icon

Termín pôrodu august 2015

nikuska202_2
1. dec 2014

ahojte dievčatá, pred pár minutami som zistila, že som tehotná 🙂 🙂

kamistef
7. dec 2014

Ahojte dievcata🙂 tak asi sa pridavam ajja, len to este nemam potvrdene lekarom... Dva testy pozitivne🙂 kedy by som mala navstivit lekara? Poradte, diik 😉

balkica
7. dec 2014

no ked pojdes k doktorovi skor, tak nemusi nic vidiet, ja som si radsej tyzden pockala 🙂
@kamistef

kamistef
7. dec 2014

Toho sa bojim, jeden pokus uz mame za sebou, neuspesny :( tak teraz chcem radsej pockat.. Podla tehu kalkulacky by to mal byt este len 4tt ... Kedy ste boli prvykrat? Kedy je potrebne ist aby uz s istotou bolo nieco vidiet??

evagy
8. dec 2014

@kamistef ja to viem iba týžden som v 4 tt a volala som gynekologičke vraj mám prisť zajtra, myslím nič neuvidí ale ked to jej sestra vravela tak pôjdem. aj ked ja by som tiež ešte týžden počkala. počkaj ešte týžden a uvidíš. ja idem lebo si mením gyndu tak asi aj preto ma tak skoro objednala

evagy
8. dec 2014

@kamistef vitaj

kamistef
8. dec 2014

@evagy tak dqj vediet co ti povie 🙂 ja pojdem asi az koncom buduceho tyzdna, dufam ze dovtedy bude vsetko ok a tentokrat ma potesi a nieco aj uvidii 🙂

balkica
9. dec 2014

@kamistef aspon tyzden pockaj a budes sa z toho viac tesit, ked Ti nieco povie ako by si s neistotou odtial odchadzala 🙂

evagy
9. dec 2014

@kamistef samozrejme nič nevidela 😎 a kontrola o týždeň

janapoprad
9. dec 2014

Ahojte dievcata ja som zacala 7 tyzden,dnes som dostala aj tehu knizku.Termin mame 3.8.2015. 🙂

deedee13
9. dec 2014

Ahoj Janka,gratulujem 🙂 pozeram ze sme tak zhruba narovnako,uz ste videli aj srdiecko?rozhodujem sa ci pojdem tento tyzden alebo az buduci.7 tyzden zaciname v piatok

mescas
10. dec 2014

Ahojte, rada by som sa k vám pridala aj ja. Zatiaľ mám na 5 testoch slabú čiarku 🙂

capslock
10. dec 2014

Ja by som sa k vam tiez velmi ale velmi rada pridala 😢Ale...neviem,mam pocit,ze nam sa to nikdy nepodari...skusame cez ovu a vobec ziadne vysledky...zajtra vobec ale vobec necakam menstruaciu!!! Moze prist kludne o 9 mesiacov 😃 Nikdy som si nemyslela,ze to je take strasne tazke 😢 Vsetkym babulkam zo srdca gratulujem a prajem krasne tehotenstvo.

evagy
11. dec 2014

@capslock neboj sa určite sa pridáš čoskoro, 🙂

deedee13
12. dec 2014

Ahojte baby. Dnes som bola u doktora, uz sme videli aj srdiecko, uplne sa tesim ;) Ale mam otazku. Parkrat som trosku spinila, ale naozaj malicko a doktor mi predpisal hned duphaston. Ja neviem ci je dobre ho brat, nemam ani krce ani nic a to spinenie bolo ako biela kava, fakt malo. Ja by som najradsej namiesto neho brala magnezium, co si myslite?

mirili
12. dec 2014

@deedee13 duphaston je na udržanie tehotnosti ak si mala krvavý výtok tak určite to ber, babu to neškodí, magnezko je len na uvoľnenie a tvrdnutie bruška,a berie sa väčšinou až ,po 12 tt,a len keď máš problémy

deedee13
13. dec 2014

Vsak prave ze ja som vobec nemala krvavy vytok,len take slabulinke spinenie a aj to len raz.v utorok idem na krv tak sa ho spytam,lebo mi nie je dobre z toho duphastonu.

