icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

vcielka199
29. jún 2016

Ahojte,lucim sa s vami. Mám po čistení, už sa doma dávam dohromady. Prežila som noc v nemocnici a bohato mi to stačilo. Asi to takto malo byť 🙂 užívajte si to

baby213
29. jún 2016

@vcielka199 je mi to luto 😕😢 ale so spravnym pristupom budes opat tehu a drzim palceky aby to tentoraz vyslo na 100% dokonca 😙

ritamama
29. jún 2016

@vcielka199 drz sa! Viem, co prezivas a zelam Ti skore tehu 🙂

zuzkasu
29. jún 2016

@vcielka199 to mi je velmi luto neviem preco si my zeny musime tymto prechadzat viem sa vcitit 😓 ale uvidis priroda to zariadila spravne budes mat krasne zdrave babatko velmi Ti to prajem✊

evinka1989
29. jún 2016

Baby tak let prebehol v poriadku bez komplikacii.. ako tak citam vytvorili ste sukromnu skupinu? Tak poprosim pridat

nera123
29. jún 2016

@lucka261177 ďakujem za radu...dnes mi bolo troška lepšie, dokonca super...som sa normálne zľakla či je všetko v poriadku, lebo vždy mi je zle a tep mám strašne vysoký, cítim ako mi srdce búši ako besné...a dnes pohodka celý deň...ale už zase to začína...žalúdok v krku...a ja som ostala pokojná, že aspoň viem, že maličké rastie.. 🙂

nera123
29. jún 2016

@vcielka199 to mi je ľúto.. želám skoré uzdravenie a aby to na ďalší raz vyšlo..

lucka261177
29. jún 2016

@nera123 mne je dnes po 3 dnoch tiez lepsie aj som konecne jedla a pila tak uvidim ako dlho mi to vydrzi.mne sa to vyslovene strieda ze uplne na umretie alebo uplne dobre.mala som na ruke ten naramok na morsku nemoc co maju v zdravotnickych potrebach a nevracala som nosim to vzdy cez den uvidim ci budem vracat ked to budem dalej nosit.

cestovatelka
29. jún 2016

@vcielka199 velmi ma to mrzi a pevne verim, ze zachvilku budes pisat v inom spolocnom mesiaci!!!

dundula
30. jún 2016

ahojte dievcata ! vcera som bola u dokiho 6+3 a srdiecko nebolo vidiet , len mi povedal,ze tehotnost postupuje a zvecuje sa (ani neviem co? ) nic mi do kopy nepovedal. mam prist az za 3 tyzdne (dovolenka) ozaj bola som u dokiho aj pred tyzdnom. prosim vas kedy je vidiet to srdiecko ?

superblondina86
30. jún 2016

@dandula ahoj ja som bola v utorok bola som 7tt+2 a už bilo aj srdiečko, tak musíš vydržať 🙂

ssegra
30. jún 2016

@dundula ahoj bola som v pondelok bola som 6+5tt a srdiecko uz bilo..vydrz bude tam 🙂

5ka_es
30. jún 2016

@dundula ja som bola v pondelok podla poslednaj mrchy to bolo 6+2 srdiecko bilo vraj ale zase plodik bol o trosku mensi ako pisu tabulky ... Teraz na zaciatku to je vsetko take malinke, slabunke ze to proste tak je...

egiginka
30. jún 2016

@dundula , o 3 tyzdne uz bude. Tie tyzdne sa pocitaju od prveho dna pos menstruacie,to znamena, ze "vsetky zeny by museli otehotniet na prvy den ovulacie" co je blbost, takze nemusus mat stres, vobec nemusus byt 6+3, ale uplne kludne len 5 aj menej 🙂 takze o 3 tyzdne to uz bude super🙂

dundula
30. jún 2016

dakujem vam kocky. pred dvomi rokmi som prisla o moju krasnu dcerku ,vdaka jednej doktorke, ktora sa pomylila. mala 5 dni. bola nasa jedina. takze doktorom neverim a mam z nich strach. takze ja budem trpnut cely cas, no dufam a verim.

nera123
30. jún 2016

@lucka261177 no teda, tak to máme podobne, najhoršie je to predýchavanie, keď je zle..no tak daj vedieť, či to teda zaberá, aj keď osobne si myslím, že na toto zaberie len čas 🙂

egiginka
30. jún 2016

@dundula :( o.to.viac ti prajem nech teraz je vsetko uplne ok!!!! a ani ja neverim a uplne chapem tvoje obavy:( drz sa!

marisha1982
30. jún 2016

Damy, rada by som sa pridala 🙂 dnes som bola u dr. a vraj 6tt+2, srdiecko bolo vidiet

marisha1982
30. jún 2016

@diablik2102 smiem sa pridat do sukromnej?

diablik2102
30. jún 2016

@marisha1982 jasne 🙂 poslala som ti pozvánku 🙂

maajja
1. júl 2016

Ahojte dievčence..ja sa tiež pridám k vám...cakam moje 5 bábo..je tu tiež niekto kto ma takú veľkú rodinku..??? Drzim vám palce aby bolo trhu bez problémov... 😉😉😉

cestovatelka
1. júl 2016

@maajja ohhh blahozelaaaam... takze ty mas raaadna rozdavanie pri 5 deturencoch😉)) nadhera

maajja
1. júl 2016

@cestovatelka ďakujem...no mám s prvého manželstva 4 a teraz s priateľom spoločné... akurat sme naplánovali svadbu a medzi tým som zistila že som tehotná no priateľ od radosti skoro z kože vyskočil😃😃😃...

evinka1989
2. júl 2016

Baby mozem este raz poprosit o pridanie do sukromky ? Dakujem

diablik2102
2. júl 2016

@evinka1989 no ano pridam ta ...ale nebola som predtym nikde oznacena ze ta mam pridat do skupiny ...ani spravu nic som nemala ..

mareenka
3. júl 2016

@diablik2102 Ahoj, prosím, pridáš ma do súkromky? Ďakujem 😵

diablik2102
3. júl 2016

@mareenka si tam 🙂

zaba9
4. júl 2016

@diablik2102 ahoj. Aj ja ta poprosim do sukromky. Dakujem

katkita
4. júl 2016

ostal tu este niekto? chcela by som pocut vasu radu alebo nazor...
pred dvomi tyzdnami to u Dr. vyzeralo na 7+2, vraj anembryomola, ciazna akcia srdiecka. Tak som radsej pockala a dnes u Dr. 9+2 mi to viac-menej potvrdil a poslal ma na kyret :(
Mam velmi dlhy+nepravidelny cyklus. PM: 28.4.,test bol 21.5. negativny, 30.5. pozitivny. Vobec nemusim byt realne v 9.tyzdni. Nic ma neboli, nekrvacam... Zakrok, nezakrok???

lucka261177
4. júl 2016

@katkita ak nemáš akciu srdiečka je to jasne bohuzial ta bYva uz od 6tt