Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@simonezet no bodaj by si mala pravdu 🙂
@zlatarybka29 juuuuuj mas Jamajcana ??? 🙂)) Uuuuzasne 🙂))) Keby mne dcerka povedala....ze bude mat dieta s cernochom a este Jamajcanom....tak oslavujem cely zivot 🙂))))) Je mi luto ze zareagovali takto....mozno si myslia ze to skonci ako s predoslou co uz ma deti. Ale ak neskusite....nezistite 🙂 Vacsinou slovaci....ktori nerobili v zahranici....su pribrzdeni. Nechcem nikoho urazit....aleee vidno rozdiel v spravani 🙂 Samozrejme ze su aj vynimky 🙂)) Tak ja sa na vasu mliecnu cokoladku velmi tesim 🙂)))) :-* Mam par cernochov kamaratov ... a ludia by uz mohli prestat mat predsudky 🙂))
@zlatarybka29 ahoj netráp sa tým že rodina ma voči tvojmu priateľovi predsudky - asi ho nepoznajú . A my ľudia sme už raz taký a to platí o všetkých národoch.Napríklad o Slovákoch si myslia že všetci žijeme v osadách a namiesto záchodu máme latrínu. Takisto my si myslíme že každý tmavý alebo čierny je moslim a terorista s mnohými ženami a deťmi ... Ak tvojho priateľa rodina nepozná, je asi ťažké ich presviedčať o opaku . Ale nezúfaj ,keď sa bábo narodí hneď ich presvedči že na farbe pleti a miesta kde si sa narodil vôbec nezáleží pokiaľ si človek ktorý iným neublíži 🙂 😉
@zlatarybka29 Viem o čom hovoríš :-/ Ja som mala to šťastie, že moji rodičia mojho manžela prijali veľmi vrúcne, ale napríklad stará mama ho dodnes neakceptuje a ani na svadbu mi neprišla. Neriešim to ale, nekomentujem, nevysvetľujem. Bohužiaľ veľa Slovákov má xenofóbiu a myslím, že je to v nich tak hlboko zakorenené, že nemá zmysel snažiť sa im rozširovať obzory. Snáď ďalšia generácia bude otvorenejšia novým veciam 🙂
Každopádne želám ti veľa pozitívnej energie, lebo ti ju bude treba. Keby sa to dalo, pošlem ti krabicu hrošej kože v spreji, nech sa ňou riadne obrníš 😀
Tak som sa prave vratila od lekara. Povedala som mu,ze som v 5tt a teda xi ma vysetri a potbrdi tehu. A on ze este je to len 3tt a ze az o 2 tyzdne ma vysetri,ale ze zajtra rano mi vezme krv. Tak som chvilu ostala zmatena z tych tyzsnov:/. A to som si naivne myslela,ze uz nejaki bodecku tam uvidi
Predsudky vzdy boli aj budu 🙂 Pozri, ja mam cerstvych 40 a cakam dvojicky po umelom oplodneni - ako myslis ze bude reagovat okolie, ked sa dozvie....? Ale keby som na to mala pozerat, tak si sen po dalsom babaku nikdy nesplnime @zlatarybka29
@mauerka Moja svokra mala 43 keď mala švagrinú 😀 neviem ti povedať, ako reagovalo okolie ale malá je tu (jej to ostalo aj keď má 18 😀 ) Úprimne ti poviem, že ako vidím svokrovcov po 60 s 18-tkou doma, nechcela by som to tak ale keby to tak bolo, tak by som to zobrala, že dobre 🙂 Tak blahoželám k detičkám, asi ste ich chceli keď si bola na umelom 🙂
@mauerka asi fakt je to aj od prístupu. Ono je to tak nejak, že ja si myslím, že už by chceli mať aj svoj dôchodcovský program 😀 ale nemyslím si, že by niekedy oľutovali, že ju majú alebo niečo také 🙂 Len tým, že staršie deti už nie sú doma a už pestujú aj vnúčatá. Ale zas, to je to, čo vidím ja lebo som sa ich vlastne na to ani nepýtala 🙂 Ako hovorím, tak by som to neplánovala ale keby to tak bolo, tak by som to prijala. Inak ich aj trochu obdivujem 🙂
@simonezet aj u mna berie lekarka realny vek babatka...a nie podla poslednej ms 🙂 Ale aj v 3 tt by videl len bublinku a taku tenulinku ciarku 🙂) Ja som tak mala 🙂 v 4 tt uz bola z ciarky gulicka 🙂)) Ak ti potvrdenie tehu nesuuuri....tak v pohodicke 🙂 Potom aj tak budes musiet dojst...koli srdiecku aby ste videli 🙂 Niektori Dr.nerobia radi casto UZV 🙂
@veronikax asi ten moj to nerad casto robi. Bola som dnes na krvi a zajtra budu vysledky. Ale ja samozrejme tehu som, len mi to potvrdi. Skor chcem vediet ci je to vnutro alebo mimomater. Sa modlim, aby tam bolo naozaj babo. A este k tomu mam aj pocit, ze to bude chalan😆ale to si uz asi namyslam
Ano spravila som 5 testov a stale tmavli. Vcera totalne kolajnice
Caute krasky, pridavam sa aj ja k decembrovym cakankam a dufam, ze nam to vsetkym dobre dopadne 🙂 od posledneho menzesu som "kalendarovo" som od dne v 8-om tyzdni, ale lekar mi pred tyzdnom podla sona urcil 6-ty tyzden. Priznaky mam uz rozne, najviac momentalne nevolnost, ale tu este nastastie zazehnam bananom 🙂
Ahojte dievčence. Dnes som bola na poradni a bábätko je krásne veľké na deviaty týždeň,len mu nevidel akciu srdiečka. Pred týždňom som bola a vtedy krásne videl srdiečko. Povedal,že pár krát sa mu stalo,že je maličké zle otocene,ale nedava mi niaku nadej. V pondelok idem na kontrolné sono. Nepočuli ste o podobnom probléme? Mám nádej,lebo sa asi zblaznim.
@veronikax ok dakujem ti. Chcela by som to povedat mojim rodicom tento pondelok. Mam totiz statnice, ktore dufam urobim a ked mi budu nukat alkohol tak sa z toho nevyvlecem ale sono mi budu robit az o 2 tyzdne. Tmavli v priebehu tyzdna. 12 dpo ho bolo ledva vidno a 19 dpo bol tmavy ako testovacia
A podrasto. 8+4.Aj doktor bol akosi zaskočený. Povedal,ze momentalne viac mi nepovie.V pondelok idem na kontrolu.
Prvy je 12 dpo. Tam je to uplne slabunke a posledny kazetovy je 19dpo.
@bridzit2 fuha...tiez si myslim ze po 2 potrate ste mali ist na vysetrenia....a pri 3 tehu automaticky progesteron.... zvlastny lekar...na co caka ?? Aku mate krv s manzelom .? Viete ... ? 🙂 Ja budem drzat palce...aby bolo naozaj vsetko v poriadku 🙂 Ved to ze podrastlo je dobre znamenie ;)
@simonezet bolenie maternice je v poriadku 🙂 ja to mam dodnes 🙂) ach...tie zelene testiky nemam rada 🙂)))) Ale neboj sa....babatko je isto tam kde ma byt 🙂)

@zlatarybka29 to je take porekadlo, nove topanky vzdy tlacia, ale casom povolia. Zvyknu si neboj nic 🙂 dieta ich obmakci 🙂