Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@origalaxis dakujem 😊 este stale verim ze mi dr.povie pozitivnu spravu
@lucia2105 ahoj. Som na tom rovnako. Posledna ms 11.5 a lekarka nic nevidela, len prazdnu mini dutinku. A krd som jej spomenula pri vysetreni ze ma boli vajecnik a presne nadla to miesto tak tiez povedala ze nevie.....ze si mysli ze mimomaternicove.....vzala krv....pozitivne hcg....dala mi este tyzden...buduci tyzden sa rozhodne na kontrolnom usg......kazdopadne drzim palce nech to dobre dopadne.
@lienocka23 aj u mna videl iba 2 male biele bodky.vraj to moze a aj nemusi byt.zajtra budem mudrejsia.mas aj dake priznaky tehu? Ja verim ze sancu este mame kedze ovulku mam posunutu a viem presne kedy sme mali sex.moc ti drzim palce aby nam isli slzy radosti a nie koli neg.vysledku 😉
joooooooooj zeny ja mam pocit ze ten pondelok nikdy nepride 🙄 na nervy to neskutocne dlhe cakanie, ktora este idete v pondelok prvykrat ku gyndovi?
@alchemilkazltozelena aj ja idem v pondelok ... Najprv som bola nestastna ze az tak neskoro ( som sa objednavala este minuly pondelok) , ale potom som riesila kopu inych veci a ani som nestihala na to mysliet velmi
Inak aj vy mate take bolesti podbruska ako ked by ste mali mrchu?? Ako vacsinou to do piatich minut pominie ale kazdy den ma to tak 5-6 krat chyti
@5ka_es mne vychadza tiez termin 18.2. 😉
a ano mam aj ja bolesti 😕
@alchemilkazltozelena ja som mala poslednu MS 15.5. tak tiez by to malo byt 18-18.2. i ked oboch som porodila skor 😊
@alchemilkazltozelena ja idem a aj to az navecer. Tiez cakam uz tri tyzdne a som uplne nedockava, ci je vsetko v poriadku. Ale ja verim ze ano. Hrozne sa tesim uz aj na mojho doktora 🙂 oblubila som si ho, staral sa o mna ked som lezala v nemocke na rizikovom a da sa povedat, ze vdaka nemu mam zdrave velke babo doma 🙂
Baby a ste tu niektora, co planujete porod v bratislave na kramaroch? Teda este je dost skoro, ale ja napriklad v tom mam jasno 🙂
@5ka_es hej tie bolesti znamenaju, ze sa roztahuje maternica a su normalne v prvom trimestri. Potom pridu zase ine 🙂
@zuzkasu cim natriet krize neviem, ale pozor na masaze, krize sa v tehotenstve nemozu masirovat. Mozno skusit tie naplaste, ale neviem ci su vhodne v tehotenstve. Skus sa poradit s leekarom ked tak.
@origalaxis ano pocula som ze masaze nie mam strach aby ma neseklo 🤔 a planujem rodit na kramaroch alebo antolskej 😊 prve som rodila na antolskej a kamosk vsetky rodia na kramaroch a vraj az na otrasnu stravu je to v pohode
@zuzkasu
@alchemilkazltozelena jeeej super ...sme v tom spolu. Ja som dokonca zistila ze moja prababka sa narodila 17.2 tak by bolo super sa strafit do toho terminu... Inak chrbat a krize bolia aj mna, ale to je u mna normalne takze som na to zvyknuta ... Ked je to neznesitelne zvyknem to zahrievat suchym teplom
Ahojte zienky, pridavam sa k vam. Zajtra idem prvy krat k dr. Som 6+2tt. Chcem sa ooytaj, ci je to normalne alebo vobec mozne, zeby uz tvrdlo brucho? Stalo sa mi to predchvilou uz treti krat, vzdy, ked mam stres. Normalne akoby stvrdlo a naplo ho cele.
@zuzkasu ja som prvu rodila na kramaroch a strava ano nebola vynimocna ale zase ani ziadna katastrofa. Ja som tam stravila asi mesiac dokopy a jedla som tam stale a sem tam sa im daco nevydarilo a sem tam zase navarili vyborne. Ale ja na kramare nedam dopustit 🙂 teda na personal tam. Teda okrem jisky ci resky ci co to je o sekciikde baby lezia24 hodin, tam jedna zmena katastrofa! Ale inak su tam velmi sikovni a aj sestricky mile. To je pre mna to najdolezitejsie.
@sebime ja som niekde citala ze brucho tvrdne uz od zaciatku. Ja neviem, ja som to necitila ani raz ani u dcerky 😕 neviem preco ale je to normalne a pokial to nie je casto, tak by to malo byt ok, ale povedala by som o tom doktorovi aby mi dal dake magnezko aspon. A vitaj 🙂
Inak baby mne sa to uplne otocilo. Teda klop klop... Ale ako som bola unavena a mala zlu naladu z toho celeho... Tak uz dva dni plna energie a tesiiiim saaaaa 🙂 vcera som bola s kamoskou, co ma mesacneho chlapceka. Och baby neviem sa dockat ako si budem pestovat takto svoje babo malinke 🙂
@origalaxis dakujem 🙂 trochu si ma ukludnila, ale uplne kludna budem az zajtra, ked pojdem od dr 🙂 urcite jej to spomeniem. Neviem, co mi je. Pri prvom som bola uuuplne v klude. To bude asi tym, ze som este nevedela o konovi. Teraz sa tu clovek docita vsetko mozne aj nemozne a hned panika
Ahojte kočky aj ja sa konečne môžem pridať a prežívať to najkrajšie obdobie ženy :* Som štastná preštastná 🙂
Ahojte. Tak ja som bola dnes na vysetrenie... vidno je stále len vak, ale je väčší ako minulý víkend na pohotovosti... podľa ms by to mal byť 6 týždeň,ale doktor povedal že sa mu to javí na takú 4tt... je to v poriadku? Opäť mu zobrali krv na hcg, či stúpa. Uz tretíkrát za 2 týždne.
@vcielka199 akoze nevyznam sa v tom ako ine baby, nesledujem tieito veci az tak, mozno napisu daco mudrejsie. Ale ak je moznost, ze si mala posunutu ovulaciu, tak to ok je. Neviem ako velmi si si sledovala cyklus.
@origalaxis praveze vôbec som si nesledovala cyklus. Takže netusim. Ale doktor sa tváril v pohode,ze to nie je problém.
@alchemilkazltozelena ja idem prvýkrát v utorok poobede, tiež som zvedavá, to by som mala začať už 8 TT podľa apky. Zle mi nebýva iba ráno trocha ma napína a mám prsia citlivé, inak zatiaľ všetko v poho .. ťuk ťuk

@lucia2105 drzim palce nech sa potvrdi normalne tehotenstvo a vsetko je v poriadku! A daj nam vediet 🙂