icon

Termín pôrodu december 2016

veronikax
1. apr 2016

Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

Termín pôrodu december 2016
simonezet
22. apr 2016

@veronikax super diky🙂

enusamt
22. apr 2016

ja ako som si našla na teste dve čiarky, tak hned som si kúpila kyselinu, za čo som bola pochválená... ale je tu jeden rpoblém... mne je večne zima 😕 v práci neskutočne mrznem, chodím v troch vrstvách... keď viac robím, tak sa zohrejem, ale na chvíľku.. a aj doma hrozne mrznem... som v pyžame, vo flanelke a ešte zababušená pod dekou... zvykne to bývať? myslíte, že mi niečo chýba?

fialka77
23. apr 2016

@enusamt mohlo by to byt nedostatkom zeleza, vtedy zvykne byt zima. Ale u mna je zelezo v norme, vcera prisli krvne testy, vraj ani nemusim brat, mam ho dost a zima mi je tiez velmi. Niekedy potrebujem aj troje ponozky. Tak mozno to bude aj nizkym tlakom, ten zvykne byt hlavne v 1.trimestri taký nijaký a vtedy býva velka zima. Fakt len pohyb a teplo obliect pomoze. Mate niektora z vas ine skusenosti?

zuzana0905
25. apr 2016

@enusamt zima môže byť z nízkeho tlaku. Tereba sa len hýbať a raz za deň môžeš kávu.

simonezet
25. apr 2016

ahojte dievčatá, spravila som strašnú chybu. Vyhodil sa mi pri otehotnení herpes pod nosom a v nose (mám herpesy roky rokúce - takže som vedela, že to je tiež signál tehu). Včera sme sa s manželom milovali a ja debilka hlúpa som ho potešila aj ústami a potom samozrejme šup s ním dnu. Až potom som si uvedomila, či sa to nemohlo preniesť dole ako genitálny herpes. Tak som letela do sprchy, drhla sa a potom spala 5 hodín, nervačila a modlila sa otčenáše. Herpes síce už je v štádiu skoro zahojenia a mám ho prelepený compeedom, ale aj tak. A teraz každé poškrabkanie letím na záchod a kontrolujem sa :(. Mohlo sa niečo stať?

mauerka
25. apr 2016

Baby, my cakame dvojicky!!! 😀 😀 😀

zlatarybka29
25. apr 2016

Baby pridavam sa k vam 🙂 okolo vianoc k nam pribudne baby 🙂

bridzit2
25. apr 2016

@mauerka gratulujem. 🙂

fialka77
25. apr 2016

@simonezet myslim, ze najdolezitejsie je teraz upokojit sa. je sice lahko napisat netrap sa, nerob si starosti, uvidis vsetko bude ok, ale viem, ze v takejto situacii je to previest do praxi ovela tazsie. I tak myslim, neostava nic iné. Drzim päste a verím, ze vsetko je u teba v poriadku. A hlavne si nerob vycitky svedomia, tie urcite nepomozu.

katinka4
25. apr 2016

@simonezet ahoj, ja osobne by som navštívila gynekológa .Herpes sa prejavuje 2-10 dní po prenose .

simonezet
25. apr 2016

@enusamt ahoj mam to aj ja. Chvilu ma striasa zima ako pri zimnici a potom mi je zas hrozne teplo a atak sa to strieda. Tiez mam uplne ladove nohy a potia sa mi. Ale mam pocit, ze sa to zjemnila. Tiez som dost unavena. Podla mna je to z nedostatku zeleza. Urcite je to pre tehu typicke podobne ako su navaly tepla v menopauze. Ved su to hormonalne zmeny😀. Myslim, si ze pohyb ti nepomoze. Skorej by som sa zohrievala teplymi predmetmi pila caj a doplnila vitaminy. Ja osobne si stale menim ponozkya chodim vo svetri ktory si raz obleciem a potom vyzleciem a tak dokola😆

enusamt
25. apr 2016

@simonezet vďaka za info... v pondelok idem ku doktorke, tak jej to spomeniem a uvidím či mi na to niečo odporuči... lebo je to na nervy... môj mi tu chodí v tričku s krátkym rukávom, robí si ľadové kávy a je mu fajn.. a ja sa tu klepeeeem 😀 zimomrivá som bola aj predtým, ale toto je už ozaj dosť... a to nehovorím v práci, nemôžem sa ani nikoho dotknúť lebo všetkým sú nepríjemné moje ľadové ruky 🤐

simonezet
25. apr 2016

@enusamt ja mam tiez ladove a lepkave ruky, ale vravim si ze pokial nevraciam nonstop tak toto je v pohode. Mne este velmi dobre robi horuci kupel so solou eukalyptovou. Ale fakt ze horuci😆

katinka4
25. apr 2016

@veronikax ahoj , čítala som tvoj príspevok kde si spomenula že si navštívila dr. potom čo ti ms meškala viac ako týždeň a aj napriek tomu si bola len v 3 tt . Ja som bola v Stredu 20.4. a povedala mi že som v 5tt. ale dátum pôrodu stanovila na 24.12.2016 to mi ale vychádza na 6 tt. Nevieš mi poradiť ako sa to počíta? Podľa poslednej ms /25.2. /sa vôbec nemôžem riadiť lebo to by som musela byť už v 9 tt. Obávam sa toho či to nieje priveľký skok 4 týždne rozdiel aj keď moje cykly boli od 31- 44 dní.

