icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

bugatka6
20. jún 2016

@vcielka199 spinenie mam aj ja od zaciatku teraz som v 8tt tak uvidime.beriem duphadon,ascorutin aj femibion to mi predpisal lekar.ja idem na ultrazvuk v piatok hadam uz bude vidiet aj srdiecko a bude vsetko ako ma byt....

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@vcielka199 a to je pepino?

lienocka23
20. jún 2016

@alchemilkazltozelena neboj vsetko bude ok. Uz to tu pisali aj kocky, ze niektore testy su proste take. Ja som si napriklad robila tiez tieto pepino ale aj tycinkove od dr.max a tiez som mala slabe ciarky. Momentalne by som mala byt tiez 22DPO. Kedy ides k lekarovi?

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@lienocka23 ja nemam slabe, ale rovnake, pockaj dam foto....az o tyzden :-/

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@lienocka23
spodny 18 dpo
stredny 20 dpo
vrchny 24 dpo

ivushka14
20. jún 2016

@alchemilkazltozelena Ahoj, neboj ja to mam tiez take.. to su testy za par centov podla mna preto to je tak.. ked som si kupila rapyclear alebo nejaky aspon za 3 - 4 € bolo to lepsie... 😉

lienocka23
20. jún 2016

@alchemilkazltozelena myslim ze ako pise @ivushka14 tak to bude. Mozno prave kvoli tomu su tie pepino take lacne ze tam davaju malo toho farbiva. Dobre bude, uvidis 😉

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@lienocka23 dufam...a ty kedy ides k dr.?

predtym ked boli pepino modre tak druha ciarka bola vzdy ina az tieto zelene su nejake divne 🙄

lienocka23
20. jún 2016

@alchemilkazltozelena ja idem uz zajtra as malou obavou lebo v sobotu som mala krce a par krat za den mam bolesti v podbrusku ako by som.mala dostat....ale verim ze bude vsetko ok..pre mna toto nie je az take stresujuce ako to ze ako to oznamit v praci.....

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@lienocka23 a nejdes nejako skoro?

lucka261177
20. jún 2016

@lienocka23 pocity ako na MS aj kŕče su uplne bežný znak tehotenstva ak si neni minimálne v 6 týždni doktor nic neuvidí a možno ani v tom 6 tom sprav si test ci čiarka silnie najlepšie nejaký kvalitný a hlavne kľud

veverickav
20. jún 2016

@alchemilkazltozelena to aj mne pepino take ciarky ukazoval, a dnes som bola 1x u Dr a krasne videl bublinku malinku 🙂 srdiecko este nezachytila, pretoze som cca 5-6tt... Mam prist o 2 tyzdne na kontrolu, inak vsetko v poriadku 🙂 neboj nic 😉

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@veverickav dakujeeem 🙂 uz sa neviem dockat pondelka 😎 budem 31 dpo a som objednana na 11:45 a je az nuveritelne ze pri dcerke som tiez sla prvykrat k dr. na 31 dpo a tiez o 11:45 a uz videl vtedy srdiecko
drzim ti palce! 😵

origalaxis
20. jún 2016

Caute! Mne bolo vcera vecer tak hrozne zle! Fuj! Isla som soat o deviatej lebo inak by to uo mna islo von. Ale pomohlo to 🙂 dnes odrana jem len tak ze ani malo ani vela a popijam zazvorovy cajik. Ten hrozne lubim, takze mi to vyhovuje. A hrozne sa uz tesim na kavicku po obede, mam v chladnicke sacherovu tortu jeden kusok, tak si pochutnam 🙂 no pri prvom tehotenstve mi nebolo ani raz zle. Tak neviem co toto. Muz hovori, ze asi preto, ze cakam opacne pohlavie. Podla mna blbost 🙂 ja idem k lekarovi tiez buduci pondelok podvecer. Tesim sa hrozne a potom to chcem oznamit svetu. Snad bude vsetko v poriadku. Aj u kazdej z vas 🙂

lienocka23
20. jún 2016

@lucka261177 viem viem, aj sa tym ukludnujem, ze je to normalne. Cez prve tehu ked som to spomenula lekarke tak ma hned vystrasila ze mam mimomaternicove lebo nic nevidela, uz som bola aj v nemocnici pripravena na op. ale nastastie som to dokazala zvratit a uz mam doma 4 rocnu nezbednicu 😉 Teraz menim lekara a viem ze to bude ok. No a @alchemilkazltozelena kalendar mi ukazuje od zajtra 6tt+0, ked bude nieco vidiet budem rada, ak nie tak aspon vybavime formality kedze menim lekara. A este musim ist na endokrinologiu kvoli stitnej zlaze tak som to chcela mat aspon potvrdene ze som kinderko 😉

