Termín pôrodu december 2014
Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵
@dada87 ja budem asi s dr. oslavovať nový rok na pôrodnej sále so šampanským 😀
Ahojte 🙂. Aj ja by som sa chcela ku Vám pridať. Termín mám naplánovaný na 25.12.2014, čiže dúfam, že to budú pekne sviatky 🙂. A Vám samozrejme gratulujem 🙂.
ahojte baby, tak ja sa tiez potichucky pridava, nam termin vychadza na 18.12,ale kedze prve sme prenasali10 dni ratam ze do noveho roku to hadam stihneme 🙂 a inak aj prve mame decembrovciatko 😀 😀 😀
ahojte..vsetkym gratulujem a potichucky sa pridavam aj ja k vam termin mam zatial na 26.12 tak uvidime 🙂
🙂 🙂 🙂 ake krasne 🙂 mne podla tehotenskej kalkulacky vychadza termin na 25 decembra 😀 jedno babatko letne..teraz bude zimne 😀 aspon nam nebude teplo,ked budeme rodit 😀 vsetkym decembrovciatkam tohtorocnym drziiiim palceky nech to vsetky maminky dotiahneme do stastliveho konca v zdravi 🙂 ♥
@tehulka_mk ahoj ak je ta sukromka poprosim ta aj ja o pridanie .dakujem 🙂
Ahojte baby, gratulujem k tehu hlavne nech vsetko dobre dopadne. Budem predavat veci po mojich babach obe su zimne, ak budete chciet a uz budete nakupovat ozvite sa, som z Pk 🙂 drzte sa
ahojte tak po 2 pozitivnych testoch aj mne to vychadza na december ... u Dr som este nebola ale myslim ze sa da cekom spolahnut na tie testy ... kedy ste asi isli? a ako sa u vas to prejavuje? ja sa citim bez zmeny okrem bolesti v podbrusku parkrat za den inak nic neprijemne ... a poprosim aj ja o pridanie do skupinky
Ahojte, aj ja sa k vam pridavam, zatial to nemam potvrdene od dr, to bude az 16.5. Ale termin mi vychadza 24.12. 😉
@remeli
@kajam
@lucul
@drobec490
@asimama
@hunka
ahoj kocky 🙂 ako tehulkujete? ja sa tiez rada pridam... niektore tu uz mate deticky, chcem sa spytat, ci je normalne, ze mam problem so spanim? Som fakt stale unavena, ale lahne do postele a nemozem zaspat a rano sa skoro budim... myslela som, ze budem stale spat.
@amonda ahoj..kazdy to ma asi inak :D..pri malom som spala stale..teraz je to vpohodke..celkom fajn to zvladam 🙂) nevolnosti skoro ziadne..len ma prsia pobolievaju a citim sa ako v 5 mesiaci 🙂 brutal citim brucho ako,sa mi nafuklo ..uz len 9 dni..a pojdem na krv..a pravdepodobne po knizocku 🙂 v mojom kruhu to vedia 4 osobky vratane mna..a chcem vydrzat az kym nebudem mat fotocku drobacika a vediet,ze je vsetko vporiadku.. 🙂 kym sa to dozvie najblizsia rodina 🙂
@tehulka_mk ahoj hodis aj mna do sukromky?
Ahojte,
Vidim decembrovky tiez krasne rozrastaju 🙂 ja som povodne novembrovka ale kludne sa moze stat ze nakoniec porodim v decembri.
tak ci tak to budu nase najkrajsie vianoce 🙂
drzim vam, nam palce
@amonda ahojky moja ja pri prvom tehulkovani som nemohla spavat prvy trimester ze ked som umorena vecer zaspala, tak som sa zobudila o dakej 1-2 v noci a uz som do rana nezaspala...a potom cez obed som to zacala kompenzovat,lebo som vyzeraval ako obluda :-P ale to som bol domka pn..no a teraz v noci krmievam maleho a veru obcas nie a nie zaspat a unavena som pritom ako kon...ale co uz to si uz cez den pri tom mojom zbojnikovi nezdriemnem 🙂 a neboj ta nespavost casom prejde,ale mne sa v takom istom stadiu potom vratila v tretom trimestri 🙂 tak ten druhy trimester si uzi 🙂 a ak sa da pospi si cez den..
decembrovkyyy..pomooooc 😒 ja som stale strasne hladna..nieco zjem a o tristvrte hodinu mi zase skvrka v bruchu..ved takymto tempom priberem aj 30 kg..ciste zufalstvo..a rano som hladna a je mi zle.ledva do seba nieco vopcham.este aj ten blby rozok mi chuti spaleninou..uz rozmyslam,ze si nakupim aspon tie polystyrenove chlebicky..lebo je to brutalita..nevie niekto poradit..kto si tymto tiez prechadza?
ahojte ... mate niektora skor nechut do jedla? ja som aj hladna ale ked mam dostat nieco do seba ta mi nechuti ... dokonca ani cokolada .. ale ja si myslim ze to csom prejde a dobehnem to 🙂
Mne robili ultrazvuk gynda , pozerala maternicu a už tam bola taka gulička ten vačok mal 7 mm. A babo to je ešte len take semiačko 🙂 gynda ma objednala na sono až o 3 týždne a už dostanem aj tehotensku knižku a uvidime aj babo našu fazulku nevieme sa dočkať 🙂

@t1nulka drzim palceky 🙂 snad bude fazulka poslusna a bude to baba