Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

@katarina194 Ahoj, Nezmenili mi termin. Uz hned pri prvom telefonate gyndovi mi sestricka vypocitala termin 1.8.2014 a po prvej osobnej navsteve mi doktor povedal podla sona termin 3.8.2014, co priblizne rovnako. Juuj, uz aby bol august.. Tesime sa. Hlavne, nech sme vetci zdravi 😎
@terka1211 Ahoj tak to predsa ostava na ten august.Nevadi...A ako vysledky genetika a tak? Ved 6 mesiacov ubehne ako voda...Pride jar chytro to bude ubiehat aspon dufam...Zatial sa drz nic tazke nedvihaj a babo v brusku nech poslucha 🙂 pa
ahoj tak predsa mame termin 16 augusta 😀 momentalne 14 tt 😀
Ahojte...tiez sa pridavam :D termin mam zatial 14.08.
Ahojte 🙂 Termín mám 16 augusta 🙂
@voskovka mozem poprosit o pridanie? Dakujem termin mam 18.8.2014
@katarina194 Zatia sa zda, ze je vsetko OK. Presnejsie povedane, nicim ma este doktor nevystrasil 😀 Snad to tak bude stale.
Priatel na mna dava pozor a nic tazke mi nedovoli dvihat 😉 Ale dakujem a drz sa aj ty. A o babätku ani neviem, take je tichucke. Len sa zacina roztahovat - ratie brusko 😉
Drz sa aj ty
Ahojte, ja som z RK, cakam svoje druhe babatko, predpokaldany termin 13.8.2014. Mam 2,5 rocneho synceka. Tiez poprosim pridat do sukromky.
Ahojte baby napise mi niekto ako sa mam dostat do sukromky neda sa mi tam dostat dakujem!! 🙂 😉
@kvietko aj ja som z RK 🙂 a termín máme koncom augusta 🙂
ahojte, pekne tehu oblecko www.newlook.com, kto by nieco chcel objednat, piste sukromnu postu, chcem si len rozdelit postovne (9libier), nie zarobit
@zuzuliak1981 Ahoj,kedy sa chystas robit objednavku? Nestiham to kuknut? Prosim Ta, cisla Ti sedia? Ja mam 38-40, je to 10,12? Dakujem
@miroslava81 Ahoj, gratulujem. A bude to Vase prve babo, ci u nejake mas? CO by si si priala viac, dievcatko alebo chlapceka?
kvietko ďakujem, môžeme si pogratulovať navzájom 🙂 My už doma máme 5 a pol ročného chalana....A čo sa týka pohlavia, je mi to úplne jedno, bolo vytúžené, tak nech sme všetci hlavne zdravý...ja som sa už tešila pozitívnemu testu 🙂
@miroslava81 tak to verim . . . a jasne, ze zdravie je prvorade . . . drzkajte sa 🙂
tiez sa pridavam k vam-augustovkam 🙂
Ahojte dievčatá 🙂.. ja som zo ZA a mám termín 8.8 ..mohla by som sa k vám pridať do súkromky???
@katka.hranka ahoj ..ha som z Ovciarska🙂))
@michala29 ahoj 🙂 ja z kolarovic 🙂

@terka1211 Este doplnim, ze som z Ba - Petrzalka