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@lienocka23 neviem aky mas kalendar ked si pisala ze si 22dpo...ja som 24dpo a som 5tt+2

vcielka199
20. jún 2016
vcielka199
20. jún 2016

@alchemilkazltozelena a prečo sa pýtaš?

tomianka
20. jún 2016

Tak ahojte, ja uz mam po navsteve Dr. A zatial vsetko ok, srdiecko krasne bilo a pokracujem duphastonom 3x denne a + dicynone 2x denne.len ten gestacny je vraj dost nizko 😔.tak uvidime zase o 2 tyzdne.

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@vcielka199 lebo ja mam zelene pepino tiez a vsetky su rovnake hore mam foto .. a ty mas silnejsi..uz mi prepina z tych testov

knizocka
20. jún 2016

Ahoj dievčatá, tak ja sa pridávam k skupinke,len tak opatrne. Som 5tt+4, bola som v 5tt+1 na gynde, videla váčok, ale akciu ešte nie, váčok vtedy meral 8 mm,objednala ma o 14 dní, tak neviem či to je ok. Som vystresovaná, ako šlak, lebo v marci som potratila práve v 5tt. Nevolnosti mám tak všeliak, pobolievajú ma prsia a je mi skor na odpadnutie, nevolnosti, ako zvracenie zatiaľ nič....Je tu niekto na tom, tak ako ja?

lienocka23
20. jún 2016

@alchemilkazltozelena no mam aplikaciu v telefone a ta mi momentalne ukazuje 5tt+6. A kedze cyklus mam 35dnovy a viac menej viem kedy k tomu doslo tak mi to vychadza 22dpo. Vsak uvidim zajtra co povie lekarka.....mozno sa mylim ja, mozno ta aplikacia....

alchemilkazltozelena
20. jún 2016

@lienocka23 jasne daj potom vediet drzim palce 😎

luciadobrov
20. jún 2016

@knizocka ahoj som na tom velmi podobne ako ty, ja som mala ma vo february tiez 5tt aa teraz som v 7 tt, nevolnosti mam presne take ako ty nevraciam skor na odpadnutie a strasnebolia didi , ja som bola u dr 6+0 a bol tiez len 1,5 cm vacok, teraz idem 28.6. Dovtedy ma asi aj klepne 😉

zaba9
20. jún 2016

@luciadobrov
@knizocka dievcata,aj ja sa ku vam pridam ,vo february tiez koniec v 7tt a teraz ako vy. Nevolnosti ano,nastastie nevraciam. Prsia bolia dost. A asi nizky tlak,tocaaaaaky hlavy .....ale aspon viem,ze je vsetko ok. Aj ja som bola u dr.,ked som bola 6+0 🙂 . Ale na dalsiu kontrolu ma objednala az 11.7. 😉

luciadobrov
20. jún 2016

@zaba9 tak mam asi taky pocit ze nas tu je takych viac 😉 dufajme ze teraz to dotiahneme uz do uspesneho konca 🙂

luciadobrov
20. jún 2016

@zaba9 ty si bolav oktobrovkach?

vcielka199
20. jún 2016

Tak ja som dnes bola na krv opäť na hcg, na porovnanie, či stúpa,alebo klesá. Dufam,ze to stupne... spinenie mám stále... tabletky beriem, tak uvidíme.

zaba9
20. jún 2016

@luciadobrov no ja v to pevne verim. Ked mi je fakt ze dost zle,len si poviem,ze bud rada,aspon vies,ze je to dobre. 🙂 Ty si bola cez vikend s detickami na tej akcii? Neaka maminka to tu pisala v piatok tusim,ze ide dve noci v buse plus vylet. Juuuuj,myslela som na nu cely cas,ako to zvladla,bo ja som uplne odstavena. ledva zvladam doma navarit. 😀

zaba9
20. jún 2016

@luciadobrov ano,bola som v oktobrovkach