Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@verbal , @bublinka76 ,, @lenockasmahi ,, @bar12 ,, @babulka15 ,,
@fuzinko kocky pridala som vas do sukromky .... teda ak mate zaujem potvrdte sa :D
@cmelica aj ja chceeem 😉
@zuzina1881 @orionka1 baby ste pridané 😉
@cmelica mozem poprosit i ja do sukromky 🙂
Ahoj možem poprosit pridat aj mna do sukromky? Termím vychádza okolo 13 februára🙂
Ahojte dievcence, pridavam sa k vam. Chcem sa spýtat, ako riesite/ staviate sa k dovolenke letecky, resp. ci mate niektore v plane... Mam ist onedlho. Dik
@vajanika27
@zuzkadf pridane do sukromky 🙂
Ahojte, ja som mala poslednu mrchu 15.5. a na testiku pekne 2 ciarocky. Termin by som mala mat okolo 22.2. Povodne som chcela ist ku doktorovi az v 7-8 tt, ale som po 1 MA a chytila som trosku stres, ci je vsetko ok, tak zajtra zavolam a asi sa objednam
Mozete ma prosim pridat do sukromnej diskusie? Dakujeeeem 🙂
@fuzinko ja chodim do gpn ruzinov, som s nimi velmi spokojna, maju vlastnu pohotovost, termin dostanem do par dni, zoberu ma na cas... Je to sice trosku drahsie, ale ja si neviem vynachvalit. Predtym u lekara som cakavala 2 h kym ma zobral, napriek tomu ze som bola objednana na presnu hodinu 😀 islo ma vtedy roztrhnut od nervov 😀
Ahojte zienky, pridavam sa k vam 🙂 termin mame 1.2. Mozete ma pridat do sukromky? dakujem
Ahojte baby 🙂 pripajam sa dňa 11.5.som zistila moje prve tehotenstvo ktore mi potvrdil tehotensky test 🙂 hned som odcupitala k doktorovi co bola hlupost lebo on este nic nevidel len 2mm bodku.tak planujem tam ist buduci tyzden a uz dufam ze tam nieco zbadam.mala by som byt uz v 5-6 tyzdni,velmi sa tesim a tak isto aj moj buduci muz :D sme to velmi planovali 🙂 ale mam zaroven aj obavy vkuse sa sledujem ale to bude tym ze to je moje 1 tehotenstvo,pevne verim ze to vsetko dobre dopadne ze malicke bude zive a zdrave,uz teraz ho velmi lubim!ja vam prajem tak isto vela zdravia zdavia a gratulujem 🙂
ahojte, su tu take, co mali poslednu 21.5.? este chcem vyckat tyzden a riesit to...len nejaka spolocnicka spolucakatelka, ci nie je tu nahodou...... 😠
Ahojte maminky, tak pridavam sa aj ja...s muzickom sme velmi stastni, vytuzene babatko 😅 , ale strach je velky aby sa nic nestalo...termin mi vychadza na 6.2. o tyzden si idem pre tehu knizku. uz ste to aj oznamili okoliu alebo zatial este tajite?
@zvolsiinylogin ja v noci z 21. na 22. mi zacal cyklus uz testujem zatial negat ale kym neni mrcha je nadej 🙂 kolko uz skusate?
Ahojte tehulky, budete riesit aj monitor dychu pre babatka? Ak ano viem ako ho ziskat zdarma, kludne mi napiste poskytnem info

@lenockasmahi jéé ja som mala tiež poslednú 8.5., aký dlhý cyklus mávaš? alebo v koľkom si približne?