Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@origalaxis aj ja planujem porod na kramaroch. 😊
@vcielka199 podla mna ak by to bol problem, urcite by ti to povedal 🙂
@lucia2105 Luci no tehu priznaky su, pria, vone, castejsie chodim na wecko a samozrejme unava
@superblondina86 a robis nieco, alebo davas nieco na tie prsia??? lebo mna bolia fakt velmi. akonahle rano vstanem z postele a nemam podprsenku, tak mam pocit, ze sa mi idu odtrhnut od tela. pocas dna je to vpohode, lebo ich mam zopnute v podprde,ale hned ako ju dam dole, je to des!
ahojte žienky tie ktoré ste mali to štastie a čakáte dieťatko vo februári tak sa možte pridať do našej SUKROMNEJ skupinky ... pekný deň https://www.modrykonik.sk/group/8693/
@diablik2102 rada by som sa pridala ale ked kliknem na kink vypise mi ze tato podstranka neexistuje? Mozes ma tam pridat? Dakujem😊
@zuzkasu pridam ta len musim zistit ako sa to pridáva 🙂
@zuzkasu poslala som ti žiadost do skupiny prisla ti ??
@diablik2102 ano som tam 😊 cize treba len pridat ostatne kocky 😊
@zuzkasu no ano 🙂
@danusskaaa Ahoj. tiez som na tom podobne.. Bolia ma sialene.. najma ked dlho spim bez pohnutia a zrazu sa pohnem. Ak je to o tretej rano, tak od tretej nespim.. Citala som, ze najlepsie je spat v podprde, no este som sa k tomu neodhodlala. Asi si najprv musim kupit nejaku maksiu bez kostic.
Prepačte za spam ... ale tie ktoré chcete byť v súkromnej skupine napíšte mi správu pridam vas tam februárovky 2017 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/8693/
@diablik2102 ja som sa aj pridala a aj tak mi piše ze stránka neexistuje.tak pridaj aj mna
@lucka261177 si tam 🙂
Baby som tehotna prvykrat a mam otazku... Podla poslednej mrchy som 5+5tt a viem ze som mala ovu 15. den cyklu takze dejme tomu ze sim to mala skoro ako podla knizky.... Je mozne ze pridem ku doktorke a ona mi povie nejaky iny tyzden ? Cintake posuny sa deju iba ak zene meska ovu ??? Dobre tomu chapem ?
@cestovatelka Vitaj medzi nami 🙂Ja som si povedala že sa začnem pomaličky tešiť až po 12 tt. Zatial sa aspon snazim byt pokojna, zbytočne sa nestresovať. To drobuliatku prospeje viac ako ked sa budem neustale strachovať. Tak sa žienky nebojme a verme naším pokladom že to zvládnu a všetko dobre dopadne. 🙂
Baby a kedy mate v pkane oznamit novy prirastok rodine, znamym? Pri prvom som to este nemala ani od dr. potvrdene a uz som to hovorila. Teraz som akosi na vazkach, bojim sa....jevto uplne ine ako u prveho tehu
@sebime až po prehliadke u dr. Akurát sme boli včera na profi fotení tak sme tam dali urobit už aj foto ako mala drží ceduľu že bude mať súrodenca...
@danusskaaa jeeej to musi byt zlate 🙂 jasne, ze az po potvrdeni najskor, to ja som bola v obdobi prveho tehu taka nevzdelana v tomto 🙂 len ci necakat az do toho 12tt...aj ked to isto dovtedy neutajim
@sebime ahojky ja som dnes 5+5 a v sobotu som bolana utz kde bol vacok a vsetko len srduecko nebilo a najblizsie idem az 12.7. tak ak bude vsetko v poriadku poviem to uz detom. Nasim to poviem asi skorej lebo teraz snimi budem travit cely vikend a nakolko stale spim a prestala som fajcit a pit neviem naco by som sa vyhovorila 😂😂 u nas ale id ide o tretie babo a neviem ci sa moje okolie bude tak tesit 🙄
@diablik2102 ahoj aj ja si prosím, byt v sukromnej skupine. Budeme februarovy ☺
@xxxena ahoj si tam 🙂
Ahojte dievcata, ja som bola predvcerom na pohotovosti, rano mi trhali zub a poobede som mala spinenie tak som sa zlakla 😢 Som 5tt+6 a doktorka mi robila sono zo spodu. Vacok tam bol ale babo este nebolo vidiet. Vystrasila ma ale ze ten vacok je dost nizko 😢 Tak beriem duphaston. V utorok idem na sono, vravela ze to by uz malo byt vidiet aj pohyb. Myslite ze sa mi moze plod este postupom casu posunut vyssie?
@diablik2102 dakujemt.☺ a ty ako si na tom, hcg stúpa? ☺
@danielocka262 ja si myslim ze to e hluspost ze vacok nizko uplne normalne ze ta. este nebolo nic vidiet ved moze to byt aj 2 tt posunute kedze sa to rata od ms a nie od ovulky , klud mysli pozitivne a popravde nesla by som zasa na sono dala by som tomu dva tri tyzdne pokial nekrvacas a nemas bolesti najhorsie je neustale drazdit krcok tym vnutornym sonom ja som to rovno odmietla ked povedala ze za tyzden znova a suhlasila v pohode 🙄
@xxxena neviem ešte zajtra mam ist rano na krv zatial je to len 350 :(

@lucia2105 , luci, ja som bola.pri prvom poslana, ze mimomaternicove a uz ma 2,5 🙂) uz bolo.vidno tam, ze vsetko ok! Drz sa