Termín pôrodu - august 2021
Ahojte je tu niekto s termínom na august ?
@miskachrumka na plánovanú co som mala ja musela som prísť s pcr a to mi dali doporucenku a neplatila som nič. Musela som výsledok dat pri nástupe
@sakalka ešte raz gratulujem. Malý valibuk. 💓
@mishelka111 gratulujem 🥰🥰 veľa zdravia prajem
@lenkaaninka ďakujem pekne.
@lenkaaninka ďakujem pekne.
@lenkaaninka mne robili len antigen
@sakalka tak ja už mám po .... Ale bolesti riadne mám
@miskachrumka gratulujem úžasné dieťatko. Akú má váhu a dĺžku?
@lien1 3050g a 52cm
@lien1 je to naša princezná Laura 💜
@miskachrumka gratulujem je krásna a spokojnučká😍
@anariama ďakujem 😍
@miskachrumka aha už som sa zorientovala 😊 po dvoch chlapcoch dievčatko 💗. Tak miery má ukážkové. Ešte raz gratulujem 😍
@miskachrumka gratulujem
@miskachrumka gratulujem aj ja ku princeznej ❤️🎊
@miskachrumka a prečo bolesti? po cisárskom, či bol komplikovany pôrod?
@artemislix cisársky
@miskachrumka zdravim. A gratulujem. Krasna babika. No ano bolesti budu. Ja už som ok. Len sme začali mať trochu koliku. Teda maličky. Ale to som pojedla nevhodne jedlo..
jooj baby jak vám fajne, že už to mate za sebou.. mne na poradni nakoniec povedal lekár, že v deň termínu mam ísť do nemocnice už na poradňu.. ale nestihla som sa dostaviť, lebo z ničoho nič som začala tlakovat.. A teraz ležím v nemocnici a pichaju mi magnézium a dávajú mi tabletku na tlak. a obávam sa, že kvôli magnéziu budem prenášať :( pričom 40 týždeň, no už som dúfala, že budem mať po
@sakalka koľko dní si mala bolesti?? Mňa to stále bolí :( najhoršie je sa postaviť a sadnúť :(
2 týždne po termíne sa konečne narodila naša princezná 4200g a 58cm tešíme sa neskutočne.
@lien1 jej gratulujem riadna babulka teda. Veľa zdravíčka

@mishelka111 gratulujem