Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@rebeka33 a tam ides naco? Jj beriem aj anopyrin, ale byva mi velmi tazko, musela som kvoli tomu ostat aj doma a mam taky tusak ze za to moze viac ten anopyrin ako tehotenstvo 😠 a prosim ta ake ilhy ma clexane? Lebo ja mam pocit, ze fragmin niekedy pekne tupe a robia sa mi modriny ☹
Ahojte kocky, tak sa k vám pridávam aj ja uffff 🙂 dnes som si robila testy 3 a teda // ciarocky riadne. Mám doma 11 mesačnú hviezdičku, tak sa ešte trošku spamatavam. Planovali sme ďalšie len som myslela že až po lete sa mám zadari 😀 😀.
Poprosím aj mňa pridať do sukromky. Ďakujem.
A všetkým maminkam cakatelkam gratulujem.
@natuskaf aj ja som si vcera robila tes, pozitvny hned, kontrolna silnesia ako testovacia, tyzden som to tusila, ale bala som sa robit test, aj ked sme chceli druhe, ale stale je to trochu sok, manzel sa potesil. K dr pojdem asi buduci tyzden, alebo o dva. @cmelica ak sa da tiez poprosim pridat do sukromky
ahojte, ja zatial iba cakam, ako vyjde výsledok z krvi. Poslednu MS som mala 20.5. a potom asi 2 ultrazvuky a dve injekcie, tak sa dufam zadari. Uz skusame dost dlho mat druhe babatko....
Ahojte ak smiem sa k vam pridat??? Som v 5 tt ..cize termin by mal byt niekedy vo ferbruari..
ahojte, tak sa pridavam aj ja :D po 3,5 rokoch snazenia je taaam
mozem aj ja do sukromnky? dakujem 🙂 @tamarka9
@tamarka9 ahoj, prepac, asi som ta zle oznacila 🙂 hladala som aj tu sukromku, ale dalo mi, ze tema neexistuje 😒
@lienkalienocka v pohode, uz je to ok, dakujeeeem 🙂
ahojte ja som mala poslednu ms 16.5 dnes som bola na sono mala by som byt 5plus3 ale sono len dutinka a zodpoveda 4plus2 myslite ze to bude ok??ste na tom podobne niekto??
Natty aj mne uz býva zle najviac rano žalúdok ako na vode a nemôžem cítiť meso
@lubka1983
@amiya
@natty87
a ostatne
baby, mam vaazny problem, boli sme od piatku do nedele na chate a tam mysi, hoci som mala oblecene nohavicky, po prvej noci som si vsimla, ze som lezala prave tou castou v mysacich vykaloch...rano som ich vyhodila.....a tu je ten problem....mohla som sa nakazit, a tym aj bambulku lymfocytarnou meningitidou....takze bud potrat, alebo potom hydrocefalus, pripadne mikrocefalus ine.....aj priznaky mi uz dnes uplne vymizli....mam strach.... 😖 😖 hlavne potom, co som vygooglila...tehotne nesmu ani dychat vzduch, kde su mysi....bojim, bojim... ☹ 😖
@zvolsiinylogin ahoj jujjj v tomto ti neviem poradait radšej chod ku doktorovi nech ta prezrie

@lubka1983 takze tiez zacinas 6 tyzden...no ja som ich vtedy zacala trochu citit, ked som vyzliekala podprdu a tak ale nebolo to extra vyrazne. A mala si pozitivny test?