Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
No vidis,tak zas to potiahneme spolu...🙂
Ake ste zlate, prajem Vam to 😉 mat surodenca je super, my sme so sestrou iba o rok a boli sme vzdy ako dvojcata. Vlastne sme 3 sestry, ta posledna bol milacik po 10 rokoch a teraz mame vsetky tri babatka v rozmedzi 7 mesiacov. Ked sa stretneme, tak je veseloooo 😜
@majaon dudloval len asi 3-4x on taha jak o dusu aj ked sa budi čo 20minut 😀 vies co ako kedy,niekedy kasu,niekedy chlebik,ked ma neskoro olovrant tak nic,teraz mal len palicky lebo po 6 dojedol jablcko a tak vselijak 😀 a je uplne jedno co a kedy papa,skor sa budi podla splnu,novu,zubov,sopla....dnes bol napriklad hore len o 4 a to ho uspaval tato bez prsa... 🙂
@cukrik580 tiez sa ho snazim tak zasytit aby nebol ani hladny,ale ani brusko zatazene na noc...asi to fakt nebude tym papanim...uz som citala vselijake sposoby a rady ako oducit od nocneho,ci celkoveho kojenia,ale nechcem ho nejako trapit a nechat vyplakat,to sa mi zda krute 😒 asi to preberiem este s dokim,chystam sa bud. tyzden na tie tabletky 🙂
ahojte baby,tak uz mame 14 zubkov.cez vikend vysli dve stolicky.chvalabohu ziadna teplota.
Jej baby ako to tu ozilo 🙂 Nas Filipko ma zatial 6 zubkov, samostatne chodi od roka, ale rozpravat nerozprava vobec, iba obcas mama, ale fakt malo. Poslednych par dni ho ja vobec nemozem krmit, dovtedy usta neotvori, kym mu do ruky nedam lyzicku, aby mohol jest sam. Na jednej strane sa tesim, ze coskoro bude v jedeni celkom samostatny, ale ten neporiadooook 🙂
Jaj baby zavidim tym, ktore este nemate mrchu, ja som dostala mesiac po porode a to poctivo kojim doteraz. Sice uz pomenej, cez den cca 3 x a v noci to mame s kojenim tak, ze mu dam, ked idem spat okolo 23.00 a potom si vypyta okolo 5.00, to si ho dam k sebe do postele, trochu potiahne a spime dalej a uz spolu.
@matabah @cukrik580 tehulkam gratulujem. A tebe
@majaon
@blondi2 dakujeme 🙂
No my rozpravame o dusu,chodime pomalicky s rozbehom lepsie a lepsie asi tak 2 tyzdne...uz ma take hlody,ze kuknem na nu a ona sa opyta: co je? 🙂 🙂 🙂
Rano z postielky : mamina nebuvame uz 🙂 a podobne hlodiky...len sa smejeme🙂
A s tym papanim,no zatial krmim,vonku na travicke sa uz budeme ucit,tam havo pozbiera...a ja budem mat takmer bez roboty 🙂 do novembra,kym bude druhe hadam aj plienky pojdu prec 🙂
@cukrik580 hm ano, asi to bolo po dost dlhej dobe. Ja som tento druhy porod (po presne 3 rokoch od prveho) chcela mat prirodzeny, ale nechceli o tom ani pocut. Prvy porod som nemala indikovanu sekciu, ale akutnu.
@matabah ja sa odplienkovat chystam v septembri. Aj starsieho Samka som odplienkovala v 17.mesiacoch a aj mladsieho tak chcem. Zatial ho na nocnik vobec nedavam, az ked zacnem s odplienkovanim. Baby potom odporucam 7dnovu bezplienkovu metodu, tu som sa o tom docitala na mk a velmi sa mi to osvedcilo.
@adka31 ja tiez neviem z coho mam davat pit malemu. Z flasky s cumlom pit nikdy nevedel. Davam mu vylucne z pohara, par krat za den, ale ked sme niekde mimo tak nie. Mam taku flasku Avent s tvrdym sosacikom, ale pit z nej nechce, iba sa s nou hra, ked mu ju dam, lebo zistil, ze ked ju otoci, tak sa vylieva voda a to sa mu velmi paci. Keby bol smadny, asi by sa z nej aj napil, ale von ju nenosim, lebo ta flaska tecie.
@blondi2
@matabah samko nekeca nechodi,nepapa sam 😀 iba take do ruky co je 😀 vymysla v rovine normalnodti a konecne zacal pit,najprv ten sosak len zuzlal ale teraz uz normalbe pije,sice da max deci za den ale predtym dal pol deci mesacne 🙂 odplienkovat sa budem snazit v lete ked bude moct chodit bez 🙂 dufam ze sa podari 🙂 na nocnik chodi obcas rano a nema s nim problem aj sa vykaka vycika ak uz teda nenalozil do pleny predtym 😀

@cukrik580 poslednu 20.02.....uz to mam iste,len knizku asi az teraz da.🙂