anela14
25. apr 2016

Ahojte babulky...pripajam sa aj ked som u lekara este nebola.chystam sa o tyzden.Viem to len od dnes 2// .drzim palce 🙂

elza_
25. apr 2016

@anela14 gratulujem a pohodove tehulkovanie prajem 🙂

fialka77
25. apr 2016

@anela14 pripajam sa ku gratulácii! Vela radosti s tehulkovaním 🙂

anela14
25. apr 2016

@fialka77 dakujem 🙂 som dost v soku

evickova
25. apr 2016

Ahojte, tak aj sa pridavam k vam, teraz som v 5 tt, lekarke zavolam trocha neskor.

simonezet
25. apr 2016

@evickova 😆takze rodime spolu

19871987
25. apr 2016

Ahojte 😉

ikushik
25. apr 2016

ahojte,ak my dnes kontrola 🙂 6+6tt a tp 13.12 🙂 bola akcia srdiecka 🙂 dalsia o 2 t

evickova
25. apr 2016

@simonezet mozno, ze sa trafime do toho isteho datumu, drzme si paste, aby vsetko bolo v poriadku 🙂

veronikax
autor
25. apr 2016

@katinka4 ahoj 🙂 My sme mali jediny sex 6.3 potom 18-19.3 som mala asi uhniezdenie. Nasla som si kvapku ako na ms...a potom uz nic 🙂 To bolo 3-4 dni pred ms 🙂 Takze sa mi aj neskor uhniezdilo 🙂 Nastastie lekarka brala vek babatka...nie podla poslednej ms....ale podla babatka...ako vyzeralo na uzv 🙂 Od 4 alebo 5 tyzdna....uz aj na sone vyskoci vek babatka....do vtedy ukazuje len hviezdicky 🙂)) Aspon na nasom sone 🙂 Tie prve tyzdne ani nie su tak dolezite .... srdiecko vykukne skor ci neskor 🙂 Presne meranie....a vek babatka odhaduju medzi 10-12 tyzdnom ;) Ja som mavala 31-33-35 cyklus 🙂 Este ze som vedela...kedy sme mali sexos ... lebo primarka ma strasila...ze nemoze byt babatko take male podla ms.... ale moja Dr.hovorila...ze v tomto pripade sa treba riadit inymi vecami 🙂))) A mala pravdu ;)

veronikax
autor
25. apr 2016

@katinka4 aaa podla coho vypocitavaju ... tak bud podla tej ms... u nas primarka ma take koliesko 🙂)))))) papierove a na nom stale nieco prepocitava 🙂))) Alebo ci im pc vyhodi podla sona..termin ?? 🙂)) Neviem 🙂

zlatarybka29
25. apr 2016

Baby uz ste oznamili rodine ze ste tehu???moja nereagovala ako som cakala ☹

sugarfree999
26. apr 2016

@zlatarybka29 az o mesiac oznamim, ked pricestujem na Slovensko, lebo teraz cez Skype to nechcem riesit. A v com tvoja rodina reagovala inak? ☹ to ma mrzii

zlatarybka29
26. apr 2016

No mam segra starsie tie uz maju deti tak tie sa tesia so mnou, otec ten hlava v smutku reci ze co si myslim ako mi bude doma s ciernym deckom ak ma opusti Rodney ze budem potom nariekat, bracho to iste a mame som este nepovedala...chcela som v maji ked dojdem domov ale myslim ze bude potrebovat cas na predychanie tak jej to oznamim dnes alebo zajtra ked budeme na skype :D snad sa ukludni pokym pridem domov...mam pocit ze idem sama proti vsetkym a neviem preco slovac ma komplexy stale ze slovak so slovenkou a nic ine ☹ trochu mam obavy ale nechystam sa domov uz som v londyne 5 rokov a svoju buducnost na sr nevidim ☹

simonezet
26. apr 2016

@zlatarybka29 ahoj, babatko je to najkrajsie na svet, aj ked je tazke ze ta rodina nepodporila, sustred sa len na seba a na mimi, urcite ti prinesie viac radosti ako trapenia ;). Ved cernosi su dnes civilizovani (teda tak som pochopila ;)). Je mnoho takych parov a pekne funguju, urcite sa pre to netrap. Pozri moj muz je Slovak - ale vyzera ako cigan, ked bol maly tak vyzeral ako keby ho mama z ciganskej osady vzala :D. Takze ja si tiez nevyberiem :D, mozno sa ma ludia na to budu pytat co ma nepoznaju, ale mne je to jedno. A ty sa netrap, ale sa tes ;)

zlatarybka29
26. apr 2016

@simonezet dakujem ja sa hrozne tesim aj pritel 🙂 jj budeme mat malu mliecnu cokoladu 🙂 priatel neni cierny cierny je mixnuty ako keby aj on trochu 🙂
Horsie je ze bol velmi sikovny a ma uz ma deti z predchadzajucich vztahov co nasi nevedia prekusnut...popriom kolko ludi v nasej rodine je rozvedenych a maju napr 2 deti od 2 rozdielnych muzov...ale fakt ze cernoch z jamajky s detmi uz neznie najlepsie :D nasi si asi myslia ze je to stary typek s dredami nonstop vyhuleny ala bob marley :D