icon

Termín pôrodu august 2014

voskovka
25. nov 2013

tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Termín pôrodu august 2014
elisa111
5. dec 2013

aj ja sa hlasim 🙂

voskovka
autor
6. dec 2013

@elisa111 pridana 🙂

emilia25
6. dec 2013

ahojte tak aj ja som sa uz konecne dockala a dufam ze uz to bude len v poriadku az do uplneho konca a krasneho noveho zaciatku.vsetkym tehulkam prajem krasne tehulkovanie a vela zdravicka.ja som si dnes robila testy a vysli krasne pozitivne aj napriek tomu ze ms mam dostat az buduci tyzden co ma samu velmi velmi prekvapilo. tesim sa juj.

voskovka
autor
6. dec 2013

@emilia25 teba poznam z iných tem a kazdy mesiac si tehu...ako to robis???? lebo vzdy si uz v nejakom, vyssom tyzdni a potom zrazu hned v novej teme s novými pozitivnými testami ved som videla ze ti uz v pase svietilo neviem presne aky pocet tyzdnov ..... to mas tolko nevydarených tehu za sebou ? alebo nechapem....

emilia25
6. dec 2013

no lebo bohuzial vzdy potratim od septembra sa snazime myslim ze taketo veci preziva viacero zien nie len ja
@voskovka prve tehu neplanovane bolo v maji to mi potrvdili aj na pohotovosti lenze na druhy den maternica uz bola prazdna bohuzial.

emilia25
6. dec 2013

@voskovka a tebe sa to nestalo slovo potrat ti nic nehovori?si to stastna zena veru.

emilia25
6. dec 2013

@voskovka a ako tak pozeram ty tiez zakladas pomaly kazdy mesiac nove temy ako to ty robis???ze si tehu kazdy mesiac.

emilia25
6. dec 2013

@voskovka vidim ze sme na tom rovnako tak dufam ze tento mesiac bude posledny a vsetko bude krasne a hlavne zdravo pokracovat. 🙂

voskovka
autor
6. dec 2013

@emilia25 ale ved co utocis do mna slusne som sa opytala nanedavala ti nic..... a nezakladam kazdu temu citaj po sebe.... zalozila som julovky,nakolko sme tehu boli ale nepokracovalo,skoncilo.a tu uz mam vsetko potvrdeneno tak nevidim dovod .mienku mam utvorenu takze staci mi.... nikomu nic zle neprajem a tebe len to dobre ale je to okaté ak sa mylim tak sa ospravedlnujem....
teda hod nam foto nejakych testikov, radi by sme vedeli teda v akom tyzdni si tentokrat uz si bola u lekara? tak sa pochval

emilia25
6. dec 2013

@voskovka no vidis aj ja som mala v maji sonom a na druhy den maternica uplne prazdna a lekar sa na mna dival a na papiere ze keby nevidel tie papiere tak mi povie ze ani tehu som nebola.maternica uplne prazdna a ze vobec ani zvecsena nebola.a dam ti sem testy.

emilia25
6. dec 2013

@voskovka nech sa paci toto moja mila su dnesne testy a aby si vedela som 25dc takze ms mam dostat az 11.12 preto som aj prekvapena ze tak skoro vysli.

emilia25
6. dec 2013

@voskovka mila pani kedze zijem v puchove tak mna mozu poznat akurat tak puchovcanky a to niektore osobne a niektore z videnia. neviem o co vam ide ale ja si nevymyslam proste som normalne potratila ako nechapem o co vam ide????????mam vam tu poslat moj osobny lekarsky gynekologicky zaznam ci co????fakt naozaj som uplne z takeho to pristupu a myslenia uplne znechutena ze taketo zeny nechapu ze druhe normalne potratia fakt ale nejdem sa rozculovat lebo uz by som naozaj rada donosila zdrave dietatko.pekny vecer vam prajem.a uvazujte pred tym nez niekde nieco napisete aby som sa to ja cez dalsie osoby nemusela dozvedat.

voskovka
autor
6. dec 2013

@emilia25 mila emilia ak je toto tvoje meno.... smile... v prvom rade by som isla za svojim gynekologom ved byt kazdy mesiac tehotna nanovo treba sledovat... alebo mas len hcg v krvi a preto ti testy vykazuju pozitivitu hcg sa moze malom mnozstve vyskytovat napr pri vaznych ochoreniach a preto si mozes mysliet ze si tehu kazdy cyklus....nech ti to tvoj lekar odsleduje a verim ze to dobre dopadne.... ☹ a sama vies ze testy robene pred ms nemaju zmysel lebo moze byt aj biochem.tehu a odide menzesom takze sa cudujem preco nepockas na meskajucu ms a budes vediet a nie takto kazdy mesiac byt tehotna... podotykam neutocim na teba iba sa ti snazim pomoct....

activia
7. dec 2013

Ahojte môžem sa k vam pridať? Posledná ma bola 9.11. Pridávam aj test 😵

voskovka
autor
7. dec 2013

@activia jeeeej dalsia tehulka krasne testiky,,, no vitaj vitaj 🙂

activia
7. dec 2013

@voskovka ďakujem je to vytuzene babo, dlho sme na ňom pracovali, tak verím ze bude všetko ok 😉

voskovka
autor
7. dec 2013

@activia a v ktorom tt si? a kedy ides k lekarovi?

activia
7. dec 2013

@voskovka posledná ms bola 9.11. , k dr som objednana 18.12. Už sa neviem dockat

activia
7. dec 2013

@voskovka môžem do sukromky?

voskovka
autor
7. dec 2013

@activia stalo sa 🙂

bordulka
7. dec 2013

@activia ahoj moja, veeeeeelmi gratulujem 🙂 kedy mas termin?

activia
7. dec 2013

@bordulka ďakujem termín nam vychádza na 16.8. 🙂 a tebe?

bordulka
7. dec 2013

@activia nám vychádza 3.8., ale len podla vypoctov tabulky, som zvedava, ci to potvrdi aj dr, alebo bude iný 🙂

michala29
7. dec 2013

Ahojte..Tak aj ja sa rada pridam..My čakame druhe babetko🙂)Končim 7tyžden..🙂)Prve mam edievčatko a o ktoru sme sa snažili vyše roka a tento krat to išlo velmi rychlo-po mesiaci🙂)Dufam že sa tu podelime len o tie radostne chvile a pocity🙂))

blcha76
7. dec 2013

Podľa výpočtov by som mala mať termín 17.8. ale ešte som nebola u svojho Dr., lebo v utorok idem ešte raz na krvičku 😖 ... Neviem prečo 😖 ...

zdenulkam
7. dec 2013

ja sa pridávam k vam podla vypoctu na internete by som mala mat termín 13.8..ku doktorovi sa este len chystam 😉

poloprudska
7. dec 2013

Aj ja sa pridavam dneska som robila testik a skoro

om odpadla vobec som to necala, jednu slecnu mame ma 14 mesiacou tak s snad k nej pribudne neaky surodenec...

poloprudska
7. dec 2013

Mozem aj ja do skupiny?

voskovka
autor
7. dec 2013

@poloprudska jasne pridam ta... a vitaj aj ty aj ostatne koceny

michala29
7. dec 2013

@voskovka zaklada sa nejaka sukromna?možem aj ja?dakujem