evagy
13. dec 2014

@deedee13 ahoj tak snad lekár vie čo robí.. kedy si bola 1x na sone? ja v 4tt a nič nevidela, a mám isť v utorok zase. kedy u teba videli plodík?

kuukii
13. dec 2014

gratulujem. 🙂 ja som bola v august 2014 🙂

deedee13
15. dec 2014

No ja som tiez bola v 4tt a nic nevidel, v 5tt videl gestacny vak a v 6tt sme u videli aj srdiecko. Inak moja dilema s duphastonom sa vyriesila sama, jak som ho zacala brat tak mi opuchli nohy aj ruky, takze dilema vyriesena, duphaston vysadeny, neviem ci je to dobre alebo zle, ale snad nam vsetko dobre dopadne ;) Drzim palce evagy, ja som tiez bola riadne nedockava ;)

evagy
16. dec 2014

ahojte babenky, tak mi sme dnes videli srdiečko. teda pani dr. ja len tmavú machulu, som zrejme v 6tt, veľmi sa teším, je to moje prvé bábo a v 38 čke

sandy11
16. dec 2014
veve22
16. dec 2014

Ahojte kocky hmm tiez my to meskalo ale ani ma nenapadlo ze by som mala byt tehotna. Akurat som mala ist na kontrolu ku gyn. a ten s radostou oznamil ze som v 5tt . Baby podporte ma prosim neviem sa s tym stotoznit je to pre mna sok viacmenej. Uz mam doma rocneho chlapceka a bojim sa ze nezvladnem dve.. ☹

inaasahan
18. dec 2014

Ahojte baby, pravdepodobne sa k vam tiez pridam..podla ms termin 23.8. k lekarke idem asi az po sviatkoch..teraz este nic nebude vidno a potom ma dofcu
@veve22 ja mam polrocneho chlapca 😀

veve22
18. dec 2014

@inaasahan ahoj a nebojis sa ako to budes zvladat ved budu malinky .. ja mam z toho este dilemu snad prejde ja mam termin 18.8

inaasahan
18. dec 2014

@veve22 nebojim sa toho, zo zaciatku to bude tazsie ale ked budu trosku vacsi tak to bude super, budu sa moct spolu hrat a zabavia sa navzajom 🙂 nemusis mat obavy, zvladli to aj ine zeny tak to zvladneme aj my..medzi mnou a mojim bratom je 13 mesiacov rozdiel 😀

veve22
18. dec 2014

@inaasahan ved ano potom to bude lepsie a dovtedy .. my byvame este pri rodicoch takze vobec si neviem predsavit ze budeme mat dve postielky v izbe 😉 a pred mesiacom sme si kupili starsi domcek ze v priebehu buduceho roku si ho prerobime ..tak to bude tazsie 😒 no medzi mojim bratom je 7 rokov a ked sa priznam brala by som keby bol mladsi ked sme boli mensi

inaasahan
18. dec 2014

@veve22 my byvame v jednoizbovom byte, cize asi jedna postielka z jednej strany druha z druhej 😀 tiez sme si chceli kupit domcek tak uvidime ako sa veci vyvinu 🙂

piskotka3008
18. dec 2014

Ahoj baby, ja som presne pred rokom a jednym dnom zistila, ze som tehu a neverila vlastnym ociam. Prajem vam krasne tehulkovanie a zdrave babatka. U nas vsetko dopadlo na jednicku🙂

evagy
20. dec 2014

@kamistef
@veve22
@inaasahan tak čo baby ako tehulkujete? ja celkom fajn , len únavu pociťujem. ináč mi nie je vôbec zle ani ma nenapína. kedy vám vychádza termín pôrodu. ja viem že je to ešte daleko, ale pre zvedavosť. ja okolo 10 augusta.

veve22
20. dec 2014

@evagy ahoj ja zatial v pohode zatial sa necitim zeby som bola tehu. 🙂 to bude asi tym ze nemam kedy priprava pred vianocami a moj drobec sa naucil chodit tak beham vsade za nim 🙂 ..