Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Baby má krce v žalúdku??:( Jem len preto že musim niečo mať v sebe inak mi vôbec nič neberie poraďte nič manejako nebaví:(
@lilianna1988 Ved jasne ja by som NIKDY v zivote nezabila dieta!!!!
@ritamama som v 7tt +5 vraj velkost zodpoveda ale je nizko akoby pri "vychode"toto ma vystrasilo.mam spinenie co vraj tiez nieje plus faktor.ale pozitivne je ze pred 10 dnami som bola na ultrazvuku a narastol odvtedy plod a mam zvracanie a vsetky priznaky ze by to malo ist dobre.tak neviem...na kontrolu idem o tyzden.
@bugatka6 ked sa zvecsuje tak sa nemusis bat...hlavne vela odychuj ak sa da a uvidis bude dobre 🙂
Babyyyy veď toto nieje možné, zobudiť sa v sobotu pred 8 na neprekonateľný hlad.....a to som mala večeru a ešte celkom neskoro 🙈🙈🙈
A mne baby ako je zle doobeda...ani z gauca sa neviem postavit...ufff uz nech je bebruar
No mne je tiež na figu doobeda....a vyradila som železo....tak uvidíme či hnačky ustúpia :(
No mne je zle akože uplne v kuse hlavne psychicky som uplne mimo. Na nic nemám náladu v kuse som zamračená vsetko mi lezie na nervy hlava ma boli stale kedy sa to skončí 😢😢😢???
@lucka261177 Jaj moja držíme prsty, ja som bola veľmi naštvaná vcera v práci, všetci chodili po špičkách okolo niektorí ani nedýchali 😂🙈 to prejde uvidis, ber to pozitívne. Mozno si len unavená, ja som sa krásne vyspinkala a mam dobrú náladu.... Ale su to asi aj hormoše 😔🤔
@diablik2102 aku vysoku?ja mám takuto bežne každy cyklus až do ms ,tak mne sa zdá normálna,ked bude takáto aj po 18DPO može íst o tehu.
Dakujem
Ahojte dievcata, tak sa pridavam aj sem 🙂 čakame druhe bábo 😉
Ahojte. Ja som bola dnes na pohotovosti,mala som spinenie. Dostala som duphaston a ascorutin... mám počkať ako sa to bude vyvíjať... videl cez ultrazvuk iba dutinku bez embrya... ale vraj môže byť malé,ale na 5tt to nesedí. Tak uvidíme. Cakam,ci pride krvácanie...
@vcielka199 toto snad uz ani nemoze byt pravda ☹ ☹ my sme nejaka smolna skupina 😢 drzim palce nech to dopadne dobre.
@vcielka199 drzim palce. Ak mas doma test, skus rano jeden na porovnanie. Ak si dobre pamatam, mala si pekne ciarky.
@diablik2102 a merias si ju kazdy den presne ten isty cas aby sa dali porovnat hodnoty?
@veverickav ano 🙂
@diablik2102 tak je to na dobrej ceste 😉 Aj mne sa drzali teploty hore
Caute kocky 🙂 ako sa mate? Ja uz dva dni celkom fajn, myslim moja nalada, uz je dobra a aj ta unava je trosililinku mensia 🙂 ale tak jedna kava denne musi byt a pomaha mi uplne najviac 🙂 a jem femibion a myslim si ze aj ten mi trosku pomaha. My sme s dcerkou mali budicek o piatej dnes tak uz mam upratany cely dom 🙂 cakame na muza, dnes sa vracia zo splavu 🙂 a dnes je den otcov!!! Ak by ste niektora chceli ocenit svojho manzelika, otca deticiek na svete aj tych v brusku 🙂 krasnu nedelu!
Tak žienky mne je troška lepšie tie hnačky trocha ustúpili no žeby to železo bolo na vine? ..a celkovo má tú niektorá S tým problém....? Aj doki vraví že sa ešte nestretla v tehu S hnačkami ale S vracaním poraďte peknú nedeľu prajem
@vcielka199 ahoj ja mam ten isty priebeh som v 7tt a mam spinenie od zaciatku.Zatial je vsetko v poho beriem tie iste lieky a mne robili prvy ultrazvuk v 6tt takze sa neboj je este skoro 🙂
Baby, Na prvej prehliadke mi bude doktor robit sono alebo ultrazvuk? Dakujem vam 🙂
@veverickav veď to je to isté 😂
@veverickav ty asi myslíš ci bude robit vnútorne alebo cez bruško Nie? Myslim ze vnútorne sa robi to prvé

@adelz ja som povedala teraz v 8 tt 🙂