Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@rebeka33 no neviem,moj ma taketo postupy, oni nebravaju ani na HCG,pytala som sa na to sestricky ze kedy a ona vravela ze vzdy takto bravaju krv,az po tom 16tt.a je to v podstate jedno, ved aj tak by som s tym nic nevyriesila.moj zase robi vselijake ine vysetrenia napr. aj mi zmeral AC -obvod bruska-u maleho a ine veci, co som zas nepocula ,ze sa bezne robieva.hmmm, kazdy ma iny postup, hlavne nech to dobre dopadne nam vsetkym 😉 ved ja uz idem zajtra na tie testy a konecne po 4 tyzdnoch uvidim drobciaka 🙂
@zvolsiinylogin uz som aktivna 😉
ahojky ja sa velmi ospravedlnujem, ze som tu nebola skoro 2 mesiace, mame velmi tazke obdobie v rodine , vazne zdravotne problemy ( nie moje) tak som bola z toho mimo, že ma ani nenapadlo ist na net, potom sme boli 2 tyzden na dovolenke, nech sa trosku psychicky zotavíme a konecne som sa odhodlala ist trosku aj sem, medzi ludi. Takze musim ist pocitat co sa tu dialo, vela veselých aj smutných veci. Mrzí ma ze niektore babinky tu uz nie su ☹ ten zivot to je .... no treba bojovat. Mz co sme ostali vsetkým prajem veeeeeeeeela zdravia a aj malickym tvoreckom pod vašim srdieckom. 😉 😉
ahojte kocky, este jedna otazka, teraz pozeram ze tu na koniku su okrem tejto temy este otvorene 2 dalsie Februarovky 2015 a Februarovky 2015 🙂 no a teraz neviem kam prispievat, co citat, to sa kocky porozdelovali do skupin, alebo ako? som z toho jelen 🙂
ahojte, tak ja som dneska absolvovala poradňu a videla som naše bábätko. Bol to naozaj krásny pocit. Tiež som objednaná na druhé odbery v 16tt. Prvé som absolvovala v 10tt. Pri prvom tehu mi robili odbery len raz v nejakom 12tt, ale tak stále sa niečo mení. Za foto bábätka som platila 2 eura, no manžel sa fotke neskutočne tešil 🙂
baby, ktorá máte termín 3.2??
ahojte, takže sme z dovolenky doma. Vo štvrtok som bola na prvé odbery; brali mi cca 4-5 ampuliek; robil aj sono, bábo sa má dobre, aj hematóm už zmizol.
Najbližšia poradňa s ďalším odberom ma čaká 11/9; to budem 15tt+5. Bruško už začína rásť. ..
Pekný víkend všetkým 😉
Ahoj kocky, tak to vyzera ze budem vo vasej skupinke 🙂 Aj ked mne lekarka dava termin na prelome mesiacov cize od 27.2 do 9.3. 🙂 Planuje niektora z vas rodit v satci tak ako ja? 🙂
Ja idem rodiťdo Šace, nad inou pôrodnicou ani neuvažujem. Jeden pôrod som tam absolvovala a bola som nadmieru spokojná, tak uvidíme teraz 🙂
🙂
ahoj nikushka1 pridala by si ma prosim aj do sukromnej skupiny? 🙂 dakujeeem
ella48 a kedy mas terminy ty? ci sa stretneme v satci 🙂
@silvikaaa1 ja mám termín 23.2., tak uvidíme, ak budeš rodiť skôr a ja neskôr, tak možno sa stretneme 🙂
@silvikaaa1 ahoj, aby to dany uzivatel videl, musis mu dat pred meno zavinac, inak nema v upozorneniach, ze mu niekto pisal 🙂
Ahojte dievcata, ja mam termin cca 8.2 . Chcem sa vas opytat, nakolko si to uz presne nepamatam, od ktoreho do ktoreho tt sa robi ten morfologicky UTZ? viem ze okolo 20 tt. aby som sa stihla este objednat na UTZ. dakujeeeem vam kocky 🙂
ahojte, poprosím o pridanie do súkromnej skupiny; ďakujem
@zuzanka9999 od ukonceneho 20tt do ukonc 22tt 🙂
@silvikaaa1 @forgiven pridala som vás do súkromnej témy.
@zuzanka9999 ahoj no ja tiez idem na neho a to buduci tyzden co budem presne 20+6tt a na to sa musis ty objednat?ja som myslela ze ti ho urobi automaticky na poradni a potom okolo 24tt sa zas robia testy na cukrovku a ine veci.
Ahojte,ja mam termin 19.2, no budem mat planovanu sekciu takze to bude skor.Pojdem na Antolsku
@siska765
@zuzanka9999 morfologicky nerobia v poradni.Je to UZV,ktory nema kazdy lekar.Ja idem do Pezinka 17.10. Budem presne 22+1
@siska765 a este som chcela.Morfologicky nie je povinny.Preto sa musis sama objednat a zaplatit.Ja platim v Pezinky 60€ + mi hned urobi 3D a 4D za 30€.Cize spolu 90€.Podrazili.V 2011 som platila 70€ :/ Inak morfologicky nie jenutny u kazdej rodicky.Ide o to,ze sa pri nom daju zistit vrodene vady.Napr.aj kvoli Downovmu syndromu netreba hned odoberat plodovu vodu.Ja som bola pri prvom tehu,lebo som patrila medzi rizikove po MA v 2010 a teraz idem,lebo mam o dva tyzdne 35.O o na morfolovicky inak netreba,len ak by z krvy vysli nejake podozrenia
@bar12
@siska765
@katarinka289 dakujem baby, uz som sa telefonicky objednala 🙂
@katarinka289
@zuzanka9999 ahaa, no mne kamoska nieco spominala ohladom toho 3D ci 4D , ze bola v 7.mesiaci v Ziari nad Hronom, na to sa objednala ,to ano,ale aj moj gynekolog robi aj 3D aj 4D ved sa ho opytam o tyzden na poradni 😉

@lubka1983
@siska765 dost ma to prekvapuje. Mne uz brali krv viac krat. Raz na choroby,a krvnu skupinu potom na prvotrimestralny skrining +usg podrobne a dnes som z bola na triple,cize druhosemestralny skrining a este idem na jedno podrobne usg v 20tt. Som uz sice stara korcula tak mam vyssie riziko, ale aj tak bz ste mali trvat na vysetreniach. Moj nazor.