icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

bar12
7. aug 2014

@siska765 ano ked mas zastavene vetry, tak su to neprijemne bolesti ☹ pomoze trochu pomasirovat brucho alebo si posediet na zachode 🙂 mala by sa ti dat rozoznat, ze su to bolesti v bruchu criev nie v podbrusku..a z chrumiek ta kludne mohlo, zjedla si ich nalacno?

lubka1983
7. aug 2014

viete co by ma zaujimalo???co je zo zakladatelkou tejto temy ako sa ma....uz to tu niekto spomínal.....a nejak to nepotrebujem,ale uz davno som sa pytala o pridanie do sukromky a nic nikto,ved nevadí ja som rada aj tu..

siska765
7. aug 2014

@bar12 vcera vecer tesne pred spankom tie klasicke arasidove komunisticke 🙂 ale najlepsie,no ale ako tak vidim dam im uz pokoj,asi pekne kvasili 🙂 cely sacok som ztiahla sama 🙂 ale zas to je taky malicky sacok 😉

siska765
7. aug 2014

@lubka1983 noooo,to nik netusi,snad je vsetko ok, ale mohli by sme si nejaku sukromku urobit aj same ci to nejde?

lubka1983
7. aug 2014

@siska765 urcite ide...aspon iny neuvidia o com,ci??a ked sa niekto ohlasi tak ju pridame

bar12
7. aug 2014

@lubka1983 @siska765 baby napiste @nikushka1, ona vas prida.. 🙂

siska765
7. aug 2014

@lubka1983 jasne super napad 🙂

bar12
7. aug 2014

@siska765 ano viem presne ktore 😀 moze byt, treba opatrna s potravinami, ktore nafukuju a ked, tak v malom mnozstve nie nalacno ale po jedle.. Mne byva priserne po hrozne, ale nedaj si, ked mas chut 😀

siska765
7. aug 2014

@bar12 no nam rastie na zahrade ,takze ked bude urcite sa ho prejem 🙂 domace je super

lubka1983
7. aug 2014

@siska765 ides jej napisat nech nas prida??

bar12
7. aug 2014

@siska765 mi hovor 🙂 teraz sa ovocia neviem dojest, kedze na zac tehu som ho vyvratila ☹

siska765
7. aug 2014

@lubka1983 napisala som

siska765
7. aug 2014

@bar12 brucho mama ako balon 🙂 uz nech aspon pohyby citime 🙂 lenze to si este pockame,aj ked niekedy... mam pocit ze sa tam cosik hmyri 🙂 len ci to nebudu skor moje uzasne creva 😀

bar12
7. aug 2014

@siska765 no este asi hej 😀 ja som pri prvom citila v 16tt ale az ked sa tie pocity opakovali a trvali tyzden som si vydedukovala, ze uz su to pohyby 🙂 lebo je to na zaciatku fakt len take steklenie 🙂 bublinky 🙂

siska765
7. aug 2014

@bar12 to ano ja som dnes zacala 15tt ,vecer ked kukam telku si prikladam jemne ruky na podbrusko ,lebo ono este vlastne nie je v celom bruchu,a cakam ci sa nieco zahmyri,ale ved snad to raz pride ,ked to budeme najmenej cakat 🙂

bar12
7. aug 2014

@siska765 juuj takto na brusku to si este pockas, kym zacitis 🙂 aj ked budes citis vnutri pohyby, zvonku nic 🙂 ale aj to pride 🙂

siska765
7. aug 2014

@bar12 ahaaaaaaaaa tak to ty si citila len vo vnutri na ruke prilozenej absolutne nic?

bar12
7. aug 2014

@siska765 anooo, cisto len vo vnutri take steklenie v podbrusku 🙂 stena maternice je este pevna v porovnani s pohybmi babatka.. Az ked bude napnuta viac, tensia a babo silnejsie, ze urobi taky pohyb, ktory budes citit na ruke zvonku, nechcem trepat v kolkom, lebo si to uz nepamatam, ale asi az tak od siesteho mesiaca 🙂

verbal
7. aug 2014

@lubka1983 ty si trdlo... jasne, ze ta pridame -bude nam potesenim! @nikushka1 trosku sa nam to vymlko z pod kontoly, ale uz mame otaze v rukach!

verbal
7. aug 2014

@bar12 kde ti spi maly s vami v izbe?

bar12
7. aug 2014

@verbal nieee, daj pokoj 😀 od roka je vo velkej posteli vo vedlajsej izbe 🙂

siska765
7. aug 2014

@bar12 no pekne 🙂 a to sa ma svokra vypytuje kazdy jeden den pomaly ,ze uz citis?uz mi to ide na nervy ved som nedavno zacala len 4.mesiac.ach jaj a to sama odrodila 3 deti,ale zas 34 rokov dozadu takze vtedy technika o nicom,nikdy nebola ani na sone takze to chapem 🙂

verbal
7. aug 2014

@siska765 my sme len svokre oznamili, ze cakame a uz sa pytala na pohlavie! svokry su svokry... 😀 😀

verbal
7. aug 2014

@bar12 mna to len teraz caka ho po lete odstahovat... ku sestre do izby!

bar12
7. aug 2014

@siska765 ach svokry.. Zrejme jej uz pamat nesluzi no..to poznam..mna sa zase pytala dva krat do mesiaca, ci uz som tehotna... Pri mojom 36 dnov cykle.. To tiez nastve, ale co s nou, uz som jej mala chut kalendar kupit..

siska765
7. aug 2014

@bar12 to je to ,ze aj ked sa jej nieco opytam ,tak nevie,nepamata,vsetko je cudne,tak sa radsej nepytam, tu na fore su nove infosky ,takze ideme s dobou 😀 vsak co ja mozem chciet aby si 65 rocna zena pamatala 🙂 hlavne nech nech su dobre babky 🙂

bar12
7. aug 2014

@verbal to zvladne, ale ja som toho nazoru, ze cim skor, tym lepsie.. Ja sa zase odhodlavam ho naucit sameho zaspavat, to este len bude boj!! ☹

nikushka1
7. aug 2014

baby ktore chcete pridat do sukromky napiste mi ip alebo cez ten zavinac nech mi prijde upozornenie.uz moEm pridavat aj ja takze samozrejme vas vsetky pridam len ked neposlete ip alebo nenapisete cez zavinac tak nemam ako vediet ze chcete pridat.teraz som cez mobil tak vas pridam vecer

bar12
7. aug 2014

@siska765 ano presne tak a nech nie su premudrele a nestaraju sa 😀

verbal
7. aug 2014

@bar12 no mne sa paci, ze spi s nami v izbe, ked bol mensi tak aj s nami v posteli... ale teraz je cas urobit miesto pre Matilda! 😀