icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
ikushik
4. jún 2016

@9kacenka9 dicynone a ascorutin

sugarfree999
4. jún 2016

pána jána baby, ale to beží... finišujem prvý trimester🙂 ako ste na tom vy? máte už vymyslené mená? 🙂

zibritka
5. jún 2016

@sugarfree999 ja som tiež práve začala druhý trimester 😎 😀 A mám problém, že neviem, čo na seba... 😖

nikolienkaa
5. jún 2016

@sugarfree999 my máme vymyslené Sofia a Nikolas 🙂

gynevra
5. jún 2016

@zibritka Ja mam tiez ten problem. Brucho mam nafuknute akoby som uz bola aj v 5 mesiaci. Uz to musim aj v robote povedat, lebo uz neviem oblecenim nic maskovat. Dnes som bola hladat nohavice na gumu alebo aj tehotenske nohavice, take aby ma netlacili. Nic pekne som nenasla.. Tehotne sa asi musia obliekat ako strasiaky do maku.

zibritka
5. jún 2016

@gynevra No, obchody som prešla aj ja, bez výsledku.. Jedny gate som kupila v "Pre deti" za horibilnu cenu.. Mam jedny aladinky, ale inak nic... Tricko tehu som kupila v C&A, ale tiez za neskutocnu cenu... Teraz hladam nejaku krasnu suknu s pruznym pasom... Celkom dost ich je na fler.cz... 🙂 ale ceny strasne.. 😀 😖

betarkalienka
6. jún 2016

@gynevra
@zibritka Baby ja som na tom podobne ako vy, uz hladam dlhy cas nejake nohavice a nic :( Netusim, ze co bduem nosit. Je to na zblaznenie. Minuleho roku, ked som bola tehu, ale nevyslo to, tak som nasla dost toho ale toho roku ako na just nic :(

zlatarybka29
6. jún 2016

Baby h&m ma pekne veci a nie drahe alebo objednat z ebay za par supov

simonezet
6. jún 2016

@zlatarybka29 prave som na ten H&M pozerala, len neviem ake si mam objednat cislo :(

lebonka
7. jún 2016

@simonezet
@betarkalienka
@zibritka ja som si pekne troje gate na gumku kupila v croppe. nepozerajte len po tehu obchodoch, aj v normalnych obchodoch sa daju dobre veci na tehu kupit. a bruska este velke nemame 🙂

katinka4
7. jún 2016

Baby ja mam vybraté veci z e-shopu mmshop , pred tehu som nosila velkost xs , uvazujem ze kupim tehu veci velkost S , kedze len priberam ale zatial tak normalne a rastie mi len brusko , u nas na Orave v obchodoch maju tehu veci az od velkosti L , ojedinele sa najde M , a to pochybujem ze priberiem o 3 velkosti . Ake máte skúsenosti vy ktoré ste uz boli tehotné . Ani by som tehu veci teraz neriesila ked ide leto ale tu u nás je veľmi krátke takze nemám na výber.ďakujem

lebonka
7. jún 2016

@katinka4 pri prvom tehu som mala 56kg ked som otehu, rodila som so 72kg. uprimne, z tehotenskych veci som mala jednu jedinu suknu s tehu pasom. rifle som nosila sestrine o cislo vacsie. inak nic z tehu veci som nemala.

simonezet
7. jún 2016

baby a kolko ste doposial pribrali, ja som mala pred tehu nadvaha. Nezvracala som a dnes som sa odvazila a mam slabe 1 kg na vrch.

lebonka
7. jún 2016
simonezet
7. jún 2016

@lebonka ale tak este nie som na konci 1. trimestra, takze este to moze vyskocit, ze ano :D

lucka_220809
7. jún 2016

@simonezet ja som 1.trimester tiez pribrala len kilo, kilo a pol... a potom sup za dalsi mesiac dalsie 3 🙂 aj brusko realne a az potom zacne naozaj rast..

zlatarybka29
7. jún 2016

Mne presli ranne nevolnosti ake aj tak som dala doke uz 12 kg :D brusko rastie trochu ale rit a nohy som splasla...aj z brucha ale ted ma taky iny tvar :D takze z velkosti L som isla na M :D jedine co som potrebovala nakupit nove su podprsenky to som kupovala uz vacsie a bez vypchavok :D inak h&m - ebay najdete za par drobnych aj rifle aj sukne vsetko

zlatarybka29
7. jún 2016

@sugarfree999 aj ja finisujem uz prvy trimester :D ty uz mas mena???ja som bola rozhodnuta pre Keyton a baba Elysa lenze moj drahy meni mena kazdy den :D vcera to uz bola Bianca predtym Isabella :D takze mena neriesim a hlavne myslim ze budem mat chalana tak nad dievcenskymi vobec nerozmyslam len drahy je v tom ze to bude baba :D pre mna zatial top Keyton :D ak nevymyslime nic ine dame serena alebo pharell nakolko priezvisko bude williams :D :D kolko ludi moze povedat ze ma doma serenu williams??? :D pravdaze zartujem :D

