Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@kotatko1232 už je tmavšia, robila som test a pozerám žiadna ciarka zahodila som do koša a po 2 hodinách som išla zahodiť papier a boli tam 2 čiarky ta jedna úplne bledá...volala som kamoška a ta ma prinútila spraviť ďalší test a tiež tam bola slabulinka ciarka úplný duch tak som utekala do lekárne po digitálny a bolo to 1-2 týždne že som tehu... A tento som urobila to je týždeň aj niečo od toho prvého 😊
@petra1303 waw pekne...lebo pozeram preco davas testik ked je tam iba 1 ciarka..ale uz vidim..
Ja idem v stredu dúfam, že už bude niečo vidieť. Neboj pri Vanesske som tiez trosku krvácala a potom to ustálo. 😉
Neboj všetko bude oki.😘 Keď pôjdem k Dr budem 7tt. No vo februári svadba a teraz sa podarilo ani sme to nečakali stále sme hovorili že keď príde bude keď nie tak nie, bo obaja už mame dieťa z prvého manželstva, ale veľmi sa tešíme. Len ja už si to ani neviem predstaviť že aké je to mat bábätko po 10 rokoch. Už som všetko zabudla 😀
Baby zase trochu krvi, ale viac nez rano...... aj rano aj teraz, to vzdy po wcku ... 😢
kocky ja so doma nudim tak si citam fora decembrovky novembrovky atd.kazdu stranu lebo ma to tak bavi sledpovat ako to maminky prezivaju a naozaj velmi velmi vela bab krvaca ale svietia im tam tyzden ze su v 20tt cize v takmto nasom stadiu ich vela krvacalo cize je to velmi caste ak to nieje silne krvacanie skuste byt v klude.
Baby aj vy ste take pritulne v tomto stadiu ??? Ja by som sa najradsej od manzela nepohla ani do prace ... Najradsej by som sa zachumlala v jeho naruci a vysla z neho az vo february 🙂
@martinaj to iste mám aj ja vložku mám od večera a len ked idem na wc tak krv. ☹ je mi z toho do plaču
@martinaj
@butterfly333 baby držím päste aby bublinky boli v poriadku, snažte sa byt v klude a odpočívajte.
@butterfly333 a ty nechces behnut na pohotovost? Ja som tak v januari bola, aj na 155-ke mi pani povedala, radsej ist zbytocne aby potom nebolo neskoro. Drz sa
@martinaj
@butterfly333 dievcata. Ako aj Lucia pisala, krvacanie nemusi znamenat nic zle! Ak nemate silne bolesti, skuste len oddych a klud! Drzim palce✊✊❤❤
@ritamama jasne bolesti nemám a krv len ked idem na wc
@butterfly333 bude to dobre. Inak to nemoze byt😄!
Tak som bola na wc a bolo viac krvi.... musime pockat do rana a pocestujeme domov a smer pohotovost. Neviem spat, to je hrozne 😢😢😢 bublinka moja 😢😢😢
@martinaj Matka drzim ti silno palce... myslim na teba ...
@jennyfer12 dakujem
@martinaj ahoj moja no ako si na tom snád je aspon u teba všetko ok ja krvacam ako by som mala ms nemám žiadne bolesti nič zajtra rano idem na krv aj takasi zbytočne no spýtam sa čo dalej ☹ alw mám pocit že to odišlo aj samo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

@petra1303 krasne 🙂