Termín pôrodu august 2015
ahojte dievčatá, pred pár minutami som zistila, že som tehotná 🙂 🙂
@deedee13 No tak to je pravda. Mna to tak už kláti, že v noci som si musela dať polku paralenu. Doping homeopatikami, citrón, med, čaj, cesnak,...už nech to skončí. Chudátko môj drobec. Sa neviem dočkať UTZ, aby som vedela ako sa má. 🙂 To blinkanie a naťahovanie vydržíme, veď pre ten krásny voňavý uzlíček to všetko stojí. Papáš aj nejaké vitamíny?
Ahojte rada by som sa k vam pridala a dufam ze aj vydrzime,v auguste sme mali MA,momentalne som v 12tt ale v noci som silno krvacala,na pohotovosti bolo vsetko ok,dostala som agolutin a askorutin,zajtra idem k svojmu gynekologovi,dnes neprdinuje.Dufam ze vsetko bude v poriadku a rada by som sa pridala aj do sukromky🙂
@eviku28 Ahoj, tak ja som dnes 8+3 tt. Zle mi býva cca od 6 týždňa, nezvraciam, len ma stále napína a teda riadne mi to prehodí celý žalúdok. Ale mala som týždeň, že som ani nevedela, že som tehotná 🙂, ale teraz sa nevoľnosti vrátili, takže sa aj bojím chodiť do práce, lebo tu to ešte nikto nevie 😉 . Aj si už bola na srdiečko? Ja ešte len idem vo štvrtok.
@akinorev30 Nooo ja som mala tak dva dni, že to slablo, ale dnes to zase ráno prišlo 😉. Aspoň viem, že drobca mám. Srdiečko som už videla, krásny pocit. 🙂
Prida ma prosim niekto do sukromky dakujem ;)
Milé tehuľky, srdečne vás pozývam v utorok 3.2.2015 do Kvapky na Slenčnej ulici v Trnave . Od 20,00 do 21,00 sa bude konať moja prvá zo série prednášok o popôrodnom bondingu, prirodzenom pôrode, úľavových nemedikamentóznych technikách , dojčení, vzťahovej výchove a nosení, i o vašich právach pri pôrode. POčet miest je z kapacitných dôvodov obmedzený. Viac v IP.
Mozem poprosiť aj ja do súkromnej?? Dakujeem 🙂
Chcela by som Vas poprosit o prijatie do sukromnej skupinky. Dakujem @kamistef
Ahojte aj ja som v auguste, cca v druhej polovici, pridajte ma prosím do sukromky
Babule pridajte ma prosím do súkromky? ďakujem ;)
ahojte.mozem sa prosim pridat do sukromky?termin mam 6.8.2015.vdaka.
ahojte, ja sa tiez pridavam do skupinky, termin mam 30.8. 😉
Ahojte 🙂 môžem Vás poprosiť pridať ma do súkromnej skupiny?? Termín mám 12. 08. 2015 🙂 ďakujeeem 🙂
Do súkromnej som sa nedostala ale nevadí..🙂 Bude niekto z vás rodiť v Bojniciach ? Priblizne zaciatkom augusta...

@eviku28 Ahoj, gratulujeme ;) no presne aj mna v tom osmom/deviatom tyzdni chytila choroba,ale prezila som to s Ceckom. Zle mi je teda paradne, ale nastastie nezvraciam, len ma stale natahuje, aj 100krat za den. Staci ze zacitim nieco a uz to ide ako lavina...ale co by sme kvoli babatku nevydrzali, ze? ;)