sugarfree999
7. jún 2016

@zlatarybka29 Naše bábo (mimochodom tiež som nejak presvedčená, že to bude syn) bude mať priezvisko Barone, ktoré má manžel po svojich talianskych predkoch, čo prišli kedysi žiť do Paraguaja. Je to klasické mafiánske priezvisko na Sicílii. Tak sme si aj my robili srandu, že mu dáme meno Vittorio a potom by ho mohli volať don Vito, ako z toho mafiánskeho románu a filmu Krstný otec :D Hahaha Ale inak sa snažíme nájsť meno, čo by znelo aj v španielčine aj v taliančine oukej, aby sa Slovákom z toho tiež nepolámal jazyk a aby to Nemci nejak nezhyzdili ich výslovnosťou 😀 Tak sme vylučovacou metódou došli zatiaľ k menu Vincent, ale všetci naši priatelia a rodina si ťukajú na čelo. Ja mám ich názor akože dosť v paži zatiaľ 😀

matilda72
7. jún 2016

@sugarfree999 dajte si meno aké sa vám páči 😀 to je základ a ostatní nech sa aj na hlavu postavia. toto sme priešili pri prvom tehu a ked sme povedali meno, matilda tak sa nikomu nepáčil, že aké hrozné meno. a teraz sme si povedali, že meno povieme ked prídeme z pôrodnice 😀 ale vybraté máme Matúš, Matej a dievčenské Klára a Karolína no a mužovi sa ešte páči Milica a mne sa začína páčiť magdalénka no ale aj tak matúš a klára sú favoriti 😀 a náhodu Vincent je pekné meno. moja švagriná čaká dievčatko o bude sa volať izabela je to tiež také netradičné meno no a čo hlavne nech sa páči rodičom 😀

sugarfree999
7. jún 2016

@matilda72 Jasné, tak to má byť! 🙂 Na margo tej Milice, my sme práve uvažovali, že ak by sme mali dievča, dáme jej meno Milena, lebo som vygooglila, že je to jednak slovanské meno a taktiež sa ale používa v taliančine, tak ma to nadchlo! A tiež čakám, že budú ostatní gúľať očami. Ale presne ako vravíš, treba to mať na saláme 😀

matilda72
7. jún 2016

@sugarfree999 no ak by som teraz povedala, že budeme mať dievčatko a bude sa volať milica tak mamina to asi nepredýcha, až tú matildu brala ťažko no a nakoniec sme o nu aj tak prišli ale meno sme jej nechali. tak preto som sa rozhodla, že tu budú vedieť len ked prídu za mnou do pôrodnice budú to mať ako vianočné prekvapenie. ved mne nedávajú starý rodičia ale rodičia. ale mi aj tak tušíme že tu bude malý vajčiak takže menu už je meniť ho nebudeme už teraz ho muž volá len matúško,. ked som ešte nebola tehu tak hovoril len o matúškovi tak som zvedavá či sa trafí 😎

veronikastrickova
7. jún 2016

Ahojte žienky, aj ja som decembrovka. 🙂 Ja mám termín 13.12. 🙂 🙂 🙂

martuska2
7. jún 2016

No dievcata ja som dnes skoro skoncila na infekcnom v Ke. Ale nenechali si ma 🙂 od vcera horucky, krce a hnacky. Nejaka gastritida...netusim z coho zial..takze k mojim 6im liekom pribudol paralen a endiex a biogaia. Ale aspon babo som videla ze sa hybr a bije srdiecko..to ma ukludnilo...

Inak kde kupujete tehu oblecenie? Zacinam kupovat Lka tricka a jedny tehu rifle od cinana za 7eur..

simonezet
7. jún 2016

@sugarfree999 mne sa vincent velmi paci 🙂

gynevra
7. jún 2016

Mna dost zaujal Matusko 🙂 to je peknucke meno. My mame zatial pre chlapca meno Richard, ale nie som s nim uplne stotoznena. Ja mam za pocit zenbudeme mat dievcatko a bude to asi Barborka alebo Simonka 🙂
Inak ja som nepribrala zatial nic, ale mavam nafuknute brucho dost. Zacala som zhanat tie gate na gumu, lebo som nervozna ked ma do brucha tlacia normalne nohavice.

lebonka
8. jún 2016

pri prvom dietati som meno vyberala ja, mame Olivera a teraz sme sa dohodli, ze chlapcenske meno vyberie mm, povedal ze bude Filip a dievcenske sa rozhodujem medzi Hana a Alexandra.

sugarfree999
8. jún 2016

@simonezet jéééj to ma tešííí 🙂

@gynevra ja som vždy chcela Riška, podľa mňa je to krásne meno, len žijeme v Nemecku a tu by ho vyslovovali s tým ich škaredým r, to by mi uši trhalo ☹

cicikmicik
8. jún 2016

Ahojte vy este mate v tomto druhom trimestri tehotenske priznaky ako bolenie vajecnikov a podobne?pretoze ja nie ,akoby som ani tehu nebola a predtym stale skoro kazdy den,dost ma to desi..hadam babatko rastie..je to moje prve tehu,tak riesim vsetko🙂..

zlatarybka29
8. jún 2016

@cicikmicik :D ja som na tom tak isto...dokonca aj nevolnosti ustupili...teda pokym nezjé nieco co mi fakt nesadne :D akurat chute sa menia a bezne kombinacie mlieko zmrzka cestovina s vajcom :D to bolo vcera plus o 11pm som stareho posielala kupit cokoladu a nanuk