Termín pôrodu december 2014
Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵
Som 7tt bola som u lekára zatial vsetko v poriadku srdiečko bilo krásne doteraz som nebrala nic ani pred otehotnením lekár mi povedal ze si mozem kupit femibion 800 ten sa berie do 12 tt len sa zamýšľam ci nestačí len kys listova
Ahojte ja beriem LadeeVita a vzhladom k tomu, ze toho do seba vela nedostanem, tak mam aspon nejaky prisun vitaminov... 🙂
Ahojte, tiez mam termin v decembri, neviem ale ci som dobre medzi vami, lebo mi sono ukazalo ze cakame dvojicky, je tu este niekto taky ?
@tehulka_mk ahoj prosim pridas ma do sukromky?? Dakujem
@asimama Tak to si na tom lepsie ako ja, ja pizzu a cestoviny co som predtym milovala ani nahodou, jem akurat tak piskoty, bebe dobre rano, a maslovy rohlik s vajickom... ja ani chladnicku nemozem otvorit, nieto este varit, to hned utekam na wc.... 😅 Ja dufam, ze to cim skor prejde, uz sa tesim ked budem jest jedno cez druhe 😀 V ktorom si tyzdni?
@janoolienka si tam 🙂
Ahojte, mozem poprosit aj mna do sukromky? Diki 🙂
Ahojte. Pridavam sa k Vam, zacal mi 12 tt, a termin porodu mam na Mikulasa 🙂 6.12. pokial pojde vsetko hladko. Zatial je tehotenstvo dost tazke, ale tak vsetko treba zvladnut pre toho krpca v brusku 🙂
Ahojte baby, chcem sa spytat, ze ako vam pocitaa doktor tyzdne v tehotenstve? Este nemam tehot. knizku, ale ked som bola naposledy u lekara, tak povedal, ze som v piatom tyzdni. V tej dobe by to sedelo, ale od oplodnenia, no vsade na nete som nasla, ze sa to pocita od poslednej menstruacie. Tak teraz ako to mam brat v kolkom som tyzdni? Lekarovi idem teraz v stredu a uz by mi mal dat aj tehotensku knizku, kedze podla jeho vypoctov som teraz v deviatom tyzdni, ale podla netu v jedenastom. Len ma zaujima ako to pocitaju vam a cim sa mam riadit. Samozrejme sa nato spytam aj doktora, ale zaujimaju ma aj vase skusenosti. Dakujem 😉
@remeli gratulujem!! a vitaj medzi nami... tak to je teda ozaj nestandardne.. splodit drobca pred MS 😀
pridaj sa k nam do Decembroviek 2014 ak chces https://www.modrykonik.sk/group/1842/
@tehulka_mk ahojte, aj ja sa pridavam, som tu prvykrat a poprosim o pridanie do sukromky 🙂
@brisid @tehulka_mk ahojte, ako sa mozem pridat do sukromky? Ale pozeram ze tu je ich viacero?
@brisid hm nejde to pridat sa do tej co si dala vyssie link, to ma asi moderatorka @avokinagic musi? Neviem 🙂
@brisid
@avokinagic jaj aha, tak nic 🙂 ja som to este vela ludom neoznamovala tak ani sem to este nebudem o sebe prezradzat vsetkym 😉
@eniii ale poslala som ti pozvanku do sukromky 🙂
@eniii
@martinocka001 pridam vas 🙂
Ahojte, tiež už sme v tom 🙂 tak by som sa rada pridala 😉
@avokinagic aj ja by som poprosila pridat diik 🙂

@issiq ahoj, ja beriem kys.listovu od kedy sme sa zacali snazit 🙂
@asimama v ktorom si tyzdni 🙂?