Termín pôrodu august 2015
ahojte dievčatá, pred pár minutami som zistila, že som tehotná 🙂 🙂
Toho sa bojim, jeden pokus uz mame za sebou, neuspesny :( tak teraz chcem radsej pockat.. Podla tehu kalkulacky by to mal byt este len 4tt ... Kedy ste boli prvykrat? Kedy je potrebne ist aby uz s istotou bolo nieco vidiet??
@kamistef ja to viem iba týžden som v 4 tt a volala som gynekologičke vraj mám prisť zajtra, myslím nič neuvidí ale ked to jej sestra vravela tak pôjdem. aj ked ja by som tiež ešte týžden počkala. počkaj ešte týžden a uvidíš. ja idem lebo si mením gyndu tak asi aj preto ma tak skoro objednala
Ahojte dievcata ja som zacala 7 tyzden,dnes som dostala aj tehu knizku.Termin mame 3.8.2015. 🙂
Ahoj Janka,gratulujem 🙂 pozeram ze sme tak zhruba narovnako,uz ste videli aj srdiecko?rozhodujem sa ci pojdem tento tyzden alebo az buduci.7 tyzden zaciname v piatok
Ahojte, rada by som sa k vám pridala aj ja. Zatiaľ mám na 5 testoch slabú čiarku 🙂
Ja by som sa k vam tiez velmi ale velmi rada pridala 😢Ale...neviem,mam pocit,ze nam sa to nikdy nepodari...skusame cez ovu a vobec ziadne vysledky...zajtra vobec ale vobec necakam menstruaciu!!! Moze prist kludne o 9 mesiacov 😃 Nikdy som si nemyslela,ze to je take strasne tazke 😢 Vsetkym babulkam zo srdca gratulujem a prajem krasne tehotenstvo.
Ahojte baby. Dnes som bola u doktora, uz sme videli aj srdiecko, uplne sa tesim ;) Ale mam otazku. Parkrat som trosku spinila, ale naozaj malicko a doktor mi predpisal hned duphaston. Ja neviem ci je dobre ho brat, nemam ani krce ani nic a to spinenie bolo ako biela kava, fakt malo. Ja by som najradsej namiesto neho brala magnezium, co si myslite?
Vsak prave ze ja som vobec nemala krvavy vytok,len take slabulinke spinenie a aj to len raz.v utorok idem na krv tak sa ho spytam,lebo mi nie je dobre z toho duphastonu.
gratulujem. 🙂 ja som bola v august 2014 🙂
No ja som tiez bola v 4tt a nic nevidel, v 5tt videl gestacny vak a v 6tt sme u videli aj srdiecko. Inak moja dilema s duphastonom sa vyriesila sama, jak som ho zacala brat tak mi opuchli nohy aj ruky, takze dilema vyriesena, duphaston vysadeny, neviem ci je to dobre alebo zle, ale snad nam vsetko dobre dopadne ;) Drzim palce evagy, ja som tiez bola riadne nedockava ;)
ahojte babenky, tak mi sme dnes videli srdiečko. teda pani dr. ja len tmavú machulu, som zrejme v 6tt, veľmi sa teším, je to moje prvé bábo a v 38 čke
Ahojte kocky hmm tiez my to meskalo ale ani ma nenapadlo ze by som mala byt tehotna. Akurat som mala ist na kontrolu ku gyn. a ten s radostou oznamil ze som v 5tt . Baby podporte ma prosim neviem sa s tym stotoznit je to pre mna sok viacmenej. Uz mam doma rocneho chlapceka a bojim sa ze nezvladnem dve.. ☹
@inaasahan ved ano potom to bude lepsie a dovtedy .. my byvame este pri rodicoch takze vobec si neviem predsavit ze budeme mat dve postielky v izbe 😉 a pred mesiacom sme si kupili starsi domcek ze v priebehu buduceho roku si ho prerobime ..tak to bude tazsie 😒 no medzi mojim bratom je 7 rokov a ked sa priznam brala by som keby bol mladsi ked sme boli mensi
Ahoj baby, ja som presne pred rokom a jednym dnom zistila, ze som tehu a neverila vlastnym ociam. Prajem vam krasne tehulkovanie a zdrave babatka. U nas vsetko dopadlo na jednicku🙂

Ahojte dievcata🙂 tak asi sa pridavam ajja, len to este nemam potvrdene lekarom... Dva testy pozitivne🙂 kedy by som mala navstivit lekara? Poradte, diik 😉