o mňa báť a teší sa somnou..on to dosť zle znášal povedala by som že aj horšie ako ja ale teraz je na ňom vidno že už nemyslí na zlé...teším sa aj na to že keď pôjdem prvý krát do poradne pôjde aj manžel a uvidí naše bábo....keďže je to moje tretie tehotenstvo ale bábo nemáme už po ňom strašne túžime síce sme mladí...dnes idem po sestru ide domov ale neviem či jej mám o tom povedať alebo nie....ani mamke som nič nepovedala....manžel vraví že to oznámime keď budem v 8 mesiaci 😀 ale ja to v sebe neudržím takže uvidíme možno dnes to zomňa víde

zuzzina
24. jan 2014

ahojte,my máme termín 8.augusta,ale keďže to budú dvojičky,tak termín asi nedodržíme.Je tu ešte niekto,kto tiež čaká dvojičky?

voskovka
autor
24. jan 2014

@lubassa
@rejkaa baby pridala som vas....
@leria
@zuzzina aj teba som pridala do sukromky.,... mame tam jednu kocku capuletka co caka dvojicky...

bambulka0406
25. jan 2014

@voskovka prosim pridala by si ma do sukromky? dakujeeem🙂

slinkaaa
25. jan 2014

aj ja patrim do sukromky 😎. Pridas ma? Dakujem

24adka
25. jan 2014

Ahojte, som na konikovi nová a bábätko sa má na svet prihlásiť 22.8.14... 😀 pridate má do sukr. skupiny?

lasocka1
26. jan 2014

aj ja poprosim sukromku :D

kuriatko21
27. jan 2014

@voskovka ahoj, poprosím o pridanie do súkromky. Ďakujem! 🙂

yukaya
30. jan 2014

ahojte vsetky ako sa mate? patrim k vam... a 24 hod. mi byva zle, schudla som 7 kg na poradnu mam ist az 17.2. a nemozem sa dovolat doktorke ci je to normalne. Ked dostanem do seba za jeden den par lyziciek jogurtu a pol rozka alebo par lyzic polievky tak to je super den... a vy ako?

michala29
31. jan 2014

@yukaya no neviem ci to je o.k...sa mi zda ze -7kg je dost...bolo by dobre keby si isla ku dr.a nemala by ta dat na infuzky...a co ti povedala naposledy na poradni dr.?