Termín pôrodu - august 2021
Ahojte je tu niekto s termínom na august ?
@nikazuz no ja som presne teraz taky istý plány poplach mala.. cítila som, že niečo odteka, stále po troške, ale zdalo sa mi, že je to často,bolesti v krížoch a v podbrušku.. @lien1 už sme doma, v papieroch mam napísané že mäkký krcok, skrátený 2 až 2,5 cm.. ale inak, vswtko dobre. tak ešte nech pekne pobudne 2 týždne a môžeme ísť na to.. 🥰
Tak to ste rychle teda baby. Ja som začala 37 ale ešte ani nahodou nejdem rodiť. Teda stalr mladeho prehovaram aby tam ešte zistal.. Tašku idrm baliť len.. Kufor už mam sice nachystany aj par veci dokupenych ale nič viac.. Ešte mam cely dom rozbombardovany a kopec veci nedoriešenych. Tak že my mame ešte čas aspoň tri tyždne. Napokoň som rodila dva krat v 42 a41 tt. Tak že ratam aj teraz že to nebude skôr..
@nikazuz gratulujem a prajem veľa zdravíčka maminke aj dcérke 😘
@artemislix som rada, že to takto dopadlo. Ja som dnes bola na kontrole a mám začínajúcu preeklampsiu tak si mám merať tlak a ak bude vysoký tak nemocnica. Už aby bolo po pôrode a malá bola zdravá.
@lien1 och.. tak to tiež držím prsty, nech všetko dobre dopadne 🙏
žienky koľko vážia teraz vaši drobcekovia? moja ma 2700 gramov
@artemislix podľa sona 2780 ale beriem to stále ako odhad.
Uvidíme v utorok budem 35+6
Žienky tak mam naplánovany cisársky 5.8. Budem 37tt +5. 4.8 nástup do nemocnice. Vybavujem predoperacne a mieša sa strach s radosťou.
@lenkaaninka ak mňa ti čaká 17.8
@miskachrumka držím palce nech to dobre dopadne ♥️
@lenkaaninka aj tebe 🙂 kde rodíš?
@lenkaaninka a prečo už 37+5 budú robiť sekciu?
@lenkaaninka mne to vychádza na 38+5
@miskachrumka v TN. Koli vcestnej placente. Uložila sa medzi malého a krcok presne a tam nieje iná možnosť. Boja sa aby som nezačala krvácať. Zatiaľ klop klop bez komplikácií. Akurát aj pri cisárskom hrozí silné krvácanie uvidíme co a ako. Dúfam že bude všetko rýchlo a v poriadku.
@lenkaaninka držím palce 💪
@miskachrumka 💓ďakujem
držím prsty aj ja, nech všetko dobre dopadne 🙏✊
@lenkaaninka Držím palce 🙏
@mishelka111 ahoj ja som mala na 3 augusta ale už 25 júla mi narodil chlapček 💙💙💙
@renatatta perfektne máte to aspoň za sebou 🥰 držím palceky a prajem veľa zdravia 🙏
Ahojte dievčatá, 😍máme tu náš mesiac♥️♥️♥️ ako sa držíte? Čo máte nové? Ktorým sa už narodili ratolesti?
My pomaličky postupujeme a vyzeráme žeby sme mohli aj tento víkend prísť na svet, čo by som bola veeeeeľmi rada, lebo to bruško už riadne zavadzia a malička je riadne utláčaná čo dáva najavo riadnymi kopančekmi 🙃🙃🙃. Držím všetkým palce a prajem poriadne veľa síl do nadchádzajúcich dní/týždňov. Pekný víkend prajem 😘
@mishelka111 ďakujem aj vám prajem veľa zdravia šťastia a držím palce píšte potom 🥰
@mishelka111 posledné dni sú dlhé ako roky. Každý deň dúfame, že už to bude.
Ahojte tak mame to za sebou 5.8. Sme v poriadku a všetkým vám prajem nech vám to dobre dopadne
@lenkaaninka gratulujem..😉
@lien1 súhlasím veľmi sa to vlečie 🤦🏼♀️

@nikazuz gratulujem k maličkej 😊