Termín pôrodu august 2015
ahojte dievčatá, pred pár minutami som zistila, že som tehotná 🙂 🙂
este davaju take kufriky tehulkam? ja som dostala pri malej u svojho gyn jeden a v porodnici druhy, a teraz cakeme druhe a zatial mi sestricka nic nedala.
Ahojte nastávajúce mamičky. Pomýšľate už na výbavičku? Máte chodiť v čom oblečené? 😉 Hľadám maminku, ktorá by mala záujem o nejaké tehotenské veci a pomôcky a hlavne vecičky (nielen oblečenie) pre bábätko, ktoré budem postupne od júla/ augusta predávať. Najlepšie z BB a blízkeho okolia. Ponúkam túto možnosť, lebo sama dobre viem, ako fajn padne mať spoľahlivý a pravidelný zdroj, ba až zásobáreň vecí pre bábo. Píšte mi na internú poštu! Teším sa na vás 🙂 Ivana
Ahojte! Vidím že fórum nie je nejak príliš živí. Nechceli by ste vytvoriť skupinu na FB? Tam by sme asi písali viac🙂 Inak ja som v 18. týzdni, termín máme 22.8. žial zatial nám neukázal či je chlapček alebo dievča, ale ja mám pocit že bude to posledné 🙂🙂
Ahoj ja som sa akurát minulý týždeň dozvedela že to bude chalanisko, Manžel sa teší, ale ja som chcela babu, tak snáď druhý potomok bude dievka🙂 termín mám na 20.8
@nikuska202_2 Ahoj aj ja mám v auguste termín 24.8. 🙂
Je aj skupina Augustovky 2015 🙂 ja mám tiež termín v auguste a napríklad o tomto fóre som nevedela. Tam je to živšie 🙂
No super! A odkial ste? Ako sa cítite? Cítite už pohyby? Moje malé je dosť aktívne, najmä večer a po jedle🙂 Raz ma už tak kopla že som to cítila rukou, no vždy prestane ked manžel dá ruku na brucho :D asi je hamblivá🙂 Čas ide tak pomaly a pritom tak rýchlo. Už rozumiem prečo sa hovorí "čakám dieťa" lebo fakt len čakám🙂🙂 Buď na ďalší týždeň aby som si vedela prečítať na nete čo sa deje, alebo na ďalší ultrazvuk:D
Neviem tú skupinu nájsť, vedela by si sem dať link? Diky!
https://www.modrykonik.sk/group/5473/
Skús či ti to pôjde takto. A potom je aj súkromná tam je ešte živšie 🙂
Do tej súkromnej kontaktuj anulqua poštou ona ťa môže pridať 🙂
nastavajuce maminky princezniciek posuvam vecicky po mojej princeznej baliky oblecka za vyhodne korunky od velkosti 50-68... viac info cez SS 😉
Ahojte žienky. Aj ja mám termín v auguste. Ja som 20+6 a včera som sa dozvedela, že to bude chlapec. Pohyby sú stále intenzívnejšie. Po včerajšom ultrazvuku so ho dosť cítila, keďže doktor sa ho snažil donútiť otočiť a asi sa mu to nepáčilo :D Ja som bola tiež dosť chudá, no bruško už pekne vidieť, aj Keď som od začiatku tehu pribrala asi len 6 kíl, aj napriek tomu, že jem v podstate stále. :D
mile mamicky chcem vam dat do povedomia stranku www.adoli.sk a takisto https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/adoli/ kde sa snazim ponuknut nasim ratolestiam to najlepsie za rozumne ceny
ahojte fesandy, aj ja sa pridavam ku augustovym maminam. termin 21.8, vyzera, ze sa manzelovi splni prianie a budeme mat chlapca 😉
Ahojte budúce augustové maminky 🙂 ja mám dievčatko, narodené v auguste 2014 a touto cestou chcem ponúknuť na predaj výbavičku po dcére (mala 3,5 kg a 55 cm), veľkosť 56, ale najmä 62 - body, dupačky, košielky, svetríky, čiapočky, zavinovačku, všetko spolu za 40,-€. V prípade záujmu pošlem na mail podrobný zoznam a fotky. Oblečenie je vo veľmi dobrom stave, všetko kupované len pre ňu. Plánujem takto posúvať aj ďalšie oblečenie, ako bude malá rásť, tak ak by mal niekto záujem. Okolie ZV, DT.
Milé tehuľky, srdečne vás pozývam na môj ďalší cyklus obľúbených prednášok /zakladateľka OZ Ženské kruhy, certifikovaná laktačnej poradkyňa a dula/. Budeme sa rozprávať o bondingu, dojčení, nemedikamentóznych úľavových tehchikách, prirodzenom pôrode, nosení , vzťahovom kontaktnom rodičovstve, aj našich právach pri pôrode. Teším sa na vás 16.4.2015 o 20,00 hod. v Kvapke na Slnečnej ulici. Vstupné 3,50€, partner zdarma.
chcem Vam dat do povedomia mile mamicky cakatelky uz bliziace sa k terminu na moju ponuku kocikov 🙂 ponukam aj kociky znacky Camarelo za cenu 385 eur 3kombinacia aj s postovnym - to je ten najdrahsi inak za 365 eur aj 375 eur mam trojkombinacie mam aj realne fotky kludne Vam zaslem na poziadanie
@dulkagabulka ahoj, to je na slnečnej v BB?
@lucinabb ahoj vies co dnes uz su vsetky kociky v podobnom dizajne - leti ta plastova vanicka, ale mam napr.jeden v ponuke kde ho ponukam zatial iba ja a este jeden eshop takze by si nebola taka ako ine, kolesa maju vsetky nafukovacie vhodne do vsetkych terenov
http://www.adoli.sk/kategoria/kociky/kombinovan...
a teraz dost beru bexa line, riko nano, brano, brano ecco

Baby, nemate zaujem o takyto babybox?
Babybox, Avent flaska 125ml, mineralka, cistic Durgol, vitaminove kvapky, vzorka praci gel NUK, vlhcene obrusky a plienky, rastovy meter. 3,50Eur