Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@danielocka262 urcite este nie😥 ma to par mm to by nevidela myslim. ideal je ist podla mna 8 tt ja tak idem sice po druhe ale to ken preto ze vzdy som brala duphaston a teraz mi ho nedali
@zuzkasu no uvidim, sama som zvedava. Ale tiez si nemyslim ze je fajn aby mi opat robila sono zdola ked mam gestacny vak nizsie 😕
@danielocka262 cez brucho az od 12tt vidiet nieco.
@15katka11 😉 tak prajem krasne tehulkovanie😉.... boze dneska je tu hic🙂 z tych 15•stupnov a dazda to je dneska ze sok tychto 32 •c...pomoc
Ahojte kocky, uz viem hodnotu hcg z piatkoveho vysetrenia, je 1636.
Bola som vtedy 5+3 a doktor videl len 5mm prazdny gestacny vak. Clearblue digi test vsak aj dnes stale ukazuje len 2-3 tyzdne a to som 31 dni od ovulky. Nesedi to..docitala som sa, ze 3+ sa ukaze priblizne od hodnoty hcg 2000 a viac, znamena to, ze som tuto hodnotu stale neprekrocila? Viem, ze je to len test, ale aj tak mi to nejde do hlavy, dnes som cotala fora aj zahranicne a v 5+3 tt maju daleko vyssie hodnoty ako su tie moje.
Nemam vsak ziadne problemy, ziadne spinenie ani krvacanie..prsia bolia a sem tam lava strana brucha. Vobec sa mi to nepaci, rada by som vedela ako na tom som, chceli sme ist prvy julovy tyzden k moru..ale kontrolu mi dal az 1.7. tak mam z toho zly pocit 😕
@diablik2102 ahoj :D mozem aj ja poprosit o pridanie 🙂
@jajuska9 ahoj jasne 🙂 už si tam 🙂
@diablik2102 dakujem :D
@diablik2102 ked ste sa tam presunuli, tak Ta poprosim ma tam dostat tiez 😎
@ritamama si tam 🙂
@knizocka.. No neviem ci sa to da nazvať rannymi nevonosťami. Mne je počas celeho dna hocikedy spatne..ale neobíjmam zachodovu misu len ma napina a citim sa potom ako vyzmykaný citron 😝 Ked som cakala malu bolo tu ine..rano som sla na debatu na WC a cely den mi bolo fajn.
@cestovatelka mna tiez tieto tepla asi zničia...dnes som isla s malou o siedmej vecer na detske ihrisko a do hodiny sme boli doma čo sa to nedalo vydrzat 😢
baby čawte...ako sa máme??? mne býva kvalitne zle, ale zatiaľ som vracala len dva razy.. včera som bola prvýkrát u doktora a bábätku už krásne bilo srdienko 🙂 veľmi sa z toho teším.. inak v robote hrúza...predýchavam..kedy ste to vy oznámili v práci a kedy sa chystáte na materskú?
Ako sa mi mate? Ja cakam ovu cez vikend 😊 musim vas dobehnut 😄😍
Baby tak my mame zamlknuty potrat. Mam sa objednat na kyretaz. SOm po dvoch sekciach a dost sa toho bojím... Najradsej by som pockala, kym sa telo vycisti same, vcera som vravela s jednym doktorom, ktory ma v tomto nazore utvrdil, ale i tak sa toho bojím tak či tak.
@kalianka velmi ma to mrzi 😔 . Neviem, ci by som pockala na to, kym sa telo vycisti same, ak nekrvacas. Ja som to mala zaciatkom roka, uz som bola v 11tt, ked dr zistil, ze nam uz nebuje srdiecko 😔 a ja som vobec nekrvacala. On povedal, ze by to prislo v 12tt, ked sa ma spojit krvny obeh matky s dietatom. V kolkatom si bola tt?
Drz sa a ver v tom, ze sa Vam to coskoro znova podari!!!
@kalianka velmi ma to mrzi 😳
@danusskaaa bolia najmä ráno keď vstávam, no cez deň je to v poho, nerobím nič 🙂
Zdravim ,baby aj vy máte krce v žalúdku ? No aj ťažko mi je keď niečo zjem :( a k tomu tie horucavy ochhh ...

@zuzkasu dakujem za odpoved. No v utorok som mala ist povodne na potvrdenie tehu, len som sa zlakla lebo som mala zapal 8micky, beriem zinnat ale dali mi ho nakoniec von. Myslis ze to sono mi nemoze urobit normalne cez brucho uz? To uz budem 6tt+4