Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
viete co by ma zaujimalo???co je zo zakladatelkou tejto temy ako sa ma....uz to tu niekto spomínal.....a nejak to nepotrebujem,ale uz davno som sa pytala o pridanie do sukromky a nic nikto,ved nevadí ja som rada aj tu..
@siska765 anooo, cisto len vo vnutri take steklenie v podbrusku 🙂 stena maternice je este pevna v porovnani s pohybmi babatka.. Az ked bude napnuta viac, tensia a babo silnejsie, ze urobi taky pohyb, ktory budes citit na ruke zvonku, nechcem trepat v kolkom, lebo si to uz nepamatam, ale asi az tak od siesteho mesiaca 🙂
baby ktore chcete pridat do sukromky napiste mi ip alebo cez ten zavinac nech mi prijde upozornenie.uz moEm pridavat aj ja takze samozrejme vas vsetky pridam len ked neposlete ip alebo nenapisete cez zavinac tak nemam ako vediet ze chcete pridat.teraz som cez mobil tak vas pridam vecer

@siska765 ano ked mas zastavene vetry, tak su to neprijemne bolesti ☹ pomoze trochu pomasirovat brucho alebo si posediet na zachode 🙂 mala by sa ti dat rozoznat, ze su to bolesti v bruchu criev nie v podbrusku..a z chrumiek ta kludne mohlo, zjedla si ich nalacno?