icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

kalianka
14. jún 2016

Babulky aj vam je tak strasne zle? Zaludok mam ako na vode, nevraciam, ale zo vsetkeho ma napína. A do toho som strasne hladna, neviem ako to riesit ked pri jedeni trpim 😀 a navyse mam nonstop chut na SPRITE. Hruza. Ako riesite taketo nevolnosti.

lilianna1988
14. jún 2016

@xxxena ahoj. Vrelo odpirucam dr Anna Plichtova,ordinuje aj v ruzinove,v ivanke pri dunsji a este niekde v ba ale yo ti teraz nepoviem...

xxxena
14. jún 2016

@lilianna1988 dakujem pozriem sa na nu ☺si milá ☺

ritamama
14. jún 2016

@vcielka199 vitaj a gratulujem! prekne kolajnicky 😀

ritamama
14. jún 2016

@kalianka rovnako. Je mi stale na vracanie, mam neskutocnu kyselinu, zaludok cely den ako na vode. Nemam chut na jedlo. Ked mam prazdny zaludok je mi zle, ked sa najem, este horsie 😒 . S malou som to az taketo zle nemala. Ale zas tesim sa, lebo ked koncom roka som bola tehotna, nemala som ziadne priznaky a dopadlo to zle ☹ (potrat)
Takze zaludok na vode= vysoke HCG 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lilianna1988
14. jún 2016

@xxxena ja k nej chodim a som s nou na 1000%spokojna.su aj na koniku koniku recenzie na nu😊

xxxena
14. jún 2016

@lilianna1988 dakujem.len ja mam ivanku dost daleko z petrzky. ked nenajdem v najblizsej dobe tak sa skusim aj jej opytat ci berie nove pacientky

5ka_es
14. jún 2016

@ritamama
@kalianka Baby ja sa zatial drzim.. Je pravda ze moc nemam chut do jedla a aj mam zaludok taky divny, ale mam pocit, ze je to skor moja vina pretoze sa tak bojim vracania ze som nervozna z toho kedy to pride :( A este mam ist v pondelok ku zubarke tak to uz je upna smrt ... Povedzte mi niekto ze tie nevolnosti nie su az take strasne :(

lienocka23
14. jún 2016

Baby aj ja idem prave k zubarke, zle mo je, hlava ma boli...najradsej by som si lahla a spala ☹

lilianna1988
14. jún 2016

@xxxena v ruzinove a stupave.ja vyvam za sc a chodim k nej do ivanky takze co to je z petrzky😊

xxxena
14. jún 2016

@lilianna1988 tak to mas pravdu to ako keby kamenom som dohodila ☺naozaj dakujem krasne za tip 😉

luciadobrov
14. jún 2016

Baby tak sono za mnou trosku som si vydychla ale o dva tyz znova ci bije srdiecko, dnes bola len 1,5 cm bublinka

kalianka
14. jún 2016

@5ka_es ja mam zasebou aj zubarku, tak ma boleli zuby, tri mi robil minuly pondelok, skoro som umrela. Drzim prsty

kkikulaa
14. jún 2016

@luciadobrov krasne gratulujem🙂 v ktorom si tt?

luciadobrov
14. jún 2016

@kkikulaa dnes som 6+0 vedela som ze nebude nic vidiet, ale aj tak som potrebovala ist a uistit sa ze je to zatial ok

kkikulaa
14. jún 2016

@luciadobrov ja chcem tie ked budem presne v 6 tt preto sa pytam:D ja to uz neviem vydrzat🙂

lucka261177
14. jún 2016

@luciadobrov vidis lucka a MK pise ze si v 7 tt a lekarka povedala ze 6-0 tak ako to je?ja by som zajtra mala zacat 8 tt ale aplikacia mi dnes cinkla ze som zacala 7tt ja som z tohoo jelen 😀

ritamama
14. jún 2016

@lucka261177 pocita sa vzdy od tt+0 az tt+6. To znamena, ze ked je 6+0, tak zacala 7.tyzden, ukonci to dnom 6tt+6 a ked bude 7tt+0, tak zacina 8.tyzdenbude 7tt+0

luciadobrov
14. jún 2016

@lucka261177 presne ako pise
@ritamama jaj baby kto teraz vydrzi dva tyzdne?

adazmrzka
14. jún 2016

Ja idem zajtra k Dr ale asi má objednala skoro, ale aj tak sa teším. 🙂

ritamama
14. jún 2016

@luciadobrov to rychlo prejde. Uvidis 🙂 . Ja idem vo stvrtok, tak Vam dam vediet.

kkikulaa
14. jún 2016

@adazmrzka hod potom foto sona ak sa bude dat🙂

martinaj
autor
14. jún 2016

@adazmrzka drzim palce 😊

tutana
14. jún 2016

Ahojte dievcata 🙂 chem sa vas spytat beriete kyselinu listovu ?? Som v 5 tt ale u lekarky som este nebola a neviem ci ano ci nie.. Dik za info 😉

kkikulaa
14. jún 2016

@tutana ja som zacala brat ked sme sa zacali snazit🙂

lareina
14. jún 2016

@tutana aj ja som brala už dlhšie, sem tam... pritom sme sa ani nejak nestihli začať snažiť, ale už som brala ju lebo som kdesi čítala že najlepšie rok pred či ako... a asi to zabralo 🙂

alchemilkazltozelena
14. jún 2016

@tutana ja beriem tiez som v 5tt

tutana
14. jún 2016

@lareina @kkikulaa dakujem za info 🙂
no my sme sa ani velmi nesnazili...mesiac pred svadbou skusili a na sv, ceste sme mali pekne prekvapenie 🙂 🙂 🙂 a kedze som nebola u lekarrky a kys. listova toho vela obsahuje tak som chela vediet ,,, ale snad na skodu to nebude

tutana
14. jún 2016

@alchemilkazltozelena 🙂 ja si ju kupim tiez 😉