Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@lienocka23 vitaj medzi nami. 😊
@martinaj moja ja ani bolesti nemám síce vložka v pohode teda zatial som si dala rano čistu atu mám stále ved rano idem na krv uvidím no ja vobec žiadne bolesti nemám.
@butterfly333 to je super, drz sa 😙
Ahojte baby poraďte prišlo vám S ničoho nič nevoľno? Točenie hlavy,tlak bol okey ,žalúdok ako na vode od akého týždňa začína byť zlé v tehu? A sú normálne hnačku? Zajtra zájdem či to neni niečo infekčné no dneska mi je dosť zle od žalúdka:(
@martinaj a čo ti gyn povedala?
idem az vo stvrtok som tak v7tt,nevravciam nic ...len mam hnacky a dneska mi prislo nevolmno toto je moje tretie prve ukazkove tehu,druhe som mala mes krce v zaludku....no s hnackami som sa este v tehu nestretla....:(tak neviem zajtra idem k obvod...nech vezme vytery ci to neni infek.povodu ak budu ok vysledky tak to bude s tehu.....no ale tak nevolno vam prisli ???dakujem za rady
@butterfly333 babatko zomrelo a uz bola maternica plna zrazenin a zbytkov. Este aj primar prisiel na konzultaciu. Vsetko mi ukazali na utz. Teraz cakam, ze sa maternica snad sama vycisti a uvidime v stredu co dalej. Vysadila som vsetky lieky....
@lienocka23 gratulujem a vitaj 😀
@martinaj a bolo vidiet aj bábo už?no je to velmi smutné krvácaš moc?Snád sa to samé vyčistí.
@butterfly333 identifikovat sa o v tom uz nedalo, ale povodne tam bolo urcite, podla vsetkeho. A uz krvacam velmi, tak snad sa vycisti maternica sama.
uvidime ako bude zajtra ,,,,,zajdem pre istotu ci to neni nejaky bacil....neviem od akeho tyzdna zacina b yt zle ak mi tak bude ako pri druhom do 3mesiaca krce od rano do vecera no potom akoby vymizli od 3teho mes som bola ok 🙂
a zienky este jedna bvec berie alebo brala tu nejaka maminka antidepresiva???
baby po potrate kedy dojde MS?
od vcera ma bolia prsia a zatial nic..zajra by som mala dostat ale okrem bolesti nemam ziadne priznaky ze mam dostat
@lienocka23 gratulujem a vitaj 🙂
Dakujem za prijatie kočky 😉
@kotatko1232 mne povedal dr 4 az 6 tyzdnov. Prislo mi na 30.den
@zuzuk22 odporucam naistalovat aplikaciu pregnancy + a tam ti napise v kt. Tyzdni bdes aj upozorni 🙂
@ritamama no neviem preco som si ratala zakazdim poslednu ms od 16.5 ked to bolo 6.4 😂😂😂 ale az na 9 tt sa mi to nezda lebo 16.5. Som si robila prvy test a vtedy som mala druhu ciarku len velmi slabu a aj digi test som kupila a tam bolo vtedy 1-2 tyzden tehu . tak som zvedava co bude u dr
@evinka1989 dakujem paozriem to 😉
@butterfly333 ako moja?
@evinka1989 ja som si stiahla tu apku ale to mi ráta nejaké bludy lebo ja mal cyklus od 24-28 dni cize ten termín pôrodu vychádza od 31.1 do 3.2 podľa všetkých kalkulačiek len v tej apke mi to vychádza ze som v 6 tom týždni plus 3 dni lenže podľa iných od stredy v 8 tt tak netuším . Ja idem k doktorke az 24 ho

Ahojte. Tiez by som sa k Vam rada pridala. MS mam dostat az zajtra, ale uz asi tyzden tusim ze nam to vyslo 😉 tak som si dnes urobila test a slaba ciarka tam bola....a co je blbe ze uz citim ze toto tehu bez nevolnosti nebude B-)