Termín pôrodu august 2014
tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

ahojte tak aj ja som sa uz konecne dockala a dufam ze uz to bude len v poriadku az do uplneho konca a krasneho noveho zaciatku.vsetkym tehulkam prajem krasne tehulkovanie a vela zdravicka.ja som si dnes robila testy a vysli krasne pozitivne aj napriek tomu ze ms mam dostat az buduci tyzden co ma samu velmi velmi prekvapilo. tesim sa juj.
@emilia25 teba poznam z iných tem a kazdy mesiac si tehu...ako to robis???? lebo vzdy si uz v nejakom, vyssom tyzdni a potom zrazu hned v novej teme s novými pozitivnými testami ved som videla ze ti uz v pase svietilo neviem presne aky pocet tyzdnov ..... to mas tolko nevydarených tehu za sebou ? alebo nechapem....
@emilia25 ale ved co utocis do mna slusne som sa opytala nanedavala ti nic..... a nezakladam kazdu temu citaj po sebe.... zalozila som julovky,nakolko sme tehu boli ale nepokracovalo,skoncilo.a tu uz mam vsetko potvrdeneno tak nevidim dovod .mienku mam utvorenu takze staci mi.... nikomu nic zle neprajem a tebe len to dobre ale je to okaté ak sa mylim tak sa ospravedlnujem....
teda hod nam foto nejakych testikov, radi by sme vedeli teda v akom tyzdni si tentokrat uz si bola u lekara? tak sa pochval
@voskovka mila pani kedze zijem v puchove tak mna mozu poznat akurat tak puchovcanky a to niektore osobne a niektore z videnia. neviem o co vam ide ale ja si nevymyslam proste som normalne potratila ako nechapem o co vam ide????????mam vam tu poslat moj osobny lekarsky gynekologicky zaznam ci co????fakt naozaj som uplne z takeho to pristupu a myslenia uplne znechutena ze taketo zeny nechapu ze druhe normalne potratia fakt ale nejdem sa rozculovat lebo uz by som naozaj rada donosila zdrave dietatko.pekny vecer vam prajem.a uvazujte pred tym nez niekde nieco napisete aby som sa to ja cez dalsie osoby nemusela dozvedat.
@emilia25 mila emilia ak je toto tvoje meno.... smile... v prvom rade by som isla za svojim gynekologom ved byt kazdy mesiac tehotna nanovo treba sledovat... alebo mas len hcg v krvi a preto ti testy vykazuju pozitivitu hcg sa moze malom mnozstve vyskytovat napr pri vaznych ochoreniach a preto si mozes mysliet ze si tehu kazdy cyklus....nech ti to tvoj lekar odsleduje a verim ze to dobre dopadne.... ☹ a sama vies ze testy robene pred ms nemaju zmysel lebo moze byt aj biochem.tehu a odide menzesom takze sa cudujem preco nepockas na meskajucu ms a budes vediet a nie takto kazdy mesiac byt tehotna... podotykam neutocim na teba iba sa ti snazim pomoct....
Ahojte..Tak aj ja sa rada pridam..My čakame druhe babetko🙂)Končim 7tyžden..🙂)Prve mam edievčatko a o ktoru sme sa snažili vyše roka a tento krat to išlo velmi rychlo-po mesiaci🙂)Dufam že sa tu podelime len o tie radostne chvile a pocity🙂))
Podľa výpočtov by som mala mať termín 17.8. ale ešte som nebola u svojho Dr., lebo v utorok idem ešte raz na krvičku 😖 ... Neviem prečo 😖 ...
ja sa pridávam k vam podla vypoctu na internete by som mala mat termín 13.8..ku doktorovi sa este len chystam 😉
Mozem aj ja do skupiny?
@poloprudska jasne pridam ta... a vitaj aj ty aj ostatne koceny

aj ja sa hlasim 🙂