Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@kristinka95 hlavne sa nemozes bat a stresovat, aj ked sa to uz raz stalo. Pozitivna mysel vela spravi, aj ked je to tazke. A ako pise @ritamama ja by som sla k doktorovi cim skor a poradila sa. 😊
@veverickav dnes maju odkazovku ze je dovolenka .. ale v pondelok okamzite rano letim .... viem uz myslim pozitivne .. aspon sa snazim a verim ze to dptiahneme az dokonca 🙂
@kristinka95 v pondelok zavolaj lekarovi, ze Ti meska a mas poz.tehutest a mozno Ti predpise liek, napr duphaston. Drzim palce, aby si mala uspesny koniec tehotenstva
@ritamama duphaston som brala aj teraz posledne tri mesiace na urpavu cyklu ...dakujem verim ze to vide 🙂 🙂
Baby máte hnačky? Vytery mam negatívne ka už neviem čo robiť:( lekárka vraví či náhodou nie so zeleza a vitaminu C
@kotatko1232 niekde to viem pochopit preco sa tak rozhodla😒 niektore zeny ci by dali za jej dvojicky a bohuzial nemozu mat deticky bo sa im nedari😒
@butterfly333
@alexiss27
@ritamama baby preslo to nakoniec neviem co som to mala hned z rana po zobudeni. K dokine som zatial nesla, sbad som neurobila zle pred veekendonlm
Ahojte baby, aj vy ste pociťovali
Alebo este aj pocitujete, ako keby vam tahalo pupok z vnutornej strany? Je to v poriadku?
@eler2014 no mala si íst ja somto tiež mala a skončilo to zle tiež mi to na chvílku prešlo ale potratila som tak držím moooc palce.
Ahojte dievcata! Uz i vcera som si Vas citala a dnes som sa rozhodla napisat! Prvy majovy tyzden som mala spontanny potrat :/ Dost tazko som to znasala, vsetko vsak islo same a nemusela som ist na zakrok. No v pondelok som mala pozitivny test Clearblue 3+! Bola som i na krv a HCG je vysoke. Nic podobne som necakala a dost ma to prekvapilo, ale verim, ze tentokrat to bude mat vsetko stastny priebeh 🙂
taaak,dnes navsteva gyn. Sme 6+0,a srdiecko pekne bilo. Dalsia kontrola 11.7 a prve odbery. . Dufam ze to rychlo ubehne. Som rada,ze je vsetko ok. 🙂
@renimac ja som absolvovala kyretaz v januari - 3 mesiace sme museli mat pauzu, dalsi mesiac sme sa snazili malo a na dalsi vyslo - vobec som sa vsak nesustredila na to, mala som ine rodinne problemy. Vela veci sme zacali brat s mm, mozno aj to pomohlo. Drzim palce aby Vam to teraz vyslo 😎
@ritamama ja tento mesiac vitaminy doberiem a dalsie kupovat nebudem. Za takmer 3 roky som uz toho pojedla tolko, ze som mohla ist radsej na nejaku exoticku dovolenku. Asi zacnem robit opak. Pit, jest nezdrave veci, ponocovat a mozno prave to pomoze 😀. Som teraz sarkasticka, ale je to sposobene totalnou unavou z toho cakania. Dakujem a tebe prijemne tehulkovanie.
Cafte🙂 som 6tt asi a mam strasne nafuknute brucho;( mame uz 2,5 rocnu dcerku), sme neplanovali vobec, netusime, ze ako sa to stalo🙂))), akurat, ze sa mi nezdali zrazu siroke stehna; nafuknute brucho, strata mlieka ( kojim este) a este aj meskala a bolest v podbrusku, dnes sme isli na dovolenku, tak som si robila vcera pre istotu test, kvoly pitiu no a uz silnejsie to neslo🙂))), tak sa spamatavame a tesime, aspon mame vyriesenu skolku a pracu🙂)))(

@ritamama v ponelok tam behnem rovno osobne 🙂 mam super gynek takze ma zobere aj bez objednania