Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

ja ako som si našla na teste dve čiarky, tak hned som si kúpila kyselinu, za čo som bola pochválená... ale je tu jeden rpoblém... mne je večne zima 😕 v práci neskutočne mrznem, chodím v troch vrstvách... keď viac robím, tak sa zohrejem, ale na chvíľku.. a aj doma hrozne mrznem... som v pyžame, vo flanelke a ešte zababušená pod dekou... zvykne to bývať? myslíte, že mi niečo chýba?
@enusamt mohlo by to byt nedostatkom zeleza, vtedy zvykne byt zima. Ale u mna je zelezo v norme, vcera prisli krvne testy, vraj ani nemusim brat, mam ho dost a zima mi je tiez velmi. Niekedy potrebujem aj troje ponozky. Tak mozno to bude aj nizkym tlakom, ten zvykne byt hlavne v 1.trimestri taký nijaký a vtedy býva velka zima. Fakt len pohyb a teplo obliect pomoze. Mate niektora z vas ine skusenosti?
@enusamt zima môže byť z nízkeho tlaku. Tereba sa len hýbať a raz za deň môžeš kávu.
ahojte dievčatá, spravila som strašnú chybu. Vyhodil sa mi pri otehotnení herpes pod nosom a v nose (mám herpesy roky rokúce - takže som vedela, že to je tiež signál tehu). Včera sme sa s manželom milovali a ja debilka hlúpa som ho potešila aj ústami a potom samozrejme šup s ním dnu. Až potom som si uvedomila, či sa to nemohlo preniesť dole ako genitálny herpes. Tak som letela do sprchy, drhla sa a potom spala 5 hodín, nervačila a modlila sa otčenáše. Herpes síce už je v štádiu skoro zahojenia a mám ho prelepený compeedom, ale aj tak. A teraz každé poškrabkanie letím na záchod a kontrolujem sa :(. Mohlo sa niečo stať?
Baby, my cakame dvojicky!!! 😀 😀 😀
Baby pridavam sa k vam 🙂 okolo vianoc k nam pribudne baby 🙂
@simonezet myslim, ze najdolezitejsie je teraz upokojit sa. je sice lahko napisat netrap sa, nerob si starosti, uvidis vsetko bude ok, ale viem, ze v takejto situacii je to previest do praxi ovela tazsie. I tak myslim, neostava nic iné. Drzim päste a verím, ze vsetko je u teba v poriadku. A hlavne si nerob vycitky svedomia, tie urcite nepomozu.
@enusamt ahoj mam to aj ja. Chvilu ma striasa zima ako pri zimnici a potom mi je zas hrozne teplo a atak sa to strieda. Tiez mam uplne ladove nohy a potia sa mi. Ale mam pocit, ze sa to zjemnila. Tiez som dost unavena. Podla mna je to z nedostatku zeleza. Urcite je to pre tehu typicke podobne ako su navaly tepla v menopauze. Ved su to hormonalne zmeny😀. Myslim, si ze pohyb ti nepomoze. Skorej by som sa zohrievala teplymi predmetmi pila caj a doplnila vitaminy. Ja osobne si stale menim ponozkya chodim vo svetri ktory si raz obleciem a potom vyzleciem a tak dokola😆
@simonezet vďaka za info... v pondelok idem ku doktorke, tak jej to spomeniem a uvidím či mi na to niečo odporuči... lebo je to na nervy... môj mi tu chodí v tričku s krátkym rukávom, robí si ľadové kávy a je mu fajn.. a ja sa tu klepeeeem 😀 zimomrivá som bola aj predtým, ale toto je už ozaj dosť... a to nehovorím v práci, nemôžem sa ani nikoho dotknúť lebo všetkým sú nepríjemné moje ľadové ruky 🤐
@veronikax ahoj , čítala som tvoj príspevok kde si spomenula že si navštívila dr. potom čo ti ms meškala viac ako týždeň a aj napriek tomu si bola len v 3 tt . Ja som bola v Stredu 20.4. a povedala mi že som v 5tt. ale dátum pôrodu stanovila na 24.12.2016 to mi ale vychádza na 6 tt. Nevieš mi poradiť ako sa to počíta? Podľa poslednej ms /25.2. /sa vôbec nemôžem riadiť lebo to by som musela byť už v 9 tt. Obávam sa toho či to nieje priveľký skok 4 týždne rozdiel aj keď moje cykly boli od 31- 44 dní.
