Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@cestovatelka uplne Ta chapem, zazila som to a poviem Ti recept: nestresovat! Ublizujes tym sebe aj babatku! Ked ma byt zdrave dietatko, ostane s Tebou, ked nie, do 12tt to priroda bohuzial ale zariadi. Stres nepomoze!
@ritamama jasne ozvem sa a obdivujem každú ktorá chodi do práce ja by som to nezvládla difam ze to skončí tým 12 týždňom ja mam naozaj obavy lebo mne sa to prejavuje ako nejaká ťažká depresia a to som naozaj zvyknutá na tažké situácie v živote ale tieto hormonálne nálady to je vážne veľa aj na kona. Mne sa nechce ráno vstať nechce sa mi ani prehovoriť 😢😢
@rebeka40000 tak vitaj 😀
@ritamama tak to Ti nezavidim, ocakavam ze aj u mna to uz zacne potom neviem ako to zamaskujem 😂 pri oboch mi bolo zle len uz neviem kedy to zacalo nikdy som negrcala ale napinalo ma a nechutnu chut som mala v ustach 😌 Drzim palce aby si to zvladla kym nam je zle je s babom dobre 😊
@lucka261177 fuuuha takto hrozne az? Akoze aj mne je horsie ako mi byvalo pri prvej. Ale nejak sa to da ustat, su horsie a lepsie dni. Celkovo mam pocit, ze mne pomaha, ked sa tomu nepoddam, ked niekam idem a nemyslim na to. Ale fakt mi byva malo zle, ak by som obimala misu cely den, tak to by bolo ine. A nalada... No aj ja som podrazdenejsia. Aj muz hovori 🙂 a celkovo sa rozplacem kvoli hocicomu a taaaak 🙂 no ale mam pocit ze to bolo aj horsie. Snad ti to rychlo prejde, nech si mozes brusko uzivat 🙂
@cestovatelka vies co ja si proste ten strach nepripustam. Nedovolim si bat sa. Ak sa nieco stane, tak sa stane. Beriem to dost racionalne zatial. Jasne ine by bolo aj pre mna uz neskor ak by sa daco stalo, ale zatial si nejak ten dalsi zivot vo mne neviem predstavit. Teda myslim srdcom 🙂 rozumom hej. Takze nebojim sa lebo to beriem racionalne. Jasne ze by mi bolo luto... Ale ja som z tych, ktori sa dopredu neboja, alebo teda malokedy 🙂 drzim palce nech to dopadne len dobre 🙂
@lucka261177 joj teraz citam o tych depresiach... Mala som aj ja take dni. Neboj, pride aj taky, ked to bude lepsie. Urcite. Su to hormony. Nic ine.
@origalaxis dakujem za milé slova troska lepšie dnes konečne som aj jedla niečo a hlavne pila lebo uz som dehydrovaná co som nepila. A teraz som v obdobi akoby druhého menzesu tak ma bolelo celu noc podbruško a dnes pozeraj ze som akoby druhy den menzesu tak možno aj tie depky boli akoby PMS budem dúfať ze mi uz bude lepšie ja som myslela ze vekom tie hormóny klesajú a ze by mi nemuselo byt tak veľmi zle
@lucka261177 hej akoze je to cele neprijemne, ja viem. Inak mne pomaha hrozne zazvorovy caj. Normalne nastruham cerstvy zazvor, nedavam si vela, kusok a zalejem horucou vodou, aj litrom a pomaly popijam cely den. Vyskusaj. Akoze len nie vela lebo vo velkych mnozstvach sa v tehotenstve nema. Teda podla mna blbost, neverim tomu ale napisem radsej, precitaj si o tom a urob nazor sama. Ja som ho v prvom tehotenstve pila velmi vela a posledny mesiac aj jedla vo velkom, kedze som mala preeklampsiu a zazvor prirodzene znizuje tlak a nic to nesposobilo 🙂
@lucka261177 skus prekonat ten pocit a zacni chodit medzi ludi. Vytvor si pravidla, ktore povinnosti musia byt kazdy den vybavene. Skolka, navsteva kamaratky al rodicov(s kym sa citis dobre), nakupy atd. Rychlejsie ti odite cas a nebudes mat depesie.
