icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
seliselka
21. okt 2016

Decembrovky v Saci? Je tu niektora?

barbina182
Odpoveď bola odstránená
barbina182
31. okt 2016
heymissg
31. okt 2016

@barborituska no ja mam termin 13. 12. a dufam, ze mala nebude leniva a nebudem na vianoce v nemocnici 🙂

andy03
4. nov 2016

Babule jd tu niekto z nitry??

19871987
5. nov 2016

Ahojte je tu nejaká budúca mamička čo ide rodiť do Pn? 🤗🤗🤗🤗

lllenuli
5. nov 2016

@andy03 ja som 🙂 termín mam 19.12 oficiálny ale uz mam spotrebovaný krcok takze to moze byt kedykoľvek 🙂

19871987
5. nov 2016

@lllenuli ja mám termín 7.12. zatiaľ ja mám všetko Ok ale tak to sa ľahko môže zmeniť zo dňa na deň 😁a čo čakáš?Ja dievčatko 😍

lllenuli
5. nov 2016

@19871987 aj ja dievčatko :D emku...ale len pre ujasnenie nie som z pn ale z Nitry :D ale nevadí

19871987
5. nov 2016

@lllenuli to navadi ja Natalku 😀 teraz čo mám kamošky známe tak každá dievčatko čaká sranda 😁

andy03
5. nov 2016

@lllenuli ihaaaaaaaa ja mam termin 18.12. ale idem cisarskym tak snad ked to vydrzis tak sa aj v nemocnici stretneme :D a ides rodit do nitry??
aj my cakame dievcatko tak sa vytesujeme, lebo uz jedno mame- chlapceka ta mame do pariku :D

stofkana
5. nov 2016

ahojte a je tu niektora zo ziliny ? my name termin 30.12. ....

2danculik
7. nov 2016

Ahojte, aj Vas tak bolia klby? Krpec je otočený nozickami dolu a neviem ci to on sa zapiera nozkami alebo su to bedra :-/

bianca210
7. nov 2016

@2danculik mna klby nebolia a to je maly kazdy tyzden otoceny vzdy inak,jeden KP,na druhy hlavickou,neviem,co to ma znamena,ci tam ma este tolko miesta,alebo preco hore dole inak

stofkana
7. nov 2016

@2danculik ahoj bolia hlavne ked spim na boku ... telo nieje zvyjnute na tu vahu aspon tak si to vysvetlujem ...ani na koleno si neklaknem tak ma boli .... neviem ci som len ja taka citlivka ale nech uz je december aspon polovicka 🙂

2danculik
7. nov 2016

@stofkana podobne 😀 pri malej som toto nemala a pritim kila rovnako, asi to bude preto ze to je chlapec- zbojnik malý

livia341
7. nov 2016

aj my sme v očakávaní, že kedy sa vypýta synáčik na svet termín porodu mám 08.12.2016, narodeniny mám 07.12.2016 a 11.11.idem 1krát na sono do nemocnice tak uvidíme

livia341
7. nov 2016

@2danculik áno aj mna bolia a už mi to ide na nervy, lebo sa v noci len prehadzujem z lavého boku na pravý bok a vôbec sa nevyspím,asi už len ked na dochodku 😀 a najhoršie je to, že som na liečení so synom už 3 týždeň a majú strašný matrac a nízku posteľ a doma mám oveľa lepšiu posteľ. No musíme už len pretrpieť.

2danculik
8. nov 2016

Neviet ako je to pri cisarskom ked je dietatko dolu nozickami, preplaca spinalku poistovna, alebo si ju platim sama?

stofkana
10. nov 2016

baby čo poviete na balónik Aniball ? https://www.gravifit.sk/aniball rozmýšľam nad kúpou ... ďakujem za rady

stofkana
10. nov 2016

@andy03 ahoj môžem sa opýtať prečo ideš cisárskym ? mala si nejaké zdravotné problémy ? Ďakujem

elzika
10. nov 2016

@2danculik Tak mna ani nenapadlo, ze by som si ju mala hradit sama. Ked nerodis cisarskym len pre svoj rozmar, ale su tam zdravotne dovody, tak predpokladam, ze to hradi cele poistovna. Mi to pride akoby som si mala platit za anesteziu pri operacii slepeho creva :D
Ale v pondelok sa pre istotu spytam na poradni ;)

andy03
10. nov 2016

@stofkana ahoj. Maleho som mala cisárskym koli tomu že som ho nemohla porodit, nechcel ísť von.. a mal 4,3kg tak mi odporučili rovno cisársky.

bianca210
10. nov 2016

Ja som cvicila s aniballom pred rokom pri prvom synovi a perfektne ma pripravil,vedela som,ktore svaly pouzivat,porod bol bez nastrihu a lahky

2danculik
10. nov 2016

Teraz citam že do porodnice si mam vziat súhlas s otcovstvom, kedze nie sme zobrati, to mi daju na urade aj mesiac pred pôrodom, ci je na to nejaký termín? Musia byt pri tom obaja?

adika51
10. nov 2016

@2danculik volá sa to súhlasné vyjadrenie o otcovstve. Vybavíte to na matrike a vydajú ho v ktorýkoľvek mesiac tehotenstva. Musia byť obaja rodičia a nezabudnite rodné listy. My sme to boli pred pár týždňami vybavovat a rodím az v decembri, takže mesiac pred pôrodom je najvyšší čas. Nikdy neviete kedy to na vás príde 🙂

2danculik
11. nov 2016

@adika51
noooo musime najst ockov rodný list :( alebo vybavit duplikat, vdaka za radu

gabika20
11. nov 2016

@kikushka83 ja sa chystám rodiť na Kramároch a termín mám cca 7.decembra 😉

adika51
11. nov 2016

@2danculik tak sup sup vybaviť rodný list, lebo to vraj trvá niekoľko dní kým vydajú kópiu. Lebo, ze sa to nerobí na počkanie 😉

stofkana
13. nov 2016

baby je tu niekto aj zo ziliny s tymto terminom porodu ? my mame 30.12. ...