icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

butterfly333
13. jún 2016

@kotatko1232 no tak to neviem moja 😕

katra52
13. jún 2016

Ahojte maminky.Citam Vas od zaciatku.Dnes som boal u dr.Sono mi nerobil kedze sa nam podarilo babatko po 7rokoch snazenia ze nechce mi poskodit.Predpisal mi Duphaston a od zajtra si idem polezat na 3dni do nemocnice kvoli PN kedze mam rizikove zamestnanie.Vsetkym Vam gratulujem a zelam aby sme to dotiahli do uspesneho konca.

lienocka23
13. jún 2016

@petra1303 Peti ja ostavam verna britaxu bud agile alebo motion.....ale je to fakt este velmi daleko

adazmrzka
13. jún 2016

@nikamo17 mne je už dobre tri dni som mala horúčky a hnačky všetko sa mi točilo ani chodiť som nevládala a teraz konečne pohodička už aj cvičím.

@petra1303 a ty máš už vybratí? Ja vôbec nemám paru o kočíkoch. Poraď niečo. 🙂

petra1303
13. jún 2016

@adazmrzka ja chcem bugaboo buffalo by diesel 😍

petra1303
13. jún 2016
ruthova
13. jún 2016

@lucka261177 ahoj ja som si tak tiež robila test keď mi meškala 3dni niečo sa mi nezdalo ,lebo mňa pobolieval brucho 5,dni ako keby so
mala dostať menzes ale nič neprišlo ,kúpila som si test a našla som si tam // zajtra mám návštevu u lekára

ruthova
13. jún 2016

Je tu nejaká maminka ktorà mà termín pôrodu 5.2.2017okres Senica alebo Skalica

myskahryzka
13. jún 2016

Pekny den prajem. Pridavam sa. Tiez mi termin vychadza na februar. Podla poslednej menstruacie som v 6tt. K lekarovi som sa objednala az na 23. 6. , aby sme uz videli vsetko potrebne. Snad to dovtedy vydrzim 🙂 Popri tom čakaní sa priebezne testujem a ubezpecujem sa, ze som este stale tehotna. 😀 A stale mi to nedochadza, ze sa nam to konecne podarilo. 🙂

ritamama
13. jún 2016

@myskahryzka vitaj a gratulujem🙂

lucka261177
13. jún 2016

@petra1303 mne sa concord fusion paci celkom ale urcite budem kupovat z druhej ruky

baby213
13. jún 2016

@katra52 gratulujem /7rokov je dost/ a drzim palceky ☺

katra52
13. jún 2016

@baby213 Ďakujem.No veru dosť a prišlo to práve vtedy keď som to fakt vôbec nečakala.Kupila som si test len tak ,ešte cestou domov som si hovorila že na čo som ho kupovala keď tam opäť nič nebude a bum test pozitívny.Som nevedela od radosti čo robiť.

nikamo17
13. jún 2016

Och úvidim este S tých vyterou .....no hnackujem..ale nezvraciam sem tak krce inak ok ale tie točenie v hlave fuu..:(neni to príjemné vo štvrtok ráno mam gynekol.tak som zvedavá ....každej držím palce sz do šťastného konca nech sme zdravé aj naše lásky malé🙂

nikamo17
13. jún 2016

@adazmrzka a v akom si týždni ?

adazmrzka
13. jún 2016

@nikamo17 mala by som byt 5tt a 2 dni v stredu idem k Dr.

adazmrzka
13. jún 2016

@nikamo17 ja s tym tocenim hlavy mavam stale problem aj ked som nebola tehu tak si stale davam magnezium.

adazmrzka
13. jún 2016

@petra1303 ten je pekny len ta sportova cast neni tak ze sa neda uplne lahnut do roviny?

