icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

danielocka262
23. jún 2016

@zuzkasu dakujem za odpoved. No v utorok som mala ist povodne na potvrdenie tehu, len som sa zlakla lebo som mala zapal 8micky, beriem zinnat ale dali mi ho nakoniec von. Myslis ze to sono mi nemoze urobit normalne cez brucho uz? To uz budem 6tt+4

zuzkasu
23. jún 2016

@danielocka262 urcite este nie😥 ma to par mm to by nevidela myslim. ideal je ist podla mna 8 tt ja tak idem sice po druhe ale to ken preto ze vzdy som brala duphaston a teraz mi ho nedali

danielocka262
23. jún 2016

@zuzkasu no uvidim, sama som zvedava. Ale tiez si nemyslim ze je fajn aby mi opat robila sono zdola ked mam gestacny vak nizsie 😕

ritamama
23. jún 2016

@5ka_es kkrem ovu je dolezite aj to, kedy bolo zahniezdenie. Teraz tobabo jetak male, ze meranie nemoze byt presne, az okolo12tt. Kolko tyzdnov povedal dr?

ritamama
23. jún 2016

@sebime ja urcite pockam 12tt.

ritamama
23. jún 2016

@zuzkasu kasli na svoje okolie. Ty s mm budes babo vychovavat, nie okolie 😀

ritamama
23. jún 2016

@danielocka262 cez brucho az od 12tt vidiet nieco.

5ka_es
23. jún 2016

@ritamama este som nebola ...len som tak nejak stale to brala tak ze sa to berie podla postednej mrchy a nikdy inak a zistujem ze doktor este moze povedat aj nieco ine

cestovatelka
23. jún 2016

@15katka11 😉 tak prajem krasne tehulkovanie😉.... boze dneska je tu hic🙂 z tych 15•stupnov a dazda to je dneska ze sok tychto 32 •c...pomoc

dothy1
23. jún 2016

Ahojte kocky, uz viem hodnotu hcg z piatkoveho vysetrenia, je 1636.
Bola som vtedy 5+3 a doktor videl len 5mm prazdny gestacny vak. Clearblue digi test vsak aj dnes stale ukazuje len 2-3 tyzdne a to som 31 dni od ovulky. Nesedi to..docitala som sa, ze 3+ sa ukaze priblizne od hodnoty hcg 2000 a viac, znamena to, ze som tuto hodnotu stale neprekrocila? Viem, ze je to len test, ale aj tak mi to nejde do hlavy, dnes som cotala fora aj zahranicne a v 5+3 tt maju daleko vyssie hodnoty ako su tie moje.
Nemam vsak ziadne problemy, ziadne spinenie ani krvacanie..prsia bolia a sem tam lava strana brucha. Vobec sa mi to nepaci, rada by som vedela ako na tom som, chceli sme ist prvy julovy tyzden k moru..ale kontrolu mi dal az 1.7. tak mam z toho zly pocit 😕

knizocka
23. jún 2016

@15katka11 katka no ja si pockam az do stredy, ake teda vibec nemam ranne nevilnosti, ako si na tom ty?

jajuska9
23. jún 2016

@diablik2102 ahoj :D mozem aj ja poprosit o pridanie 🙂

diablik2102
23. jún 2016

@jajuska9 ahoj jasne 🙂 už si tam 🙂

ritamama
23. jún 2016

@dothy1 podla tabulky na nete 35 dni od poslednej ms , cca 5tt hodnota je medi 18-7340. Na Tvojom , mieste by som tam isla znova pondelok, ci hcg znova narastlo a potom by si mohla v klude odist na dovolenku.

jajuska9
23. jún 2016

@diablik2102 dakujem :D

ritamama
23. jún 2016

@diablik2102 ked ste sa tam presunuli, tak Ta poprosim ma tam dostat tiez 😎

diablik2102
23. jún 2016

@ritamama si tam 🙂

15katka11
23. jún 2016

@knizocka.. No neviem ci sa to da nazvať rannymi nevonosťami. Mne je počas celeho dna hocikedy spatne..ale neobíjmam zachodovu misu len ma napina a citim sa potom ako vyzmykaný citron 😝 Ked som cakala malu bolo tu ine..rano som sla na debatu na WC a cely den mi bolo fajn.

15katka11
23. jún 2016

@cestovatelka mna tiez tieto tepla asi zničia...dnes som isla s malou o siedmej vecer na detske ihrisko a do hodiny sme boli doma čo sa to nedalo vydrzat 😢

nera123
23. jún 2016

baby čawte...ako sa máme??? mne býva kvalitne zle, ale zatiaľ som vracala len dva razy.. včera som bola prvýkrát u doktora a bábätku už krásne bilo srdienko 🙂 veľmi sa z toho teším.. inak v robote hrúza...predýchavam..kedy ste to vy oznámili v práci a kedy sa chystáte na materskú?

ritamama
24. jún 2016

@nera123 v praci poviem az po 12tt a ci sa dam vypisat skor, ako je nastup na md, to este neviem. Vela cestujem, takze ked mi to uz bude neprijemne, tak urcite sa dam skor na pn

martinaj
autor
24. jún 2016

Ako sa mi mate? Ja cakam ovu cez vikend 😊 musim vas dobehnut 😄😍

kalianka
24. jún 2016

Baby tak my mame zamlknuty potrat. Mam sa objednat na kyretaz. SOm po dvoch sekciach a dost sa toho bojím... Najradsej by som pockala, kym sa telo vycisti same, vcera som vravela s jednym doktorom, ktory ma v tomto nazore utvrdil, ale i tak sa toho bojím tak či tak.

ritamama
24. jún 2016

@martinaj tak Vam velmi drzim palce! Ved sme sa dohodli, ze nas dobehnes🙂

ritamama
24. jún 2016

@kalianka velmi ma to mrzi 😔 . Neviem, ci by som pockala na to, kym sa telo vycisti same, ak nekrvacas. Ja som to mala zaciatkom roka, uz som bola v 11tt, ked dr zistil, ze nam uz nebuje srdiecko 😔 a ja som vobec nekrvacala. On povedal, ze by to prislo v 12tt, ked sa ma spojit krvny obeh matky s dietatom. V kolkatom si bola tt?
Drz sa a ver v tom, ze sa Vam to coskoro znova podari!!!

kalianka
24. jún 2016

@ritamama ja som teraz 8tt

luciadobrov
24. jún 2016

@kalianka velmi ma to mrzi 😳

superblondina86
24. jún 2016

@danusskaaa bolia najmä ráno keď vstávam, no cez deň je to v poho, nerobím nič 🙂

knizocka
24. jún 2016

@15katka11 no ja prave tiez tak nejako ked som cakala dveru stale som zvracala, teraz je mi nevolno, toci sa mi hlava ale nezvraciam, zato by som furt driemala, no dufam, ze to je v poriadku hlavne prezit tieto strasne hirka cez vikend 😘👍☀️

nikamo17
24. jún 2016

Zdravim ,baby aj vy máte krce v žalúdku ? No aj ťažko mi je keď niečo zjem :( a k tomu tie horucavy ochhh ...