Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@zvolsiinylogin ja tiez utorok ale buduci tyzden,tak drzim palce 🙂
@zvolsiinylogin ahoj, dnes mas lekara ze? daj vediet ako si dopadla, dufam ze ta poriadne pozrie, stale sa na teba nieco lepi...a nech je mimco v poriadku 😉
Ahojte baby, mozem sa pridat? Podla ms mam termin 21.2, podla dokyho a crl uz 16.2., takze koncim trinasty tyzden. Chcem sa Vas spytat, ci este stale mavate slabe bolesti v podbrusku ako pred ms... Pamatam si, ze pri prvom tehu som to mala uplne na zaciatku a potom na konci ale neviem, ci som to mavala aj takto na prelome trimestrov... Posledne dva tyzdne tak kazdu druhu noc, niekedy aj cez den...
ahojte tak som medzi vami moj termin je 23.2.2014(na moje 25. narodeniny 🙂 ) porodnica myjava,je to niekto taky ?? alebo aspon niekto okolo tohho terminu ?
@zu_zi ja som na tom podobne, termín mám 23.2 ale bolesti bruska mávam a dost. Asi to je normálne 😉, ved rastieme 🙂, snazím sa to velmi si nepripústat a nerobit paniku, hlavne v pokoji: vylozim nohy, prechádzka a tak, hlavne aby ta kríze neboleli, potom verím, že je vsetko tak ako má 🙂 😉 . prajem vela zdravíčka a bezproblémové tehotenstvo.
@lubka1983 16.7. teda okolo 10tt, a toto som nasla na nete Počas posledných rokov sa u nás rozšírila možnosť testovania v prvom trimestri. Systém vyšetrení sa nazýva kombinovaný test a môže byť alternatívou tripple testu. V 10. týždni matke odoberú krv, z ktorej sa sledujú iba dve hodnoty (PAPP-A a bHCG). V 12. týždni nasleduje ultrazvukové vyšetrenie.
dievcata, pridavam sa, termin 11. februar 🙂

@siska765 nie.....upravilo sa to samo.... 😠 ja idem v utorok...