Ahojte babulky...pripajam sa aj ked som u lekara este nebola.chystam sa o tyzden.Viem to len od dnes 2// .drzim palce 🙂
Ahojte, tak aj sa pridavam k vam, teraz som v 5 tt, lekarke zavolam trocha neskor.
Ahojte 😉
ahojte,ak my dnes kontrola 🙂 6+6tt a tp 13.12 🙂 bola akcia srdiecka 🙂 dalsia o 2 t
@katinka4 ahoj 🙂 My sme mali jediny sex 6.3 potom 18-19.3 som mala asi uhniezdenie. Nasla som si kvapku ako na ms...a potom uz nic 🙂 To bolo 3-4 dni pred ms 🙂 Takze sa mi aj neskor uhniezdilo 🙂 Nastastie lekarka brala vek babatka...nie podla poslednej ms....ale podla babatka...ako vyzeralo na uzv 🙂 Od 4 alebo 5 tyzdna....uz aj na sone vyskoci vek babatka....do vtedy ukazuje len hviezdicky 🙂)) Aspon na nasom sone 🙂 Tie prve tyzdne ani nie su tak dolezite .... srdiecko vykukne skor ci neskor 🙂 Presne meranie....a vek babatka odhaduju medzi 10-12 tyzdnom ;) Ja som mavala 31-33-35 cyklus 🙂 Este ze som vedela...kedy sme mali sexos ... lebo primarka ma strasila...ze nemoze byt babatko take male podla ms.... ale moja Dr.hovorila...ze v tomto pripade sa treba riadit inymi vecami 🙂))) A mala pravdu ;)
Baby uz ste oznamili rodine ze ste tehu???moja nereagovala ako som cakala ☹
@zlatarybka29 az o mesiac oznamim, ked pricestujem na Slovensko, lebo teraz cez Skype to nechcem riesit. A v com tvoja rodina reagovala inak? ☹ to ma mrzii
No mam segra starsie tie uz maju deti tak tie sa tesia so mnou, otec ten hlava v smutku reci ze co si myslim ako mi bude doma s ciernym deckom ak ma opusti Rodney ze budem potom nariekat, bracho to iste a mame som este nepovedala...chcela som v maji ked dojdem domov ale myslim ze bude potrebovat cas na predychanie tak jej to oznamim dnes alebo zajtra ked budeme na skype :D snad sa ukludni pokym pridem domov...mam pocit ze idem sama proti vsetkym a neviem preco slovac ma komplexy stale ze slovak so slovenkou a nic ine ☹ trochu mam obavy ale nechystam sa domov uz som v londyne 5 rokov a svoju buducnost na sr nevidim ☹
@zlatarybka29 ahoj, babatko je to najkrajsie na svet, aj ked je tazke ze ta rodina nepodporila, sustred sa len na seba a na mimi, urcite ti prinesie viac radosti ako trapenia ;). Ved cernosi su dnes civilizovani (teda tak som pochopila ;)). Je mnoho takych parov a pekne funguju, urcite sa pre to netrap. Pozri moj muz je Slovak - ale vyzera ako cigan, ked bol maly tak vyzeral ako keby ho mama z ciganskej osady vzala :D. Takze ja si tiez nevyberiem :D, mozno sa ma ludia na to budu pytat co ma nepoznaju, ale mne je to jedno. A ty sa netrap, ale sa tes ;)
@simonezet dakujem ja sa hrozne tesim aj pritel 🙂 jj budeme mat malu mliecnu cokoladu 🙂 priatel neni cierny cierny je mixnuty ako keby aj on trochu 🙂
Horsie je ze bol velmi sikovny a ma uz ma deti z predchadzajucich vztahov co nasi nevedia prekusnut...popriom kolko ludi v nasej rodine je rozvedenych a maju napr 2 deti od 2 rozdielnych muzov...ale fakt ze cernoch z jamajky s detmi uz neznie najlepsie :D nasi si asi myslia ze je to stary typek s dredami nonstop vyhuleny ala bob marley :D

@veronikax super diky🙂