Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@barborituska no ja mam termin 13. 12. a dufam, ze mala nebude leniva a nebudem na vianoce v nemocnici 🙂
Babule jd tu niekto z nitry??
Ahojte je tu nejaká budúca mamička čo ide rodiť do Pn? 🤗🤗🤗🤗
ahojte a je tu niektora zo ziliny ? my name termin 30.12. ....
Ahojte, aj Vas tak bolia klby? Krpec je otočený nozickami dolu a neviem ci to on sa zapiera nozkami alebo su to bedra :-/
aj my sme v očakávaní, že kedy sa vypýta synáčik na svet termín porodu mám 08.12.2016, narodeniny mám 07.12.2016 a 11.11.idem 1krát na sono do nemocnice tak uvidíme
@2danculik áno aj mna bolia a už mi to ide na nervy, lebo sa v noci len prehadzujem z lavého boku na pravý bok a vôbec sa nevyspím,asi už len ked na dochodku 😀 a najhoršie je to, že som na liečení so synom už 3 týždeň a majú strašný matrac a nízku posteľ a doma mám oveľa lepšiu posteľ. No musíme už len pretrpieť.
Neviet ako je to pri cisarskom ked je dietatko dolu nozickami, preplaca spinalku poistovna, alebo si ju platim sama?
baby čo poviete na balónik Aniball ? https://www.gravifit.sk/aniball rozmýšľam nad kúpou ... ďakujem za rady
@2danculik Tak mna ani nenapadlo, ze by som si ju mala hradit sama. Ked nerodis cisarskym len pre svoj rozmar, ale su tam zdravotne dovody, tak predpokladam, ze to hradi cele poistovna. Mi to pride akoby som si mala platit za anesteziu pri operacii slepeho creva :D
Ale v pondelok sa pre istotu spytam na poradni ;)
Ja som cvicila s aniballom pred rokom pri prvom synovi a perfektne ma pripravil,vedela som,ktore svaly pouzivat,porod bol bez nastrihu a lahky
Teraz citam že do porodnice si mam vziat súhlas s otcovstvom, kedze nie sme zobrati, to mi daju na urade aj mesiac pred pôrodom, ci je na to nejaký termín? Musia byt pri tom obaja?
@2danculik volá sa to súhlasné vyjadrenie o otcovstve. Vybavíte to na matrike a vydajú ho v ktorýkoľvek mesiac tehotenstva. Musia byť obaja rodičia a nezabudnite rodné listy. My sme to boli pred pár týždňami vybavovat a rodím az v decembri, takže mesiac pred pôrodom je najvyšší čas. Nikdy neviete kedy to na vás príde 🙂
@kikushka83 ja sa chystám rodiť na Kramároch a termín mám cca 7.decembra 😉
baby je tu niekto aj zo ziliny s tymto terminom porodu ? my mame 30.12. ...

Decembrovky v Saci? Je tu niektora?