icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
nikolienkaa
24. máj 2016

@jlp ahoj 🙂 ja som mala tiež posledný menzes 20.3 a nám uz bije srdiecko 🙂

mimik35
24. máj 2016

@sugarfree999 Vieš, je to obdobie ked by mala byť mamička čistá nebrať nič aby bol vývoj najlepší a práve teraz ma muselo zradiť zdravie. Keď som čítala v správe koľko liekov mi davali tak sa mi oči pretočili. Doky mi radila aby som radšej zašla aj na 3D sono tak si musím ešte trochu počkať aby bolo lepšie vidno či je ok.

sugarfree999
24. máj 2016

@mimik35 tým obavám rozumiem. isto použili len vhodné lieky, ale chápem, že sa cítiš zle, že si ich do tela dostala toľko ☹

mimik35
24. máj 2016

@sugarfree999 Uvidím čo bude ďalej a budem dúfať, že to dobre dopadne. Už prvý krát som ťažko otehotnela a toto druhé je už fakt ako zázrak prírody a naša kočka sa tak teší na bábo a preto musíme myslieť len na to najlepšie. A tebe tiež gratulujem.

matilda72
25. máj 2016

Baby potrebujem trošku poradiť. možno som paranoidná 😀 zo začiaku tehu ma nič nebolelo ani prsia ani bruško. tak som sa bála ale bublinka v 7+3 bola v poriadku sa srdiečko krásne bilo. no a cca pred týžzdnom ma začalo ťahať v brušku ale stále každý den raz menej raz viac. ale začali ma bolieť aj prsia tak som sa potešila, aj sa trošku podrástli a stmavli a cca pred 3 dnami akoby utal. sú na dotyk citlivejšie ale len trošku. tak začínam mať strach či je všetko v poriadku som cca 9+2 a k dr. idem až ked bude dačo po 11+3. myslíte že je to normálne, že sa len trošku zväčšili a potom prestali bolieť???

maryennn1
25. máj 2016

@matilda72 podľa mňa je to normálne... veď keď ideš na to logicky... prsia sa zväčšia čo bolí, predsa len telo na to nie je zvyknuté, koža sa natiahne, lenže keď prestanú rásť, ustane aj bolesť.. telo si zvykne a koža sa viac nenaťahuje... čo by potom malo bolieť? ostane len taký pocit, plných pŕs 🙂 nestresovať, všetko je ok 🙂

matilda72
25. máj 2016

@maryennn1 asi máš pravdu 😀 😀 juj zajtra idem na genetiku držte palce ☹ juj bojím sa

martuska2
25. máj 2016

@simonezet podla toho budeme asi rodit velmi podobne...drzim ti palce..ked o dva tyzdne mas kontrolu..to cakanie je neskutocne.
Ja som rost nahnevana..lekar povedal o 3 tyzdne kontrola a sestricka mi dala o 3 tyzdne a 6 dni. Teda v mojich ociach o 4 tyzdne. Na druhy den ked som sla na krv a poprosils ju aby mi dala skorsi tak ze nie lebo lekar vravel o 3tyzdne a potom a ze tehotne robia pondelky. Pritom po dvoch potratoch to ca.j 4 tyzdne je pre mna nekonecne....este len tyzden presiel...

lebonka
25. máj 2016

baby, ako casto mate chodit na kontroly k dr?

ikushik
25. máj 2016

@lebonka kazde 3t

sugarfree999
25. máj 2016

@matilda72 u mna to presne v nejakom 9tom tyzdni tiez z nicoho nic prestalo. dovtedy denne bolesti v podbrusku a aj sialene bolesti v prsiach, som prakticky spat nemohla a potom z nicoho nic akoby utalo. a odvtedy sa citim tak dost netehotne :D ale akurat som bola vcera na kontrole, uz som v 11. tyzdni a babo je uplne v poriadku. Takze skutocne nie je dovod strachovat sa 🙂

maryennn1
25. máj 2016

@matilda72 a čo na genetike? po výsledky?

simonezet
25. máj 2016

@martuska2 fuuha. Neviem preco ti dal tak neskoro. Samozrejme, ze su to 4 tyzdne. Ja som velmi rada, ze mi dal tak skoro. Mna ta vcerajsia info tak potesila, ze si myslim ze mi to rychlo ubehne. Budem na teba mysliet. Skus sa nejako popripade zabavit J ked je to tazke- nech ti to rychlejsie ubehne.

simonezet
25. máj 2016

@matilda72 ano je to normalne. Bud kludna. Mne asi po 10 dnoch ustupili necolnosti a prsia ma bolia uplne minimalne a nestmavli. Brusko ma bolelo od zaciatku do nedavna. Kazde telo reaguje inak. Bud uplne v klude. Uvidis, ze to bude dobre. Ja som sa tiez tak vystresovala a uplne zbytocne akurat co mi bolo riadne zle. Drzim palce

matilda72
25. máj 2016

@maryennn1 no výsledky z odberu plod. vody mi prišli ešte pred potratom cca začiatkom mesiaca ale vyšli negat. tak sa to genetičke nezdalo a robila ešte dodatočné vyšetrenia a tam ma preobjednala tak idem zajtra a veľmi sa bojím či zistila. lebo aj sestrička bola čudná v tel. no musíte prísť ráno lebo dr. chce s vami niečo riešiť ☹ ☹

matilda72
25. máj 2016

@simonezet tak dútam, že máš pravdu 😀 a bude ozaj všetko v poriadku lebo sa za tie tri týždne asi zbláznim 😀

