icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

ritamama
14. jún 2016

@tutana jednoznacne ano.

5ka_es
14. jún 2016

@kalianka Ja mam dva kazy ktore zatial nebolia akurat sa bojim ze kym tam pojdem tak budem pocitovat nejake nevolnosti :(

lucka261177
14. jún 2016

Ja beriem tiež uz od snaženia 1000mg odkedy som tehu a polovicu 500g pocas snaženia ja pôjdem k doktorke az v 9 týždni prvý raz 😆to uz mi aj zamáva 😊. Ja som to hneď roztrubila aj z info ze ked to bude chlapec pôjdem ho vrátiť (srandujem )a všetci aj ja uz to voláme Mia a včera byvalka môjho brata na FB ze ahoj Lucka gratulujem k dievčatku 😉😂😂tak som sa pobavila ze brat jej povedal ze čakám dievčatko ☺️ a moj synček uz prijal info ze bude bábätko a aj ked to uplne nechápe tak hovori ze bude bábätko ze sa budu spolu hrať co je pri jeho diagnóze maly zázrak on deti vôbec nevyhľadáva ani ich nemá rad na blízku tak som zvedavá ci mu to vydrží ci nejako zvláštne chápe ze to bude súrodenec 😊ale som rada ze uz aspoň nekričí nechcem bábätko. A hladká mi bruško a ukáže na seba ze on ale nemá v brušku bábätko 😂😂

kkikulaa
14. jún 2016

@lucka261177 ja by som to tiez najradsej vykricala do sveta ale este sa bojiim🙂 ale je to pre mna hrozne takto mlcat😁

luciadobrov
14. jún 2016

No my sme to prave povedali dcerkam, mladsej je to fuk (asi by sa viac potesila skreckovi 😂) a starsia je z toho nadsena, ale ze len braceka 😊 no nemiluj ich 💞💝🎈🎁🌹

adazmrzka
14. jún 2016

@kkikulaa zajtra Vám dám vedieť aj foto dám. 😉

@martinaj dakujem Mati 😊

adazmrzka
14. jún 2016

@tutana ja som pred 3 dnami začala brat femibion

myskahryzka
14. jún 2016

@5ka_es Ahoj. Tie nevolnosti niesu az take strasne. 🙂 Ja osobne som to mala pri prvom tak, ze prvy den ked mi bolo zle, tak to bolo ako poriadna zaludocna chripka. Nevedela som sa postavit a prejst kamkolvek, o jedeni ani nehovorim. Kazdy pohyb na mna posobil ako jazda na centrifuge. Ale to bol len prvy den. Potom mi byvalo zle do piateho mesiaca, ale dalo sa to zvladnut, ked som este v posteli poleziacky nieco zjedla. Neboj. Skoncia nevolnosti a zacne nieco ine. 😀 😀 Tehotenstvo cele je zhluk zaujmavych zdravotnych potiazi. Cez nevolnosti, hemoroidy, zaseknute nervy, bolave bedrove klby, migreny... atd.. ale s uzasnym vysledkom. 😉 Ale ani za svet si nespomenem v kt. tyzdni mi zacali nevolnosti.

lucka261177
14. jún 2016

@myskahryzka zabudla si palenie zahy 😀 nespavost,unava krcove zily opuchanie 😀 😀 na konci naliatie sa vodou.hahaaha to bude kopec srandy

myskahryzka
14. jún 2016

@lucka261177 no mna momentalne stve najviac to, ze cez vikend ma kozy zobudia o pol piatej rano a bolia tak, ze sa mi neda spat. Cez tyzden ma musi budit budik 😀 a ta zaha.. ked som bola tehotna prvy krat.. sice som vracala jak bacov pes, ale zaha ma nepalila.. teraz vzdy ked nieco vypijem.

vcielka199
14. jún 2016

Ahojte,vedia vaši rodinný členovia (napr.rodicia) o tehotenstve? Ja ho ešte nemám potvrdené lekárom len testom a chcela by som to povedať rodičom. Nie je to skoro?

kkikulaa
14. jún 2016

@vcielka199 ja som mame povedala hned ako som to zistila testom 🙂 nevydrzala som:D a bozuial kolegom v praci to doslo ked ma par krat videli utekat na wc s rukou na ustach😅

ritamama
14. jún 2016

@vcielka199 tiez som nebola este u dr a vie to segra, maminka a svokra. Dcerke som zatial nepovedala, lebo mala som nedavno potrat, tak pre istotu. Btw ked som bola koncom roka tehotna, nikto nevedel, len mm, lebo som mala problemy (najprv nebilo srdiecko, potom bol velky zltkovy vak) ale po potrate som to predsa povedala najlblizsim. Chcem s tym len to povedat, ze podla mna rodinka moze vediet, aj ked este lekar nepotvrdil. Nech sa s Tebou tesia 😎

