icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

veverickav
19. jún 2016

@lucka261177 hej hej tak som to myslela 🙂 a neuskodi to?

lucka261177
19. jún 2016

@veverickav dnešné prostroje su uz veľmi bezpečne neboj sa

ritamama
19. jún 2016

@veverickav do 12tt dr.robi sono vaginalne, cez brusne svalstvo by to nebolo presne meranie plodu. Neuskodi, pokial nechodis kazdy tyzden na 30 minut na sono 😎

veverickav
19. jún 2016

@ritamama super, dakujem 🙂

5ka_es
19. jún 2016

Baby nemáte niektorá taký príznak, že máte zovreté hrdlo? akoby sa krčné uzliny zväčšili, ale do vnútra.... Hrdlo ma nebolí len mám nepríjemne zovreté hrdlo...

jennyfer12
19. jún 2016

@lucka261177 Lucka tak co sa tyka nalady som na tom uplne rovnako ako ty. Stale som nervozna na nic nemam naladu hrozne... uz si to vycitam ze co to so mnou je ☹ ...
A inak som vam este nepisala ako som dopadla na prvom vysetreni... no nie najlepsie. Sice tehotenstvo bolo potvrdene, ale nejak tomu nikto nevenoval pozornost a zacala som lietat z ultrazvuku na ultrazvuk a z ambulancie do ambulancie... nasli mi totiz cystu o velkosti 10 cm . Preto mam dost velke bolesti v podbrusku a doslova ju citim na dotyk. Musia to teraz sledovat a je mozne ze po 12tom tyzdni budem musiet ist na operaciu. Na vnutornom utz videl doktor uz aj akciu srdiecka takze aspon nieco pozitivne.

lucka261177
19. jún 2016

@jennyfer12 ja som si prave zmerala teplotu a mam 37.1 lebo kamoska je tiez v tom a pisala mi ze ma teplotu ci aj ja a ja ze preco mi je stale tak zle akoby tlaky v hlave a to tou teplotou ☹ nastastie tak podvecer uzje to lepsie aj mi zacne chutit jest ta potom to dozeniem co cez den vobec nejem
to s tou cystou ma mrzi ale je to dost caste vela krat sa to neriesi a cysta sa vstrebe sama vyzdy si vyziadaj nazor viacerych odbornikov.

nikamo17
19. jún 2016

Baby boli vas žalúdok?:( ja má krce och ...už neviem čo robit

lucka261177
19. jún 2016

@nikamo17 zaludok nie ale mam kamosku ktora sa na to stazuje.baby ono to je bezne ze je asi teplota zvysena ale dokedy to trva?lebo ja som si teraz uvedomila ze mne je preto vlastne strasne zle lebo mam akoby horucku akoby taky chripkovy stav a preto ta nijaka nalada.mne aj od zaludku nieje nejako velmi zle len ta hlava.spim aj 12 hodin rano nevladzme vstat.

nikamo17
19. jún 2016

Ja by som v kuse spala ....no mňa trápi ten žalúdok ...:( už neviem čo nič mi nepomáha ani hylák ani c.uhlie nič .... potrebujem fungovať pri dvoch detičkám no som uplne hotova

lareina
19. jún 2016

@lucka261177 ja mam tiez zvýšenú teplotu odkedy som tehu .... Aj mi merali a som mala 37.1 a ze v pohode, bežne mam tak 36.3-36.6max takze to je pre mna uz dosť vysoká .... Asi to tak má byť

vcielka199
19. jún 2016

@bugatka6 ďakujem veľmi pekne. Spinim dalej, ale krv tam nie je. Ráno idem volat k doktorovi či má vezme... ale myslím si,ze bude zbytočne robiť mi ultrazvuk,lebo za 2dni sa asi nič nezmení.

