Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
bambulky tak sa hlasime sme 6 plus 3 srdiecko bije, dalsia kontrola az 5.8....predbezny TP 19.2. 🙂
drzte sa vsetky 🙂
@alchemilkazltozelena super zatial mame ten isty termin 😊
diablik2102 môžem dostať pozvánku?
Ani ja som zatial nedostala pozvankuu
Ahojte tak ja som dnes bola po tyzdni na kontrole a uz je vsetko v poriadku srdiecko bije ako ma a sme 6t+6 a termin 14.2. 😍
@veverickav dakujem za podporu dnes son bola na kontrole vsetko ok srdiecko uz bije a sme 6t+6 a termin 14.2 😍 dakujem este raz
@denula58 a robil ti sono zospodu alebo cez brusko? Dakujem
Ahojte baby som 6+6tt a tiez nam uz bije srdiecko. TP mam 15.2
@danielocka262 sono do 12 týždňa sa vždy robi zo spodu cez bruško nieje nic vidno este
@diablik2102 mozem poprosit aj ja pozvanku?
a tehot.knizka sa dava v ktorom tt
@kotatko1232 cca v 12-13 tt 🙂
@denula58 no to je krasne 🙂 na valentina <3 aj my by sme tak mali byt... uvidime ci naozaj 😀 urcite to takto dobre bude aj pokracovat 😵
@zuzuk22
@kotatko1232 mne slubili ze daju na dalsek poradni 8+3 pti oboch som dostal skor ako v 12tt
@zuzkasu aha super.ja este tehu niesom ale uz si nepametam ako to bolo pri prvom.
@ssegra ano mas pozvanku 🙂
@lucka261177 inak mne robili v 5tt cez bruško najprv- lebo tu v UK to tak robia a už malinké videli a aj srdiečko a to vravela, že má 4 tt a potom urobila zo spodu a že 5 tt...takže je vidieť, ale asi veľmi nepresne ale možno to závisí aj kde je uhniezdnené... netuším..
@diablik2102 dakujem 🙂
@kotatko1232 , ja som dostala pri oboch hned; ako teda pri oboch som bola ked uz srdce bilo teda 6tt cca
@lareina alebo majú lepšie prístroje
Možem poprosiť pozvanie do skupiny ?
čawte babeny, ja sa tak odveci sem tam ozývam...strašne mi býva zle, najhoršie je, že ešte aj z vody..v týchto teplách som dehydrovaná ako ťava bez hrbov.. vraciam raz-dvakrát za deň...doktor mi dal nejaké čípky, ale moc mi nezaberajú...joj a vydržať a predýchavať v robote, tak to je sila.. čo robíte keď je vám zle? ja ani nemám väčšinou na nič chuť, ani vtedy, keď mi škvŕka v bruchu ako besné 😒
@nera123 ja som na to rovnako odporúča sa zázvorova limonáda ja mam na ruke od dnes seaband je to proti nevoľnostiam este som nevracala ale vačšinou to príde vecer vraj každá musi nájsť to co na ňu platí ak vyvratis aj vodu odporúča sa dávať kocky ladu
@petja1 ano
@laskac ano mas pozvanku 🙂
@szib23 ano poslala som ti pozvanku 🙂
Ahojte, tak dnes som bola u gynekologicky a velmi ma potesila 😊 Babatku uz bilo srdiecko, ma 4,8mm a uzasne je ze sa mi uz pekne posunulo a nieje nizko 😊 Dnes mam krasny den ❤️
@danielocka262 super tesim sa 😍

Diablik2102 mozem poprosit aj ja?