vcielka199
14. jún 2016

@kkikulaa
@ritamama ďakujem vám. Idem zajtra k alergologicka meniť lieky, a viem,ze ak to tam poviem,tak do dňa to vie aj moja mama( keďže je sestrička na vedľajšej ambulancii) :D takže asi im to zajtra oznámim. ;)

lareina
14. jún 2016

@vcielka199 mangela som volala hned ked som si robila test, ze nejako zle to vidím pod mi pomôct prečítať, fakt som si myslela, že som len zaspatá lebo som si robila ráno. Potom som to povedala ešte dvom kamoškám, čo boli tehu nedávno lebo som potrebovala poradiť tu i tam s minuly víkend ešte maminke a tete. Nikto iný nevie a najradšej by som vôbec nikomu nepovedala min do 13 týždňa ....

vcielka199
15. jún 2016

Ahojte.mam ďalšiu otázku .objavila sa mi včera večer vo výroku krv.. len trošku .. momentálne mám výtok taký svetluuuco hnedý. Mám zájsť k lekárovi?? Ďakujem

kkikulaa
15. jún 2016

@vcielka199 ja som mala nieco podobne v obdobi ked mi mala prist menstruacia trvalo to asi 3 dni a bol taky svetlucko hnedy. Dost som sa zlakla vtedy

vcielka199
15. jún 2016

@kkikulaa ale ja nemám menštruáciu 9dni... tiež sa bojím a neviem ako postupovať

ritamama
15. jún 2016

@vcielka199 ked odvtedy nemas, nie je coho bat. Pre istotu vsak by som urcite zavolala lekarovi. Ja ked som volala pre termin, sestricka povedala: do terminu keby ste krvacali, mali bolesti, hned volajte. Aj ked nekrvacas, mohla prasknut len cievka, radsej zavolaj, dr.Ta viac ukludni 😎

kkikulaa
15. jún 2016

@vcielka199 najlepsie sa asi spytat svojej gynekologicky. Aby si mala istotu

alchemilkazltozelena
15. jún 2016

Baby tiez vas pobolieva brucho? Dnes som asi 19dpo

vcielka199
15. jún 2016

@ritamama
@kkikulaa tak už som objednaná na dnes na vysetrenie... trošku sa bojím,ale.snad to dáme bez problémov

kkikulaa
15. jún 2016

@alchemilkazltozelena mna dost casto, obcas ma chytia aj riadne krce a take neprijemne pichanie vo vnutri maternice

5ka_es
15. jún 2016

@alchemilkazltozelena mne kde tu trosku pobolieva akoby na mrchu... Ale vzdy len par minut...

lucka261177
15. jún 2016

Hlásim prvé vracanie rannej žlče 😊dúfam ze to bola nejaká jednorazovka kvoli hladu . Uz som myslela ze Ma to obíde

ritamama
15. jún 2016

@lucka261177 ked som bola s malou tehotna, nevracala som vobec. Len som mala blby zaludok a kyselinu. Teraz detto len mam pocit ze to je horsie. Je mi zle non stop😐

kkikulaa
15. jún 2016

Mne je na zvracanie vzdy ked sa najem😃

lucka261177
15. jún 2016

@butterfly333
@martinaj dnes ma tak napadlo ze som tak pred dvoma rokmi absolvovala vyšetrenie take klasické na gynde ale akosi podrobnejšie kedze sa mi stale opakovali mykózy a vyšiel mi v testoch taký vírus alebo baktérie nevoem si ani za boha spomenúť ako sa volal moj doktor povedal ze to ma v sebe kszdybdrihx človek ze sa to prenáša aj pohlavne aj slinami cize bozkom a ze sa to bežne nerieši lebo to nemá ani príznaky ale ze môže to vyvolávať potraty tak ma hlavne pri butterflay napadlo ci to nieje dôvod toľkých strát bábätka. Ja si naozaj neviem spomenúť ako sa to volalo ale snáď ked to takto popíšete svojim lekárom tých nápadne co myslim.

lucka261177
15. jún 2016

@kkikulaa
@ritamama ja mam uz tretí den pocit ze mi je zle uplne stale len sa snažím na to nemyslieť a vždy niečo idem robit ale dnes som to pomalí nestihla na to vecko . No noc ja si z toho beriem ze ked nebudem zrat nepriberiem 😂a potom sa nemusím trápiť s kilami navyše co je pre mna sok je ze mi asi prestáva chutiť káva a pre mna je káva lepšia ako sex 😂😂😂

luciadobrov
15. jún 2016

@lucka261177 ahoj lucka, ja asi viem o čom hovoríš, volá sa to HPV vírus a ja som ho mala tiež zvýšený mala som III tak mi robili špeciálnu cytológiu a je veľmi pravdepodobné, že kvôli tomu som vo februári potratila, ale po tej špeci cyto mi vyšla normálna hodnota II, takže potom sa to dalo do poriadku, hovoríme o tom istom?