icon

Termín pôrodu december 2014

tehulka_mk
24. mar 2014

Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵

janusa139
14. máj 2014

@issiq ahoj, ja beriem kys.listovu od kedy sme sa zacali snazit 🙂
@asimama v ktorom si tyzdni 🙂?

issiq
14. máj 2014

Som 7tt bola som u lekára zatial vsetko v poriadku srdiečko bilo krásne doteraz som nebrala nic ani pred otehotnením lekár mi povedal ze si mozem kupit femibion 800 ten sa berie do 12 tt len sa zamýšľam ci nestačí len kys listova

asimama
14. máj 2014

@janusa139 dnes koncim 8 tt 🙂 a ty?? 🙂

asimama
14. máj 2014

@issiq v prvom tehotenstve som brala femibion..teraz mam elasti q,ale na druhy trimester mam uz kupeny tiez femibion 🙂

janusa139
14. máj 2014

@asimama ja som vcera zacala deviaty 🙂 kedy mas termin ? ja 22.12. 🙂

asimama
14. máj 2014

@janusa139 termin mam 25.12 🙂

jellinga
14. máj 2014

Ahojte ja beriem LadeeVita a vzhladom k tomu, ze toho do seba vela nedostanem, tak mam aspon nejaky prisun vitaminov... 🙂

karanka83
15. máj 2014

Ahojte, tiez mam termin v decembri, neviem ale ci som dobre medzi vami, lebo mi sono ukazalo ze cakame dvojicky, je tu este niekto taky ?

asimama
15. máj 2014

@jellinga ja prezivam na croissantoch a maslovom chlebe su sunkovou salamou..cestoviny este zjem..aj pizzu..ale normalne jedlo 😖 nemozem citit..navarim pre nasich,ale ja to nejem 😒

janoolienka
16. máj 2014

@tehulka_mk ahoj prosim pridas ma do sukromky?? Dakujem

jellinga
16. máj 2014

@asimama Tak to si na tom lepsie ako ja, ja pizzu a cestoviny co som predtym milovala ani nahodou, jem akurat tak piskoty, bebe dobre rano, a maslovy rohlik s vajickom... ja ani chladnicku nemozem otvorit, nieto este varit, to hned utekam na wc.... 😅 Ja dufam, ze to cim skor prejde, uz sa tesim ked budem jest jedno cez druhe 😀 V ktorom si tyzdni?

lenka.s
17. máj 2014

@janoolienka si tam 🙂

asimama
17. máj 2014

@jellinga v 9 tt.tak nato sa tesim aj ja..rana su brutal..predychavam..ale aj den to neni bohvieco..hlavne ked som hladna 😝 varit musim... 😀 zomreli by hladom 😀 to sa ako tak zvladnut da 🙂

eniii
17. máj 2014

Ahojte, mozem poprosit aj mna do sukromky? Diki 🙂

30tnicka
18. máj 2014

Ahojte. Pridavam sa k Vam, zacal mi 12 tt, a termin porodu mam na Mikulasa 🙂 6.12. pokial pojde vsetko hladko. Zatial je tehotenstvo dost tazke, ale tak vsetko treba zvladnut pre toho krpca v brusku 🙂

remeli
18. máj 2014

@t1nulka
@brisid ahojte, tak ja som bola v piatok prvy krat u dr a podla poslednej ms 19.3. By som mala byt cca 8 -9 tt, lekar mi povedal ze je to 6 tt +1, a vyzera to tak ze sme babo splodili den pred ms 😀

t1nulka
18. máj 2014

@remeli jeeej, gratulujem 🙂 super spravy, bolo uz aj srdiecko vidiet?

delinka2525
18. máj 2014

Ahojte baby, chcem sa spytat, ze ako vam pocitaa doktor tyzdne v tehotenstve? Este nemam tehot. knizku, ale ked som bola naposledy u lekara, tak povedal, ze som v piatom tyzdni. V tej dobe by to sedelo, ale od oplodnenia, no vsade na nete som nasla, ze sa to pocita od poslednej menstruacie. Tak teraz ako to mam brat v kolkom som tyzdni? Lekarovi idem teraz v stredu a uz by mi mal dat aj tehotensku knizku, kedze podla jeho vypoctov som teraz v deviatom tyzdni, ale podla netu v jedenastom. Len ma zaujima ako to pocitaju vam a cim sa mam riadit. Samozrejme sa nato spytam aj doktora, ale zaujimaju ma aj vase skusenosti. Dakujem 😉

brisid
18. máj 2014

@remeli gratulujem!! a vitaj medzi nami... tak to je teda ozaj nestandardne.. splodit drobca pred MS 😀
pridaj sa k nam do Decembroviek 2014 ak chces https://www.modrykonik.sk/group/1842/

martinocka001
18. máj 2014

@tehulka_mk ahojte, aj ja sa pridavam, som tu prvykrat a poprosim o pridanie do sukromky 🙂

eniii
18. máj 2014

@brisid @tehulka_mk ahojte, ako sa mozem pridat do sukromky? Ale pozeram ze tu je ich viacero?

brisid
18. máj 2014

@eniii ta skupina kde som ja je verejna... ale viem este aj o sukromnej, v ktorej nie som

eniii
18. máj 2014

@brisid hm nejde to pridat sa do tej co si dala vyssie link, to ma asi moderatorka @avokinagic musi? Neviem 🙂

brisid
18. máj 2014

@eniii uz viem preco ti nejde pridat sa.. lebo nemas "zverejnene" ze si tehotna 🙂

avokinagic
18. máj 2014

@eniii tak ako pise @brisid ked si das do profilu ze si tehotna tak ta to do skupiny hodi automaticky

eniii
18. máj 2014

@brisid
@avokinagic jaj aha, tak nic 🙂 ja som to este vela ludom neoznamovala tak ani sem to este nebudem o sebe prezradzat vsetkym 😉

avokinagic
18. máj 2014

@eniii ale poslala som ti pozvanku do sukromky 🙂

lenka.s
18. máj 2014

@eniii
@martinocka001 pridam vas 🙂

violet77
20. máj 2014

Ahojte, tiež už sme v tom 🙂 tak by som sa rada pridala 😉

zuzimalinka
22. máj 2014