icon

Termín pôrodu august 2014

voskovka
25. nov 2013

tak ako som si myslela ze jul bude nas nebol,nakoniec sme to dali na august podla ms by sme mali termin na 5.8.2014.... prikladam foto dnesneho digi testiku ....

Termín pôrodu august 2014
bubchen86
8. dec 2013

Ahojte Babule 😉
Pridavam sa k vam 🙂 🙂 🙂
Na Mikulasa som si urobila testik a hop bol pozitivny. Bola som strasne prekvapena, s priatelom sme to neplanovali,ale sme sa tomu ani nebranili. Ide o to, ze sme to skusili len raz nechranene a hned sa podarilo 😝 Ani sme netusili, ze mam akurat plodne dni, pretoze som to vobec nesledovala, kedze sme sa o babo nesnazili. Mali ste ma vidiet aka som bola roztrasena ked som uvidela dve ciarky 😨
Priatel nic netusil, ani ze si robim test. Rozhodla som sa, ze ked je uz toho Mikulasa, zabalim mu to do Kindervajicka, na papierik som napisala ,,budes ocko,, a vlozila som to spat do kindervajicka. Babule to ste ma mali vidiet ako som to vkladala naspat, ruky sa mi klepali nevedela som to spojit 😀
No a potom som mu to odniesla, ze prisiel Mikulas a ze mi dal toto Kinderko. Priatel nechapal,ze co stvaram, normalne si davame darceky na okno, a rano si ich najdeme.......No a potom jak to zacal rozbalovat, ja hned rev som spustila, on to rozbalil a precital si to,hned sa zacal usmievat, ze jak som na to prisla, ci som si robila test 🙂 Potom ma zobral na ruky a aj on sa rozplakal a povedal, ze sa straaaasne tesi, a ze by bol aj troska smutny, keby som mu povedala, ze som dostala.....lebo mi meskala 4 dni 😉
No a takto to u nas prebehlo 🙂 Som rada, ze mozem byt medzi vami 😉

zdenulkam
8. dec 2013

@voskovka možes aj mna pridat do sukromnej temy dakujem

kk79
8. dec 2013

AHOJTE kocky,
viete mi niekto poradit?
zijem v zahranici ale rodit by som chcela na Sk. teraz neviem ako to bude s pordnou knizkou. kedze ju budem mat z Sk ale medzitym sa vratim do zahranicia a budem chodit na kontroly tu. moze lekar v zahranici zapisovat do knizky alebo sa potom vsetko 2 mes pred porodom dopise (rest. prelozi do sk) doknizky???

bubchen86
8. dec 2013

@zdenulkam aj mna prosim 🙂

bubchen86
8. dec 2013

@xarona aj mna pobolieva, niekedy pichne, tiez mam niekedz bolest ako pred ms 😒 snad to bude spojene s tou maternicou 😉

catherine275
8. dec 2013

Aj ja by som poprosila pridat do sukromnej 🙂

elfi1
9. dec 2013

kocky, pridate aj mna do sukromky, prosim

alzbetap
9. dec 2013

tiež by som poprosila o pridanie do súkromky... Ďakujem

janka_po
9. dec 2013

môžem sa k vám pridať i ja?

capuletka
9. dec 2013

Ahojte, tak ja som dnes na teste nasla II poriadne silné ... som šťastnáááá...no zároveň zmiešané pocity, ako to všetko zvládneme 🙂 Podľa tehu kalkulačky som 5tt+5dní...ale to si myslím, že nie je pravda lebo ešte pred 2tyz som mala na teste iba jednu čiarku...preto neviem, či doktor už niečo uvidí. Mám s návštevou počkať? V každom prípade podľa poslednej menstruacie patrim sem k vam k augustovkam 🙂 A termin mi vychadza na 6.8. 🙂

redlola
9. dec 2013

Hello, takze to vyzera tak, ze sa pridavam do skupiny. TP nam vychadza 19.8. Zelam vsetkym, nech sa tu stretavame az do augusta 🙂

redlola
9. dec 2013

@voskovka možes aj mna pridat do sukromnej temy dakujem

toxity
9. dec 2013

Ahojte tak aj ja sa pridávam. Na testiku // 🙂 k doktorovi idem az 27.12 lebo som momentálne mimo SR..

toxity
9. dec 2013

@voskovka aj ja prosím pridať do súkromnej skupiny 🙂

michala29
9. dec 2013

@toxity NO čau tehulka🙂))stretneme sa u dr.🙂))

toxity
10. dec 2013

@michala29 uz si ma tu vysondovala? Tak jasne že sa stretneme 🙂 môžme dať kávu potom 🙂

elfi1
10. dec 2013

Mne ta sukromka nejde spustit ☹

voskovka
autor
10. dec 2013

@alzbetap
@elfi1
@janka_po
@capuletka
@redlola
@toxity dievcata uz uz vsetky vam doplnim len som vcera bola odrovnana bolo mi hrozne zle tak som ani noťas nezvladla zapnut 🙂 potom si uz len kliknite na linky a mozete prispievat 😵 😵 dakujem za trpezlivost

bubchen86
10. dec 2013

@voskovka aj mňa prosím. A inak aj mne bolo včera dosť zle :-/

janaochi
10. dec 2013

Ahojte,tak tíško sa pridávam k augustovkám, termín by som mala mať 12.8. a dúfam, že už bude vsetko ako má byť(som po dvoch MA).Tentokrát si pichám už niekoľko dní Clexane a beriem Duphaston a kys. listovú, na kontrolu idem 18.12., možno už bude aj srdiečko.Poprosím Voskovku o pridanie do súkromky.

michala29
10. dec 2013

@voskovka aj mna ste pridali?ako sa tam dostanem?dakujemmm

voskovka
autor
10. dec 2013
tonjadabik2
10. dec 2013

@voskovka ahoj nechcem sa uz hnevat ani hadat.. prepac mala som nervy.. inak mi meska ms..tak neviem mozno sa k vam pridam ak to takto pojde dalej 😀

mima122
10. dec 2013

Ahojte, tak aj ja sa k vám pripájam , teda ak môžem 😉 ja mám termín 12.8. dnes už aj oficiálne potvrdený som veľmi rada a teším sa veľmi 😀

ikushik
10. dec 2013

ahojte kocky, tak od dnes sa k vam pripajam 🙂 mala fazulka ma 4t a kontrola o 20dni, som po jednom potrate, takze mam hrooozne obavy, ale treba verit ze vsetko bude v poriadku 😉 mam nasadeny duphaston.
pekny vecer este 🙂

xarona
10. dec 2013

Ahojte mozem sa aj ja pridat do sukromnej? Uz som tu pisala a vselico ma zaujima o com nechcem pisat priamo sem

elizabet100
11. dec 2013

@voskovka pridávam sa, dnes mi vyšiel pozitívny tehu test. Prosím o presunutie do súkromky 🙂

voskovka
autor
11. dec 2013

@mima122
@ikushik
@xarona
@elizabet100 vsetky ste tam 🙂

zuzyik
11. dec 2013

Ahoj tak konecne sa mozem pridat aj ja test pozitivny zajtra navsteva lekara, tesim sa velmi, dufam ze bude vsetko ok 🙂 Pekny den dievcence a mozem aj ja do sukromky? 😉

kucanka
11. dec 2013

@voskovka Ahojky. Ja by som mala tiež patriť ku vám. Môžeš aj mňa pridať do súkromnej skupiny? ďakujem