Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Baby vyzerá to že z toho nič nebude akoby sa mi ms rozbiehala ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@butterfly333 to ma mrzi. 😒 a beris aj ten duphaston ?aj preventivne pred snazenim a pocas neho si ho brala?
@adazmrzka vitaj medzi nami 😉
@lucka261177 ano beriem ho a brala som ho aj tak davnejšie no všetko je zbytočné naše dvoj ročne snaženie je v dalšom žiali všetko je na hovno všetko, ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale prečoooooo
@lucka261177 dakujem krásne 😊
@butterfly333 a krvacanie pokracuje?silne?
mozno este nieje uplne vsetko stratene.posielam objatie aspon takto.
@lucka261177 dakujem moja no zatial len ked idem na wc ide krv
@butterfly333 a ide silno alebo len spinis??slabucka krv
@butterfly333 na nete som ti nasla 🙂 cize nebooooj
Krvácanie v prvom trimestri
Mierne krvácanie alebo špinenie v samotných počiatkoch tehotenstva môže byť spôsobené uhniezďovaním embrya v maternici. Dochádza k nemu približne päť až desať dní po počatí a keďže ide o úplne prirodzený jav, nemusí byť dôvodom na žiadne obavy.
Niekedy sa krvácanie dostaví v čase, keď by žena za normálnych okolností menštruovala. Boli zaznamenané prípady, keď žena takto falošne menštruovala počas celého tehotenstva, no zvyčajne sa „menštruácia“ v tehotenstve vyskytne raz alebo dvakrát a iba zriedka dosiahne intenzitu skutočného menštruačného krvácania.
inak baby ROZHODLA SOM SA ze na moje plodne dni idem zase nato a chcem to babo aj keby co bolo 😠 Verim tomu ze moj MM sa zmeni..a bude aj on chciet a ked nie tak budem slobodna mamicka...
plodne dni by som mala mat🙂
22.Juna 2016 😀
@kotatko1232 no to je síce fajn no neviem či je to moj prípad dnes by som mala byt 25-26dpo tak ja už neviem ☹
@butterfly333 drz sa moja, bublinka to vydrzi.... 💓
@martinaj a ty ako si na tom
@butterfly333 ja len sem tam spinenie a krv bola len rano. Snad sa to ustali...... velmi sa snazim mysliet pozitivne. A mm mi je dost oporou teraz. Verim nasim bublinkam 💞. Ale sem tam mi vybehnu slzy.....
@martinaj vieš len nechapem včera takyto test ten spodny a dnes krvacanie??
@butterfly333 to nas babatka skusaju podla mna.... najprv sa schovavaju a potom skusaju.... su to nasi bubaci 😁
@kotatko1232 no môj chcel druhé lebo chcel syna, a tretie nechcel a ani ja som s ním nechcela tretie dieťa, lebo som vedela, že s ním neostanem... Tretie čaká s druhým mužom, teda s priateľom ☺
@petra1303 tvoj priatel-muz caka 3 z jeho priatelom??
dobre citam??
No kocky ja som dnes ráno išla na WC a mala som krv na papieri bledú...išla som do sprchy umyla som sa a od vtedy žiadne krvácanie nič...myslíte, že mám stresovať a ísť na pohotovost keby sa to opakovalo? Ci mam počkať?
@kotatko1232 cakam malo byť 😂 nemám po 5 rokoch nechty dlhé tak ani písať neviem bez nich 😂😂😂
@petra1303 jaaaaj uff 😀 lebo pozeram ci dobre vidimm..
@petra1303 a to je u mna najhorsie ze ja viem ze z tymto ostanem lebo chcem! ale on nechce to 2.. ☹
@petra1303 aj ja som mala včera rano len bledučku ružovu krv na toaletaku potom som išla poobede ku gyn a od vtedy krvacam teda mám stale jednu vložku a krv je pri utretí 😒
@petra1303 ake pekne // .trosku zavidim ☹
mas ich rovnake ako na zaciatku alebo tmavnu??
@butterfly333 ved ked tak pozeram mas skoro rovnaky test ako Petra1303
@kotatko1232 to ano ten som robila včera poobede
@butterfly333 fakt nestresuj sa uvidis bude dobre.a ak krvacas len tak slabucko tak to je este ok.neboj sa mozno ti praskla nejaka zilka to sa stava..ale nebooj tento krat do dass az do uplneho konca!!!!!
@kotatko1232 verím že ano 🙂

@lucka261177 dakujem . prve tehu mi bivalo zle asi do 4teho mesiaca potom to uz bolo lepsie . ale teraz sa mi to zda ze to zacalo o cosi skor. Dufam ze to nebude dlho trvat. Dakujem 🙂