Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@renimac presne moja lebo take čo to ani neplanuju jedie čo chcu piju alkohol fajčia tak sa im zadarí a my žijeme zdravo vitamínky papame nepijeme nefajčime a nič z toho. To je spravodlivost.
Železa ak máte dosť môžete mať vraj hnačky a nesti brucha a ja už pomaly dv týždne bojujem :( a dneska mi doki vraví že odkedy beriete tie tablety vravim také 2 týždne tak ich vydsadte a uvidíme nevie čoho tie hnačky este si dám sem tam magnézium ale to som brala aj pred tehu a nemala som hnacky :(
@butterfly333 tak sa dnes pojdem niekam opit 😀 😀 😀
@renimac
@butterfly333 ja si dnes urcite dam........ som si zase raz poplakala....
@zuzuk22 aj ja som chudokrvná a aku davku železa berieš denne??Ja asi málo lebo mi brali krv a stále to nieje ok ale idem znova vo štvrtok na jrv k hemato azvýši mi asi davku-
@martinaj ja nepijem a nejak som unavená poobede som si pospala no hned by som šla spat,to ten čas ,Zajtra ideme na pivný festival ale idem autom tak pit zas nemožem.
@butterfly333
Baby na zelezo odporucam sirup Nahrosan z Just firmy. Co mame taku mamickovsku skupinu, tak to maminy davali chudokrvnym detom a perfektne to pomohlo. Ja na zelezo aj stravu davam plus bunkove soli ferr phos. Ale este som nebola u doktora, pri prvom som mala vsetko ok....@zuzuk22
@nikamo17
Babeny ja teda vecer odchadzam prosim drzte mi palceky aby som to zvladla aj s tou mojou bublinkou 😘💝 neviem ako zvladnem dve noci v autobuse. 😒
@butterfly333 no ja som si kupila dr max zelezo a jednu tablerku denne a ty?
@zuzuk22 ja zatial toto ale hematologička mi predpíše niečo ine len chcela nech to doberiem mám tam ešte 3ks.
@butterfly333 zlatko. Vysetrovali Ta uz niekedy na stitnu zlazu? Skus si dat vysterit z krvy aj TSH hormony
Dievčatá,je mozne,ze už v 6tt sa mi zdá že mam širšie stehná a väčšie brucho?? Ja sa na to dieťa tak tesim, len to priberanie má desí. Nejak skoro to prišlo :D
@vcielka199 si nafuknuta 🙂 a je to normalne. Ze stehna z coho mas sirsie, to neviem 😀
@ritamama predpokladam ze z jedenia a z toho,ze som vylúčila korčule pre bezpečnosť:D
@ritamama ano štítnu mám ok
@ritamama no pozerala som si kartu a progesteron mám4,50 nmol/la je tam výkričník je to v pohode?sestrička aj gyn hovoria že ano no prečo je tam ten výkričník.??
Baby mozem daco na krce?
@lucka261177 no som sa tam nič nedočitala 😕
@butterfly333 hahah nie?ja som to len tak prebehla ocami a sa mi zdalo ze siu tam udaje aky ma byt vysoky ten prgesteron tak sory potom 🙂
@lucka261177 nevadí len som hladala a nenašla som no hormon,profil mi robili na 3Dc no asi si dám spravit znova u toho noveho gyn.No ako som si to pozrela znova našla som tam tak v tej prvej LF fáze má byt do 4,4 ja mám4,5 takže si myslím ok. Dakujem
@butterfly333 prave preto je ! lebo je to horna hranica.
Ahojte tehulky. Ja som este neni, ale uz na tom pracujeme. Mam otazku: kedy ste povedali rodine a znamym,ze cakate babo? Neviem ci to od radosti nepoviem vsetkym hned, ale zase ak sa nieco stane..kedy je to podla vas najvhodnejsie?
Ahojte chcem sa opýtat ci je normalne ak mi v 7tt povedala doktorka ze nevidi srdiecko a plod je nizko?mam slabe spinenie od zaciatku mam sa obavat?
@ritamama ale snád to je ok

@egiginka ahoj. Vitaj a gratulujem. Je to ozaj prijemne prekvapenie 😎