@origalaxis o zázvore som čítala dnes mi mm kúpil aj lizatka na nevoľnosti mna depkuje ze ani moja láska káva mi nechuti moje dve radosti života káva a víno nemozeeeeem aaaaa pomoooc 😊😊😊😊
@ritamama noo toto by som ja radila každej maminke len ked ono s to ľahšie radi ako robi ze? 😊😊😊pokúsim sa vás pocuvnut dobrú nocku a dakujem kocky
@lucka261177
@ritamama baby no obcas mam aj ja take pocity a teda nechce sa mi ani postavit z postele, takze ja viem ze toto nie je lahke nejak zmenit ten stav, niekam ist atd... Ale ked je taky lepsi den, hned to treba vyuzit. Ja som dnes bola cely den vonku s kamoskami s detmi a vooobec vooobec som ani nevedela ze som tehotna. No jednoducho ak sa cloveku podari prekonat to, silno to pomaha 🙂
@lucka261177 nooo skus cierny caj? Alebo najdi si nejaku inu radost 🙂 nieco na co sa budes tesit 🙂
@origalaxis stym zazvorom by sme to mali skusit veru 😊
@lucka261177 neboj mysli pozitivne drzim silno palceky 👍🏻
@ritamama neviem ci to tak dlho vydrzim kedze budu uz doma a tazko zamaskujem ze mi je zle 😝 uz teraz neskutocne menim nalady 😊
@origalaxis tieto pocity som
mala presne pred tym ako sa nam to stalo... pustili sme to dosveta hned ako doktor pptvrdil, ze som tehu a presne ked mi niekto povedal a nebojis sa ved je to este skoro, tak som proste racionalne odpovedala hold tak to potom asi tak ma byt.... teraz bohuzial fakt neviem..... aj preto som cakala ci Vam
mam
svoj depkovizmus priniest ale ked vidim, ze ste viacere v podobnej situacii, hovori
si, ze ak sa o tom s vami budem moct porozpravat a vypocut si aj ine pribehy, snad to pomoze obom stranam😉 drzim vsetkym paste!!!!!!!
@cestovatelka chapem 🙂 urcite to bude v poriadku a nic sa nezopakuje. jasne treba si uvedomovat, ze to riziko tam je. Ale treba aj verit ze je vsetko v poriadku 🙂 a kludne tu depkuj ked ti to pomoze 🙂
@origalaxis len aby som Vas moc neotravila😉
@cestovatelka v pohode, podla mna aj na to sluzi tato skupina, aby sme si pisali o pozitivnych a rovnako aj negativnych veciach. Patri to k tomu bohuzial vsetko 🙂
@cestovatelka , drz sa! mysli pozitivne🙂 drzim palce
@zuzkasu , zuzi mne pri prvej nebyvalo.zle vobec, asi raz som mala migrenu a asi 3dni, ze som citila divnu pachut a tak divne v bruchu . mne odporucili na nevolnosti zazvorove lizatka, ale teda ja som nepotrebovala, nezvracala ani raz. Druhe uz som 6tt a zatial nic , to pivo pomaha??? ic
@lucka261177 , preco nempzes kavu?, ja som mala tak nizky tlak, ze som to mala prikazom🙂
@origalaxis @egiginka dakujem, ste zlate😉)) drzim paste aj ja vam samozrejme !!!😉
Baby citam vas od sameho zaciatku.nam sa podarilo po 3 rokoch.na prvu sme cakali tiez tak dlho 😏 pm som mala 8.5. V utorok som bola na prvej kontrole.to som mala byt 6+3 doktor tam nic nevidel iba daku tekutinu zmirsanu s krvou pri pravom vajecniku tak ze ci som vobec tehu.urobil mi test a hnes bol poz. Hned ma poslal do nemocnice na dalsie sono kde tiez nevideli nic 😔 zobraöi mi krv a v piatok idem znovu na krv a utz.dr.povedal ze je to 50/50 bud sa v piatok nieco ukaze alebo je to mimomaternicove 😢 priznaky okrem citlivych prs nemam ziadne.vcera som si poplakala ale este s malou dusickou dufam ze mozno predsa len nieco bude vidiet 😔 dam vam zajtra vediet.vsetkym vam moc drzim palce aby ste mali krasne tehulkovanie 😊

@lucka261177 uplne Ta chapem. Mne je zle vacsinou iba poobede a vecer. Ked sa na jem preto, ked nejem tak preto. A cez den v praci nahanacka, hrozneeeee. V puatok napis ako bolo u dr a hod sem foto 😎 .