icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

siska765
11. sep 2014

@katarinka289 ja mam triple testy aj screeningove testy v 12tt ok,aj merania,tak uvidim

katarinka289
11. sep 2014

@siska765 v 12tt sa zistuju len tvoje choroby...zltacka,aids,syfilis...v 16tt z trippel testov sa zistuje moznost vyvojovych vad ...ja som prave dnes bola u lekarky,lebo mi z trippel testu vyslo zvysene riziko na Downov syndrom.No neverim tomu.V 12tt pri UZV uz minlekarka ukazovala nosovu kosticku a povedala ze aj tekutina na zatylku nie je ( to su dva znaky Downa.Deti s Downom tu kosticku nemaju) Zajtra sa obkednam na genetiku

siska765
11. sep 2014

@katarinka289 no to sa mi nejako nezda s tym 12tt ,lebo mne brali krv az v 16tt, v 12tt robil komplet merania,CRL a podobne a vsetko presne sedelo na dane tyzdne.Tripple testy tiez ok vsetko negativne ,este som sa to dnes pytala gyndu aj sestricky,ved uvidime co mi bude robit na buduci tyzden to budem koncit 21tt ,ak bude vsetko v poriadku aj nadalej asi ani nepojdem na nejake ine vysetrenia.Podstatne ze Down a ine vrodene vady ma clovek ok,moj mi uz aj raz zo zvedavosti robil 3D aj 4D na chvilocku v tom 16tt lebo sme chceli potvrdit pohlavie 🙂 neboj ,citala som tiez ze tripple testy pozitivne neznamenaju hned ze je dietatko chore, iba tolko ze moze byt zvysene riziko ale nic to nezarucuje.urcite vsetko bude ok,musi,musime im verit-nasim drobcom 😉

lubka1983
12. sep 2014

@siska765 ahoj tak aj ja mam triple v poriadku...vcera som mala poradnu..sono nerobila len ozvy sme pozreli takze mame v brusku stale prekvapenie

siska765
12. sep 2014

@lubka1983 tak super ze ste ok, ja idem na buduci tyzden, tiez uz som zvedava ako po mesiaci vyrastol 🙂

siska765
16. sep 2014

@lubka1983 ahoj,co mate noveho?uz su nejake prve kopanceky? 😉

cenculinka
16. sep 2014

Ajojte dievcata...po dnesnom.sone v maryine u grochalu cakame s istotou Oskara 😀 je sice o 4 dni.mensi nez hovoria tabulky,no vyzera byt zdravy 🙂 prvy syn ma vrodenu srdcovu vadu 😖 na to nam tiez prisli v martine ked som bola tehotna

cenculinka
16. sep 2014

@katarinka289 chystas sa na amnio kvoli tym tripple testom?

zvolsiinylogin
16. sep 2014

@lubka1983 za kolko si mala vyhodnotene tripple? to je aj na razstepy?

lubka1983
16. sep 2014

@siska765 ahoj.ale kde ze pohyby???netusim co to je...a si myslim ze je nieco v neporiadku a ani nebudu...serem nato

lubka1983
16. sep 2014

@zvolsiinylogin za tyzden...a neviem..asi to tam je

zvolsiinylogin
16. sep 2014

@cenculinka ahoj, ako ste sa objednavali u grochala? a v ktorom tyzdni sa tam chodi? plati sa kolko?

siska765
16. sep 2014

@lubka1983 aaaaaaaaaaaale prosim ta neboj sa nic,isto budu 😉

siska765
16. sep 2014

@zvolsiinylogin hej za tyzden su vysledky z triple testov, mne kazala zavolat si po vysledky ,ale zhodou okolnosti som si musela ist dat predpisat injekcie tak som sa uz rovno opytala a ze vsetko negativne,tak to je super.a mam to uz zapisane aj v tehu knizke,na vela vela veci veru brali

zvolsiinylogin
16. sep 2014

@siska765 ake beres inekcie? agolutin?

