Termín pôrodu - august 2021
Ahojte je tu niekto s termínom na august ?
A už ste to niekomu z rodiny oznámili? My sa chystáme po prvom sone ak bude všetko ako ma byť. Síce niekto povie 4 dieťa ale to bolo pred 11 rokmi všetko mi príde ako nové.
@mishelka111 ahojte pripajam sa mam termín 15.8
Ahojte,pripajam sa ku vam, sice vieme to este len cerstvo a tp by mal byt az 30.8., dufam,ze vsetko bude ok a pojde to lahko. Na prve sono sa asi objednam az v prebiehajucom 8tt, vy kedy pojdete?
@lenkaaninka Nikto z rodiny to nevie, len manžel :D a plánujem to tajiť tak do 12. týždňa...len neviem, či mi skôr nebude vidieť bruško lebo sa hovorí že druhé vidno skôr 🙂 tak či ma to neprezradí
@lenkaaninka u nás to vedia moji rodičia a súrodenci keďže mi chodia pomáhať ako veľmi mi je zle druhé dieťa má autizmus takže okolo neho je vždy čo robiť a je potreba neustálej kontroly.......na sono sa objednám asi v pondelok to budem už 8tt
Ahojte. Zatiaľ mám len pozitívny test, u lekára som ešte nebola.
@alexaaxela Tiez som na tom tak
@jolikaa naše prvé bude, tak sme dosť nervózny. Teda ja určite 🙂
@jolikaa ja som už na jednom bola tento tyzden a ďalšie má čaká v pondelok.... zatiaľ vyzerá všetko v poriadku snáď tak bude aj naďalej 🙏
@alexaaxela aj naše dúfam, že bud všetko v poriadku
@zuzadielko4 ahojjj
Dievčatá mate už nejaké priznaky? Mňa neskutočne bolia prsia
@mishelka111 ahoj
@zuzadielko4 ja mam unavu a hlad
Zdravim. Aj u nas by to malo byť v auguste. Len ja ešte chcem počkať. Mali sme dosť problemy z tym do troch mesiacou. Zatial drži tak uvidim či tentokrat bude uspešne. Tretie dietatko....
@zuzadielko4 ja mám také "menštruačné" bolesti
Aj som zabudla mandarinky jem na kila a pomarančový džús na litre
Ahojte, mne nič nechutí, už som schudla 2 kila. Nemôžem ani chladničku otvoriť. Zatial nevraciam no mam stiahnutý žalúdok úplne. Pri prvých dvoch tehu som to vôbec nemala, tak je to také nové pre mna.
Ani mne nechuti trochu zjem a konec 😂nejaká hrca v krku. Ja som schudla 4 kila.
Ja som minulý týždeň nemohla tiež nič jest, len nasilu. Ale uz sa to akosi otáča a neviem, čo skôr by som dala do úst 🤣🤷♀️. Ale inak už 2 tyzdne fičím na dzusoch, za deň vypijem aj 1,5 litra. Predtým som nikdy džús nepila, maximálne v reštaurácii
@majka002 ja som na Tom rovnako nemôžem ísť ani okolo chladničky, premaham sa aby som aspoň niečo do seba dostala 😒schudla som a obáv sa aby to nešlo ďalej posledne 4dni to cítim tak intenzívne, snáď sa k tomu nepridruzi niečo viac ako zvracanie 🤭
@liwmia s džúsom sme na Tom podobne hlavne pomarančovym...predtym som vôbec nepila a ani nepomyslela na to 😋
@zuzadielko4 bolesť v podbrušku a prsia mi začali rásť no hrozne bolia ani dotknúť
@majka002 ahoj, vitaj medzi nami ✨
Inak už svojim polovičkám oznamili, alebo cakate ako ja a oznamite mu to na 24.12 papučky uz su zabalene.
@mishelka111 Ďakujem 😀
@zuzadielko4 polovička to vedela hneď a našim a jeho rodičom plánujeme na Silvestra my máme dudliky kúpené 😉 bude to po sone tak budem vedeť co a ako
@zuzadielko4 muž to vedel samozrejme hneď, keďže sme po IVF, a celý vyteseny, hned obvolal familiu 🤦♂️🤣, inak som tiez chcela počkať do Vianoc.
@mishelka111 ja všetky možné, aj zeleninove 🤣, aj včera večer o 19tej sme sa kvôli nim prešli do obchodu 🤣.

@tifi2324 to máte výborné 😂😂😂 ja si ešte počkám, pretože vo farbe nám rozhoduje pohlavie 😃