Termín pôrodu december 2014
Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵
@avokinagic hej videla som, krasne kolajnicky 🙂 Mne na takomto pruzkovom teste takmer nevidno tu druhu ciarku, odfotit sa to vobec neda 😒 Ale kramy meskaju, prsia ma bolia (obvykle nebolievaju) a ten digitalny ukazal, ze je to tam. Tak verim, ze ciarka bude postupne silniet 🙂 K doktorovi sa tak skoro nechystam, zbytocne sa vystresujem, ak este nic neuvidi.
@tehulka_mk aj ja prosim pridat do skupiny
Tehotenstovo uz mame potvrdene z krvi, ale spokojna budem az po ultrazvuku. Kedze sme po ivf, presný termin budem mat az po nom. ale ja som si vyratala 6.12.2014
Ahojte baby, aj ja sa ku Vám pridávam, dnes som navštívila lekára a termín pôrodu mi vyrátal na 4.12. Čítala som, že máte nejakú súkromnú skupinu, ak môžete budem rada, keď ma tam pridáte :o)))
@tehulka_mk ahoj, mozes aj mna pridat do tej sukromky? 🙂
@tehulka_mk ahoj, aj ja by som sa chcela pridat do sukromnej. Dik 🙂
Ahojky, tiež nemám od DR potrvdené, ale podarilo sa na prvý šup. Malý si prial súrodenca, tak čo pre neho neurbíš 🙂 ale nie, už asi bolo aj načase, tak sme skúsili a vyšlo to. Ja mávam cyklus tak 25 a poslednú ms som mala 2.3., test mi vyšiel //, už len nech doktor povrdí, že je všetko ok.
@tehulka_mk mozem aj ja požiadať o pridatie do sukromky?
Ahojte aj ja dufam ze sa k vam pridam v januari som bola na cistenie pri dvojickach.24 minuly mesiac som bola na kontrole som uplne v poriadku a to som mala aj ovulaciu sice o tyzden neskor ako som normalne predpokladala.testy zatial negativne ale telo ukazuje ze by to mohlo byt realne dnes je termin ms a zatial nic aj ked uz ma par dni boli dost brucho dnes az dost tak uvidime.inac by termin mal vychadzat na 10.decembra podla poslednej ms.tak vam prajem vsetkym tie krasne dve ciarocky a nadherne zdrave tehu.juj dufam ze to tento raz vijde.drzim nam vsetkym silno palceky.
@tehulka_mk aj ja by som chcela do sukromky
@tehulka_mk poprosím o pridanie do súkromky 🙂
Mohla by som aj ja poprosit do sukromky? Dakujem 😉
Aj ja prosim 😉
@tehulka_mk mozes aj mna prosim ta pridat do sukromky 😉
Ahojte, som cca 4tt @tehulka_mk prosim o pridanie do skupiny
@tehulka_mk prosiiim, pridala by si aj mna do sukromky? 🙂 dakujeeem 🙂 som cca 5-6 tt 😵
@tehulka_mk poprosím pridať do súkromky 🙂 ďakujem
@tehulka_mk Tak nakoniec som si aj ja predsa nasla dve ciarky na teste. Velmi sa tesim. Ak mozem, tak poprosim o pridanie do sukromnej skupiny 😉. Dakujem
@tehulka_mk ahoj môžem poprosiť aj ja do súkromky?ešte je to čerstvé a mám pár otázok 🙂dakujem 🙂
@tehulka_mk ahoj, aj ja by som ta chcela poprosit o pridanie do sukromky, ak mozem....dakujem som (6tt+6d)
Ahoj pridate aj ma prosim do sukromky.Dakujeeem
nám to vychádza na 24 decembrik :D uvidime čo ešte ukáže sono :D
@tehulka_mk ze by aj ja do sukromky ? 😎
este sa navsteva lekara nekonala, ale predbezne cca 16.12 vychadza termin 🙂
@tehulka_mk mozem do sukromky?
Baby ta sukromka existuje ci nie?
@tehulka_mk poprosim do sukromky, rada by som sa pridala k vam 😉

@ava11 mne tiez meška druhy den ale test ma teda dost silny...vid foto vyssie 😎