lubka1983
16. sep 2014

@siska765 neverim tomu..je to ignorant

cenculinka
16. sep 2014

@zvolsiinylogin www.femicare.sk tam he cislo na mobil,ak nedviha tak zavola vzfy naspat...ja som bola teraz v 19+2tt na morfologickom za 50€ a pojdem aj v 30tt,to budem platit uz len 30€. Je tam super,on je odbornik a aj mily,nelutujem tie peniaze 😉

katarinka289
16. sep 2014

@cenculinka nie.Vo stvrtok idem na genetiku a 13.10 na morfologicky.Verim,ze je to nepresne,mala som nepravidelnu menstruaciu...32-37 dni,len posledny cyklus pred otehotnenim bol 29.Aj Dr.mi podla sona povedala,ze som neotehotnela v strede cyklu,ale nakonci

siska765
16. sep 2014

@zvolsiinylogin fraxiparine na riedenie krvi preventivne

siska765
16. sep 2014

uzivate niektora magnezium GALVEX 500mg?kolko denne?

jana2223
17. sep 2014

Ahojte, no ja citim pohyby uz asi tyzden, väčšinou vecer a rano ked lezim v klude a dokonca ked mi manzel chyti rukou brusko tak to citi tiez 🙂.

siska765
17. sep 2014

@lubka1983 pouzivala si monitor dychu pri detoch?budes aj teraz?ja sa rozhodujem ci hej ci nie,sice bude stale s nami v izbe

lubka1983
17. sep 2014

@siska765 nie nepouzivala som ani pri jednom a nebudem ani teraz.

lubka1983
17. sep 2014

@siska765 a ja mam tie magneziove tab...galvex 3×1 ale ked zabudnem tak zabudnem

tamarka9
17. sep 2014

@zvolsiinylogin ako sa mas? Uz si sa davno neozvala, co nove? problemy uz presli?

siska765
17. sep 2014

@lubka1983 ja som si tiez dala len sem tam,opytam sa zajtra na poradni ci a do kedy to mozem ,lebo poslednu dobu byvam nervozna ze az

lubka1983
17. sep 2014

@siska765 to mozes po cele tehu...m.yslis ze z toho si nerozna?

siska765
17. sep 2014

@lubka1983 nie z magnezia urcite nie, to bud teraz tymi hormonmi, vsetko ma vytaca,rozculuje,vsetko mi vadi a obcas mi aj hocikde na tele sklbne nerv .to bude isto tehotenskymi hormonmi.Najradsej by som sa odstahovala na nejaky opusteny ostrov kde je krasne teplucko a slnecno,od vsetkych a vsetkeho pokoj.Magnezium by praveze malo pomahat na take veci , i ten nerv sedaci alebo bedrovy klb-neviem co to je ale v zadnej casti zadku v pravej strane a taha sa obcas do noh,pichlava bolest ,mozno mi to magnezko aj to stlmi.ja uz neviem

lubka1983
17. sep 2014

@siska765 ved to ze magne pomaha dost...a nemas problemi s klbami??al.platnickami?

siska765
17. sep 2014

@lubka1983 to netusim,ked som sa na to doktora pytala minuly tyzden, lebo som sa bala aj koli vytoku,tak som radsej isla, ze sa stale citim mokro ,ako pocikana,povedal ze to je normalne, tak som sa pytala na tu bolest a povedal ze to moze byt bud nerv pricviknuty alebo bedrovy klb, na nete zas citam ze z chrbtice alebo zapal sedacieho svalu, o tak si mozes vybrat min, zo 4 variant a pomoc : mozte ist k ortopedovi alebo neurologovi,ale aj tak vam asi nic na to nedaju ,lebo sa nemoze,no takze som tam kde som a moze to bytvraj aj horsie ,lebo brucho sa zvacsuje co je vacsia zataz, cize len vydrzat asi do porodu, nic ine mi uz neostava.