icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

anna64
15. jún 2016

Babyyy,ani si neviete predstavit aký to je pre nás s muzom zazrak,po tolkych rokoch a naraz necakane urobila som si test o som mala doma..,sla som ho hned hodit do kosa a tam kolajnice ako ďas 😊Fakt ze vtedy ked to clovek najmenej caka pride to samo..aj ked lekari nam nedavali nadeje a posielali nas na umele,kt.sme mi od zaciatku odmietali.

lucka261177
15. jún 2016

@veverickav urcite tie tehotenske myslela cize uz mozes o 3 tyzdne to iuz zacnes desiaty

veverickav
15. jún 2016

@lucka261177 oo super, tak to nemusim tak dlho cakat 🙂 dakujem 😉

ritamama
15. jún 2016

@lucka261177 ked som potratila, tiez som mala obavy, pytala som sa dr a on povedal, ze kazda 3.zena potrati do 12tt 😒

evinka1989
15. jún 2016

Jaj baby ste ma vystrasili s tym lietanim... v piatok letime na dovcuu a ja sa bojim, dufam ze sa nic nestane po tom co som sa docitala v clankoch ☹

andrejta
15. jún 2016

@anna64 kyselina listova sa da aj pit?

lucka261177
15. jún 2016

ja som tiez nepocula ze sa da aj pit kys.listova
@evinka1989 tak tuto temu som vobec este neriesila vedela som ze sa to neodporuca ale podrobnejsie som necitala ale tiez som radsej zvolila dovcu autom.vies ono ked sa ma nieco stat stane sa nic sa nedeje nahodne keby sme naozja nerobili nic co sa nema pomaly nesmieme nic.
@ritamama to som nevedela ze az take velke percento pride mi to ozaj vela.

origalaxis
15. jún 2016

@lucka261177 hej no asi sa mi aj tak nepodari dovtedy naucit ju zaspavat samu 🙂 ale ved uvidime no 🙂

ritamama
15. jún 2016

@veverickav ano. Ona myslela 10tyzdnov od poslednej ms 😉

adazmrzka
15. jún 2016

@luciadobrov bábätko má 7mm a vak by mal mat 5,4cm. Neviem či som si to všetko zapamätala dobre. 😀

katra52
15. jún 2016

@ritamama dakujem.vsetko sa uvidi v piatok

veverickav
15. jún 2016

@ritamama Ano dakujem, uz som sa z toho vysomarila 😀

lareina
15. jún 2016

@ritamama
@lucka261177
ja som tiež čítala že do 12 tt 30 % plodov neprežije, ale to preto, že sa asi vyvíjali zle... držím nám všetkým prstíky...

lareina
15. jún 2016

@andrejta ja som videla aj sirupy u nás v UK myslím 😒

luciadobrov
15. jún 2016

@adazmrzka no to si teda dalej nez ja a to ja som na zaciatku 7. Mala som neskoro ovulaciu. V kazdom pripade sa s tebou moooc tesim 😊🌹

andrejta
15. jún 2016

@lareina aha, lebo tu som sa stretla iba s tabletovou formou

kristinka95
15. jún 2016

Ahojte... vidite tma nieco aj vy alebo mi sibe. Robeny test vcera rano . Dufam ze sa coskoro pridam k vam a ciarka bude silniet :*

lucka261177
15. jún 2016

@kristinka95 vidim ak sa velmi snazim 🙂

kristinka95
15. jún 2016

@lucka261177 nazivo to je vidno viacej ... len sa obavam ci to znovu nebude kanalik alebo co

ritamama
15. jún 2016

@kristinka95 tiez tam vidim ducha 😉 ked to je zo vcera tak skus zajtra rano, lebo hcg stupa obden. Skus inu znacku, napr dr.max, mne to ukazoval najsilnejsie ciarky 🙂 . Drzim palce a posli rano fotku!

ritamama
15. jún 2016

@kristinka95 kolko je to dpo?

kristinka95
15. jún 2016

@ritamama no skusim a poslem zajtra ... neviem kolkaty dpo som lebo mam duphaston a ten som dobrala vcera. Takze by mi mrcha mala dojst xca za 2-3 dni

bublinka711
15. jún 2016

Ahojte kočky, smiem sa pridať? Termín máme na 12.februára. Som 6tt, miminku už krásne bije srdiečko. Bude to naše druhé bábätko, doma už máme 3 ročnú májovku. Druhé dieťatko bolo plánované, hoci po trištvrte roku neuspešných pokusov, keď sme to už prstali čakaťnás celkom zaskočilo 😀. Pomohla nám progesterónová liečba, nakoľko mám už od puberty nízky progesterón v druhej fáze cyklu. Verím, že všetko dobre dopadne a budeme tu nasledujúce mesiace počuť len tie najlepšie správy 🙂. Všetkým nám hrooozne držím palce 😉. Ako sa inak cítite?

ritamama
15. jún 2016

@bublinka711 vitaj a gratulujem. To je dobre, ze v 6tt uz bije srdiecko 🙂 .

bublinka711
15. jún 2016

Ano, aj ja som bola prekvapená. Pri dcérke som išla k lekárovi hneď ako mi test ukázall //. Tam mi povedal, že tehotenstvo tam je, ale treba čakať, či sa ukáže bijúce srdiečko. Objednal ma na kontrolu o 4 týždne, takže som sa mesiac stresovala, čo bude... Našťastie všetko dopadlo dobre. Teraz som išla zámerne už v 6tt, a keby som nepotrebovala kvoli tomu progesteronu nasadiť utrogestan, tak by som šla až v 8tt, ale som sa potešila, že už srdiečko krásne bilo 🙂. Som myslela, že budem kľudnejšia, ale aj tak to niekde v hlave mám, že čo bude o 2 týždne na kontrole? @ritamama a ty si koľko? Už máte baby aj tehu knižky? Lebo môj gyndoš dá vždy až po druhej kontrole...

bublinka711
15. jún 2016

@kristinka95 ja tam ducha vidím 🙂. Držím palce

ritamama
15. jún 2016

@bublinka711 ja som v 7tt, v sobotu zacinam 8tt. K dr.idem zajtra, tak teraz trosku stresujem. Koncom roka som mala tehotenstvo, co vsak nedopadlo dobre 😒 , vtedy v 6tteste nebolo srdiecko, az v 8tt a nakoniec v 11tt som musela ist na kyretaz, lebo uz nebilo srdiecko. Teraz verim, ze vsetko dopadne velmi dobre 😀

adazmrzka
15. jún 2016

@luciadobrov dakujem krásne 😊 Už sa neviem dočkať ďalšej kontroly a dúfam, že dovtedy bude všetko v poriadku. Aj ja sa teším s tebou 😊👏

adazmrzka
15. jún 2016

@bublinka711 To je super, že už bilo srdiečko. 👏 Ja som bola dnes a ešte nebolo takze nemám ešte ani tehotenskú knižku.

5ka_es
15. jún 2016

Baby sex v takomto rannom stadiu nemoze uskodit?