lucka261177
13. jún 2016

@adazmrzka ja som to mavala tiez pred tehu to je z krcnej chrbtice skus ist na masaz krku.chrbat sa nesmie masirovat hlavne spodna cast moze vyvolat potrat ale krk mozes,zrejme mas spazmy a tie ti tlacia na nervy mne velmi pomohlo aj cvicenie.ak sa ti enda na masaz voogli na youtube cviky na krcnu chrbticu malo by to pomoct.teda ak si to mala aj pred tehu rovnake.ak ti je zle od tehu a mas z toho tocaky tak nie ale zrejme je to ten krk 😉

nikamo17
13. jún 2016

A pisala som to už no nik nedal odpoveď🙂 skusim este raz.m.a niekto skúsenosti S užívam
AD v tehotenstve?

adazmrzka
13. jún 2016

@lucka261177 dakujem krasne za radu, no mavala som to aj pred tehu z nicoho nic sa mi zacalo tocit v hlave a sumiet v usiach a niekedy som aj vracala. No a nikto mi nevedel povedat co to je tak mi nasadili magnezium ale pomoze mi to vzdy na urcity cas. Skusim tu krcnu chrbticu vymasirovat.

dothy1
13. jún 2016

Ahojte, mozem poprosit o vas nazor?
Poslednu ms som mala 13.5., mam kratke cykly cc 24 dni..dnes meska uz 9.den, mala by som byt 21 dpo a testy su sice pozitivne, ale velmi pomaly silneju, skor su take iste stale..Stretli ste sa s tym? Vo februari som mala to iste, prestali silniet a dosla ms..Vtedy bolo hcg pozitivne, ale velmi nizke, len 54.
Zatial nemam ziadne priznaky, len prsia su citlive. V piatok sa chystam k lekarovi.

eliska185
13. jún 2016

@petra1303 vlastne tiez by som chcela bugaboo, ale ja rozmyslam nad cam3 alebo stokke crusi deep blue ;)

martinaj
autor
13. jún 2016

Ja mam po dvoch detoch bugaboo cam este 1 a je super a caka na tretie babatko a to uz ma 9 rokov 😁 do inej znacky by som nesla 😉

lucka261177
13. jún 2016

@dothy1 ja som mala velmi pomale stupanie HCG este som nebola u doktora mala by som byt uz V 7tt ono ti je tu kazda rada draha pretoze nikto neviem ci sa z toho vykluje biochemicke tehu alebo nie to sa proste stava velmi casto ked zeny babatko neocakavaju ani o tom vela krat nevedia cize treba len difat ze bude stupat a babatko sa bude vyvyjat ako ma ak nebude tak skusat dalej do 12 tyzdna sa moze stat vselico.drzim palce aby to vyslo bodla tvojich priani.ja som mala silnu ciarku asi az na 10 den meskania mozno aj neskor

ritamama
13. jún 2016

@dothy1 toto je mamaesta a Pepino? Tiez som ich mala a stale ukazovali slabu ciarku(pravda, som bola len okolo ms a nemeskalo mi 9dni). Kupila som inu znacku (Dr.max) a tam kolajnice (tzyden po meskani)
skus aj Ty inu znacku alebo odporucam odber krvy. Drzim palce!

katra52
13. jún 2016

@dothy1 urob si clearblue digitalny a ten ti ukaze na 100%

nera123
13. jún 2016

@zuzuk22 http://tehotenstvo.academy.sk/index.php

aj ja som občas z toho zmätená, ale takto sa rátajú tehotenské týždne 🙂

petra1303
13. jún 2016

@dothy1 neviem presne ktorý z týchto lacných testov zvykne ukazovať slabú čiarku aj keď není hcg v moci...ale toto vyzerá dobre...skus kúpiť digitálny alebo chod k dr. 😉

petra1303
13. jún 2016

Kočky mne síce vychádza termín pôrodu na február, ale plánujem cisársky takže asi to bude o 2 týždne neskôr... Tak teraz neviem ci mam ostať u Vás či mám ísť do januaroviek?