vcielka199
19. jún 2016

@ritamama robila som si test teraz a vyšiel mi takýto. Spinenie mám, ale bez krvy. Zajtra sa chcem ísť poradiť s mojim lekarom. Je možné,se je ešte skoro,ze tam nič nevidel. Keď na pohotovosti povedali,ze už by to malo byť vidiet

vcielka199
19. jún 2016
ritamama
19. jún 2016

@lucka261177 je to normalne, ze mas zvisenu telesnu teplotu. Tvoje telo sa pripravuje 😎 . Nie je to ziadna chripka a to je pozitivum 😀

ritamama
19. jún 2016

@vcielka199 vyzera fajn, je riadne silna ciarka, takze hcg je vysoko 😀

jennyfer12
19. jún 2016

@lucka261177 uz som bola u troch doktorov tak uvidime ako sa to bude dalej vyvyjat. Cysty su bezne no take velke mozu uz byt nebezpecne.tak sa uvidi co dalej

jennyfer12
19. jún 2016

@lucka261177 a drzim palce nech si cim skor vo forme

alchemilkazltozelena
19. jún 2016

@vcielka199 to je kolko dpo?

egiginka
19. jún 2016

@zuzuk22 , preco by to malo byt zle?, ale netreba zelezo moc prehanat, pokial su krvne testy ok, tak netreba tabletky brat, radsej mat stravu bohatu. Az potom brat ked budu zle krvne testy

egiginka
19. jún 2016

@5ka_es , ano mala som pri prvom ajdruhom

egiginka
19. jún 2016

@nikamo17 , nemas vetry? Skus si dat espumisan ( odporucil mi pri prvom gyndos) mala som brutal krce

egiginka
19. jún 2016

@vcielka199 , spinenie moze byt ok v case menstruacie. Taktiez si mohla otehotniet neskor. Teda ak vies presny den , tak ho doktorovi zmien. Ja som pri prvom bola posunuta skoro 2 tyzdne. Ak zial je nieco zle, tak plod sa potrati...:(

zuzuk22
19. jún 2016

@egiginka no ale ja som velmi chudokrvna . ved uvidim co mi povie dr . krv mi budu brat az v polke jula kedy mam ist na kontrolu .

tomianka
19. jún 2016

Ahojte dievcata,citam vas uz dlhsie,no dufam ze tu budem moct aj ostat.ja som v 6+6tt no vcera sme museli utekat na pohotovost koli krvacaniu😞 ale ze vraj zatial ok videl uz aj cinnost ale ze je slabsia a gestacny mam vraj dost nizko tak uvidime zajtra co mi povie moj Dr. Ten mi vcera este aj volal ze ako som dopadla, taky zlaty je.tiez mi dali duphaston a pichli nejaku injekciu.tak mi drzte zajtra prsty nech tu s vami budem moct ostat.

lareina
19. jún 2016

@tomianka ahoj moja, vitaj vitaj, držíme prsty a sme tu kedykoľvek pre teba 🙂 Xoxo

vcielka199
19. jún 2016

@alchemilkazltozelena menštruáciu mi mešká 13 dni.

vcielka199
19. jún 2016

@egiginka ďakujem veľmi pekne. Som zvedavá,co mi povie zajtra môj lekár.je to stres. Dnes je to lepšie,ako včera, už len neh pride deň,kedy tam už bude niečo vidiet

egiginka
19. jún 2016

@vcielka199 drzim palce. Ja som to mala tak, ze gynekologicke nevidela nic, tak ma poslala na kramare ci nemam mimomaternicove a tam po dlhom hladani sa naslo a inak aj sa tak narodila, ze podla ms by mala byt8.1 a narodila sa az 21.1.;)

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

Baby potrebujem poradit testovala som na 18dpo a na 20dpo zelenymi pepino testami..oba mali rovnako silnu druhu ciarku ..dnes som 24dpo zas som pouzila zeleny test pepino a ciarka je stale rovnaka jedina zmena nastala v tom ze sa zacala objavovat hned len co som test namocila do mocu..ukludnite ma prosim ze je to normalne a ze tieto zelene testy robia vzdy rovnake ciarky.. ☹