simonezet
25. máj 2016

otazocka: baby v 10. zaciatkom 11. tyzdna mam ist na wellnes, smaozrejme sauna nic, ale su tam klasicke bazeny. Riskli by ste to, alebo radsej nie? Diky

matilda72
25. máj 2016

@simonezet no záleží či máš časté zápaly alebo nie. ja celkovo nemôžem chodiť do bazenov len s tými špeciálnymi tamponmi. no a v tehu sa určite budem vyvarovať kúpaliskám ak aj pôjdem tak sa musím stále prezliekať a "prebalovať" len čo vyjdem z vody 😀 no hold mám málo kysl. prostredie a každá pliaga sa mi ta hned rozmnoží 😀 😀 ale ak nemáš problém tak prečo nie treba si trošku užiť vodičky. inak ja som bola teraz na ochutnávke vín 😀 tiež zaujímavé ked nemôže piť no ale bolo to rezer. od februára 😀

lebonka
25. máj 2016

@simonezet nesla by som.

simonezet
25. máj 2016

@lebonka budem to musiet zrusit, cez leto to budem uz v druhom trimestri by som chcela ist k moru, to by malo byt v poriadku. Pred tehu som mavala caste vytoky, takze radsej to asi necham plavat....

dalida17
25. máj 2016

@mimik35 gratulujem 🙂 dufam,ze to nejako neohrozilo male ale tak snad vedia co robia...a vacsina z nas asi len moze zavidiet,ze nemavas ziadne nevolnosti 😀
@sugarfree999 tesim sa,ze je vsetko v poriadku,ja idem v pondelok na utv sice mam od 7.tyzdna potvrdene bijuce srdiecko,ale tiez mam strach,co sa s malym deje este ked aj nevolnosti ustupuju a unava taktiez,je to divne ze sa citim az moc ok...asi ma caka prva poriadna poradna lebo doteraz sa dok na nic extra ani nepytal :/

zibritka
26. máj 2016

Dievčatá, doktorka sa musela smiať... Môj drobec dnes 12tt a so založenými rukami 😀 😀 😀

sugarfree999
26. máj 2016

Tak baby, je tu den D, za chviku sadam do lietadla a vecer budem doma s rodicmi a budeme mame gratulovat k 50tym narodeninam. Tak som zvedava co povie na ten darcek, ze bude babka. A v sobotu budeme matelku oslavu aj s rodinou, tak to planujeme aj tam oznamit. Uplne som z toho nervozna ake budu reakcie 😀 hahaha

@zibritka, to je tak podarene 😀DD

zlatarybka29
26. máj 2016

@sugarfree999 jeeej uzi si to doma 🙂 ja som sa minuly tyzden vratila z domu :D uvidis ako sa prejavi deficit slovenskych potravin :D zjes vsetko uvidis :D inak davaj pozor pri vzlietani a oristavani ja som chytila hrozne bolesti v podbrusku, daj si magnezium pred odletom malo by to pomoct 🙂

zibritka
26. máj 2016

@sugarfree999 Kolegyne hneď podozrievajú, že to bude chlap 😀 😀

mimik35
26. máj 2016

@dalida17 Ďakujem ti a samozrejme gratulujem aj tebe. 😉

betarkalienka
27. máj 2016

@zibritka Ahoj chcem sa opytat, uz bolo vidno pohlavie? Ja mam ist na 3D na konci 12tt, tak ci sa mam tesit alebo nie 🙂

simonezet
27. máj 2016

par otazociek 🙂 odpuste, ze som ako dotaznik, ale kym sa na nete dopatram k odpovedi, prejdu dva dni a Vy viete casto viac 🙂
1. mozu sa v tehotenstve vypalovat bradavice dusikom? na rukach a nohach. Verumal sa nesmie napr. pouzivat
2. ako je to s kozmetikou tvare - mozem ist ku kozmeticke, vsimla som si, ze ked sa vytlacim, zostane mi opuchnute miesto ako po postipani hmyzoma a dlhsie trva, kym to zmizne, koza je citlivejsia, tak ci sa mozudavat len pletove masky a manualne skorej netlacit - aby mi nezostali jazvy
3. aky parfem pouzivate v tehotenstve? ja pouzivam Chanel a Hermes, ale tie su prilis tazke, aj na leto, chcela som si objednat DKNY be delicious, len neviem ci mi tiez nebude vadit. Pouzivam teda toaletku od Victorky, ale ta hned vyprcha. Viete mi poradit, co pouzivate vy?

Diky 🙂

zlatarybka29
27. máj 2016

@simonezet o vypalovani neviem :D ale ja na kozmetiku chodim kazde 2 tyzdne a nemam ziadny problem jedine co som zrusila hned ako som vedela ze som tehu bolo solarko...kozmetiku chodim na cistenie plus masaz plus maska :D od kedy som tehu tak mam na cele jebaky ako keby so mnou puberta plieska :D a na temu parfemy by ti moj drahy povedal svoje :D ja som zmenila aj moj na celvin klein one pre draheho a pre mna som kupila celvin klein shock plus Ralph Eau de Toilette :D tazke vone neznesiem momentalne :D

simonezet
27. máj 2016

@zlatarybka29 s tou kozmetikou neviem, lebo fakt, aj ked sa poskrabem zostane mi na kozi dlho dlhooo cervena ciara. Dik za typy na parfem, potrebujem aj ja nieco jemne, ale nech to dlho vydrzi 🙂