Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 my ideme zajtra na kontrolu k rehabilitacnej, cvicili sme vojtovku, lebo bol hypotonicky a sam sa posadil, az ked sme zacali cvicit. vtedy sa zaroven posadil a o par dni aj postavil. teraz lieta po kolenach ako raketa, ale v podstate prestoji na nohach cely den. najviac skusa chodit, ked ho lakame na chrumku, vtedy prejde okolo celeho stola 😀
inak, ja som mala 3 cisarske, prve 2 akutne a 3 ti samozrejme uz planovany. druhy som normalne rodila, dopredu nebola indikacia na Sc, lenze som ju rodila 3 dni, tak musela von cez brucho, uz boli slabe ozvy. pisem to len preto, ze druhy nechavaju este normalne porodit, samozrejme ak tam nie su problemy a podla toho, preco si mala prvy sc. ja som vlastne prve dva porody mala rovnake a to bol rozdiel 10 rokov.
@adka31 v nitre vraj robia automaticky cisarak a otehotnela som presne 13m po prvom tak uvidime,no ja som rodila "len"jeden a pol dna a stale na spic prsta tak fofry pre nepostupujuci porod 😀 kedy sa posadil?my sme necvicili a nechodili na rehabky ale samko sa zacal plazit 10.12. Cize 4dni pred 10m,v ten densi aj sadol a postavil sa a 19.12.zacal stvornozkovat,dakedy v januari chodit okolo nabytku ale len tak vselijako,teraz asi dva tyzdne chodi tak lepsie a pyta si moje ruky alebo s tym choditkom co sa tlaci trosku prejde ale neriesim,ved on sa rozbehne ked bude spravny css 🙂
@cukrik580 posadil sa niekedy v januari, po 5 dnoch cvicenia, cize mal viac ako 11 mesiacov. mozem povedat, ze ten jeden cvik co cvicime je max. ucinny, pritom ziadna veda. jasne, ze si svoje odreval ako by ho z koze drali, ale bolo to treba, fakt mal slaby chrbatik. on sa nechce dat chytit za ruky, len sam popri nabytku, akonahle ho chytim, ide do sedu. vsak uvidim, co nam zajtra povedia, ale ja vidim velky pokrok 😜
No,pekne...ja som velakrat na toto tu myslela,ale neni uz casu..vecer som rada,ze je klud...nasa Hanina je velky richtar..vyprava uz takmer vsetko ,opakuje o dusu...aj uz zacala chodit..no je u nas velmi zivo...🙂 🙂 🙂 a vy??citam tu nieco o druhom babatku??? ;);) ;)
nuz dievcata, ked ste odisli do sukromky, tak ste zabudli 😀 😀 😀
Ahojte babule, v 1. rade gratulujem tehulkam 🙂 Nejak sa mi sem neuchadza chodit, mala som hrozne bolesti chrbta asi z malej, ze ju stale nosim. Mame 5 zubkov, chodi len okolo stolika. Stale sa na mna stvera, ale to urcite poznate.. Kojime sa +- 5 krat za noc. Rada pozera Masu a medveda v rustine 😀 . K narodkam mala i taku tortu, velmi sa jej tesila. Inak ochutnala 2 susta a viac nechcela.
Gratulujem všetkým tehulkam a zároveň vás aj obdivujem....ja pri tom mojom zivle ani nemyslím na druhé 🙂
@cukrik580 ahojky,mozem sa ta spytat,ty si otehu popri kojeni? mas aj mrchu uz? a ako casto kojis este? prepac,ze sa tolko pytam,ale chceme tiez dalsie babo,tak zbieram info,ci je to mozne v mojom pripade,kedze este casto kojim a nemam mrchu...ak budes mat cas napis,vopred dakujem 😉
no veru,ani nasa Lula sa netvari ze chce prestat s kojenim...niekedy cez den pocas hry si musi ucucnut a pokracuje dalej,ak jej nedam tak mrnci...a ani my nechodime..myslim ze tak skoro ani nebudeme😃😃
mame 4zuby,dalsie tehu aj by som chcela,ale nemam odvahu po tom predoslom...bojim sa zeby som musela lezat zasa v nemocnici a zeby som mala zas predcasne kontrakcie,co by ta piskota sama robila..keby som nemohla byt s nou...
dufam ze ste mali dobre sviatky a samozrejme tehulkam prajem pohodove tehotenstvo!
Ani my nechodime a dlho este nebudeme, zatial skusa samostatne bez drzania stat, inak chodi okolo nabytku. Zuby ze 1 prerezany, 1 napoly a 1 spic. Tiez sa kojime asi 3x denne, v noci tak zo 2x. Ale vobec nie je taky, zeby mi natahoval tricko, alebo sa dopytoval mlieka. Papa dobre, ale na Velku noc dostal brusnu virozu, vracal, hnackoval, schudol a od neho sme to dostali komplet vsetci. Navarene, napecene a skoncili sme na ryzi. Aaaaaaaaaa!
Gratulujem tehulam, ja riesim pravy opak. Mam prisny zakaz otehotniet ( co samozrejme v mojom veku a pocte deti a cisarskych nepripada do uvahy ). Tak idem na to radikalne a navzdy. Majte sa 😉
Ahojte.gratulujem tehulkam🙂

@bea00 dakujem krasne :-* ja si ta pamatam trosku 😀